Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • morgyi

  nagyúr

  válasz Tigerclaw #29 üzenetére

  Én egy ideig jó tanuló voltam, aztán a gimnáziumban rájöttem hogy 0 tanulással, csak azzal ami az órán megragad rajtam tudok hozni egy erős közepes néhol jó átlagot.
  Volt olyan egekbe magasztalt kitűnő lány osztálytársam aki miután délután hazament estig tanult. Mi meg haverokkal vagy multiztunk, vagy lógtunk valahol.
  Tipikusan az a kisgyerek voltam, aki leállt vitázni a tanárral, hogy miért kap szar jegyet, ha a lényegét elmondja a nyelvtan szabálynak miután megérti, ahelyett hogy bemagolná pontosan ugyan azt ami a könyvben van.
  Én mindenhol a megértésre törekedtem, nem pedig a magolásra. Az nem is megy, a mai napig nem megy, viszont a saját szavaimmal el tudtam mondani.
  Persze az volt az agyondícsért csaj, felelésnél ha nem jutott eszébe egy szó a szövegben leblokkolt.
  Minden tanár temetett középsuliban hogy mi a szar lesz velem mert lusta vagyok, egy tárgyam lett 4-es az érettségin a többi 5-ös. Ebből az egyik fizika emelt... Az egyetemen meg jobb átlagom volt mint gimnáziumban bármikor.

  A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait

 • chess001

  tag

  válasz Tigerclaw #29 üzenetére

  Kevered a szezont a fazonnal. Pl. énekes az egy adottság. Jóhogy nem azt várod el mindenkitől, hogy szép legyen. Ha valaki motívált, akkor azzal lehet kezdeni valami, ha nem, akkor csak valahogy rá lehet venni, de az már nem olyan minőség lesz. Plusz a rendszer nem becsüli meg az oktatókat, ugyanazt kapja a legjobb tanár, meg a legrosszabb is. A tananyag is szar, szóval sok sebből vérzik a rendszer.

Hozzászólok Aktív témák