- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Gaming notebook topik
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Brutál kártya. De nem értem, miért kell lespórolni a rendes HDMI csatit ezekről. Már az is idegesítő, hogy az 560Ti-men is csak egy mini-HDMI van és nem lehet megúszni az átalakítót. Szinte 90% hogy az átlag user úgyis vmi HDMI-s kijelzőt bök rá, akkor miért kell hogy kilógjon a VGA-m seggéből egy nagy bumszli átalakító? Hogy legyen minek letörnie?
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Madn!ght
addikt
Nem semmi kártyák. Azért a lightning hűtése egész korrekt, ha 2000 rpm körül 65 fok alatt tudja a karit tartani.
-
gekkoXT
senior tag
Ismét látom, hogy elmúlt az a világ, amikor a kártyákhoz ajándék szoftvert adnak.
Én annó a középkategóriás Sapphire hd2600 xt ultimate kártyámhoz Half Life 2 Black Box edition, Portal 1, Team Fortress 2, és Day of Defeat: Source pakkot kaptam Steam-ről.
Már nem ilyen gálánsak a gyártók, vagy miért van ez a fukarság?
-
lujó55
addikt
szép ez a piros hűtőkeret a VTX-en
-
Madn!ght
addikt
Alapból lehet lehagyják, de pl vannak "edition" verziók a karikból, melyhez kifejezetten a reklámozott játékot mellékelik. (pl GTX 570 Battlefield 3 Edition, pirosaknál pl: 6950 BF3 edition)
[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
A 6850 hoz is kaptam teljes játékot, a 7980 hoz is adnak egyes helyeken 3 játékot is, de sokszor vannak promóciók csak figyelni kell.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
ittakary
nagyúr
Hmmm reggeli finomság
-
-
mghltm
addikt
a lightning-nak bun volt nem adni egy kis vizet/nitrogent, mert nelkule csak annyit mutat magabol, mint amennyit a mezei vtx3d is tud ( es ez inkabb az amd erdeme, nem a gyartoke ). erdekessegnek jo a teszt, de nekem hianyerzetem van az extrem tuning nelkul. a vtx3d jo vetelnek tunik: halk, huvos, jol tuningolhato es "olcso"
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
atti_2010
nagyúr
-
csucsbicep
nagyúr
Bejövős ez a VTX.
-
04ahgy
nagyúr
A teszt nagyon frankó, azonban egy kis apróság: A CHL8228 összesen 8 fázist kezel, a kártya hátoldaláról készített fényképen jól kivehető, hogy összesen 7 driver IC található, valamint a tekercsek áramérzékelése is kettesével történik (összesen hét párban). Az bizony jobb helyeken nem több, mint 7 fázis, nem mintha ez a kártya értékéből levonna, mert bőven elegendő az is. A referencián a GPU csak öt fázist kapott. Később egyébként írjátok is, hogy a VTX kártyája 7 fázisos (6 GPU - 1 RAM), és ugyanúgy a CHL8228 kezeli.
A maradék két fázis meg a VRAM áramát adja, a referencia egy fázisával szemben, habár nem vagyok biztos benne, hogy az két külön fázis, de előlegezzük meg a bizalmat. (Nem volt még alkalmam szétszedni HD 7970 Lightninget.)
(#2) Agyzuzo: Adnak (elvileg) hozzá mini-DP ---> HDMI átalakítót, ha jól tudom, a referenciához nekem adtak. A cikk a VTX esetén írja is, de az MSI esetén nem, amit furcsállok.
Közben megnéztem: DVI ---> HDMI átalakítót adnak hozzá: [link], ha lejjebb görgetsz, láthatod.HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
-
Diablo18
senior tag
vtx3d egyre jobb
-
afterwhite09
tag
A megfizethető áru, 7850/7870 ről lesz valamikor rittyentve valami tesztecske ?
People had more, than they needed...
-
Apone33
őstag
Az msi fasza lett, de a vtx3d annyira nem tetszik. (hűtése)
Play Hard!!!
