- A legtöbb kézikonzolra telepíthető lesz idén a SteamOS
- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz meridarider #7 üzenetére
Nekem volt egy Thermaltake Core X9 házam dual xeonos géphez, mindkét CPU-n Corsair vízhűtés 2 db. noctua 140mm ventivel. Idle-ben a ventik kb. 700-on pörögtek szinte zajtalanul.
A ramokon és az alaplapon viszont rendkívül rossz volt a hűtés, mert a nagy házban nem keveredett rendesen a levegő, így a befújó fentiket feljebb kellett tekerni, amitől baromi hangos volt a rendszer, ráadásul mivel az egész ház gyakorlatilag egy fémkeret plexikkel, vitte a hangot, pedig minden gumitalpakkal lett ráapplikálva.
Néztem a neten megoldásokat és kb. az volt, hogy nyomd tele hangszigetelő szivaccsal.
Inkább eladtam a fenébe, vettem egy Fractaldesign XL2-t és azóta a tizedére esett vissza a gép zaja, csak akkor hallom, ha renderel és az összes venti maximumon pörög. Ráadásul a ház is keskenyebb (bár még mindig batár egy átlag PC-hez képest), így a memóriák körül is jár a levegő.
Azóta nem kísérletezek tésztaszűrő házakkal. -
meridarider
tag
-
veterán
Hát nem fogok rohanni , hogy meg vegyem, nem tetszik a nevéről még sohasem hallottam, az ár az jó de gondolom tükrözi a minőségét.
duree54
-
törölt tag
Én azt nem szeretem az ilyen házaknál, hogy gyakorlatilag nulla hangszigetelése van.
-
GodGamer5
addikt
Elég csúnya ház lett.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Televan74
nagyúr
-
Dr. Akula
félisten
A gyártóról se hallottam még, de a cuccost elnézve méltán van ez így. Nem tudnám megmondani miben különbözik egy akármelyik ugyanilyentől.