-
LackoMester
addikt
Bturtális kártya lett a 7970 Lightning, befogadnám.
köszi a tesztet
szerk. 1 betű lemaradt[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Agyzuzo
addikt
Nem azzal van bajom, hogy nem adnak, hanem hogy baromira logikáltan, hogyha az emberek 90%-a HDMI-n használja a kártyáját, miért nem lehet rárakni egyet alapból? Miért kell átalakítóra kényszeríteni a felhasználót? +1 hibalehetőség... Az 560-asomból is kilóg egy 7 centis mini-HDMI-HDMI átalakító, egy légy rászáll és kb. kitörik az egész a foglalatból.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
WongFeiHong
senior tag
válasz LackoMester #20 üzenetére
A vtx 7970 tényleg halk és jól hűtenek a ventik. Tesztekben meg majdnem beéri a 680-at is már. Nem bántam meg hogy őt választottam.
-
04ahgy
nagyúr
Én hetente 5-6 VGA-t használok, mindet analóg D-SUB kimeneten, és legalább 15 másik embert ismerek, aki szintén. Sem display port, sem DVI, sem HDMI...
Szóval az az emberek 90%-a túlzás.
A monitorok 90%-án nincs is HDMI.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
LackoMester
addikt
válasz WongFeiHong #22 üzenetére
Elhiszem, h. halk meg minden, használd egészséggel, de ha választanom kéne egyértelmű, Lightning.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
_csocso_
senior tag
Nekem is tetszik a VTX, főleg az ára miatt.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
Lezli25
tag
Jó teszt lett Oliverda! Én is megfogdosnám szívesen a Lightingot
De hála Istennek jól döntöttem a GTX 690 mellett,mert a legtöbb helyen jobb FPS számot adott a GTX680. -
04ahgy
nagyúr
válasz LackoMester #29 üzenetére
Szerintem úgy értette, hogy a GTX 680 jobban teljesített (ott ahol neki ez fontos) a HD 7970 ellenében, és ezért, minek aprózzuk el a dolgokat alapon vett egy GTX 690-t.
HGyu
-
echterion
nagyúr
Az MSI-nek brutál feszültségszabályzója van. Vajon a gyakrorlatban is jelent annyit, mint amit elméletben tud?
-
törölt tag
Már nem azért, de vicc, hogy nincs rajta HDMI csatlakozó. Nekem egy drága HDMI kábel csatlakozik a plazmámra és kizárt hogy átalakítót használjak vagy kábelt cseréljek. Mivel nem az én árkategóriám, így csak megjegyeztem, nem panaszkodom.
A cikk viszont jó.
-
aktív tag
Jó cikk,kösz.
Gyönyörű ez a kari!!!
Nem is rossz ez a lájtos hűtés.Bár az tény,hogy oda vannak az ajándék lemezek/játékok.tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
imibogyo
veterán
Ha valaki azon töri a fejét, hogy mit vegyen nekem karácsonyra, az ne tegye. Én egy VTX 7970-el nagyon boldog leszek. Problem solved...
[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
atti_2010
nagyúr
válasz #59070464 #47 üzenetére
Mi nem jött ki a 7xxx-ből teljesen? Az árak realizálódása egy relatív dolog és semmi köze a következő generációhoz.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Lezli25
tag
Figyi srácok!
Aki megvesz egy 7970 Lightingot vagy egy 7970x2-öt feleslegesen vesz majd 8xxx szériás kártyát,mert nem lesz számottevő különbség.
Én még csak most váltottam a 2db 5870 es cf ről gtx 690-re mert itt érződik, az hogy megérte lecserélni. 6-os szériás Atit nem is vettem soha mert értelme nem lett volna.
Butaság ugrálni szériánként, mert ha komolyan aláveti magát az ember az összevetéseknek rájön, hogy kevés plusz teljesítményt kap és sokat kell réfizetni.Pl egy db hd5870et nem adtam volna egy hd6970ért sem mert jelentősen nagy különbség nem lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hatvan időegység. [Update 63]
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 25
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest