Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Steam Deck
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Profildömpinget hozott az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Tetszik a design, főleg a fehéré, ám pont annál nem lehet megváltoztatni a kék világítást - érthetetlen miért nem, ha a másiknál meg lehet. Viszont a vékonyság egy játék célú laptopnál nem biztos, hogy jó lesz. A legkisebb vga-val szerelttel talán nem lesz probléma.. A billentyűzet sem az igazi, túl sok billentyű van rázsúfolva. Törekedhettek volna egyszerűségre, csak ami a játékhoz kell, de abban a lehető legjobbra. Megnézném, hogyan nyom itt valaki egy gyors Alt+F2-őt a Total Commanderes munka közben.. A túl sok funkció sem jó, én attól félnék, még összeakadnak valamivel. A kurzorokon lévő funkcióknak végkép nem ott lenne a helye. Ráadásul az egész egy tálca-szerű mélyítésben van, ami felett jobb, ha nem löttyintünk ki semmit. Igaz, az egész eléggé olcsó hatást kelt, de én azt mondom, végre nem a kivitel teszi drágává a laptopot, inkább a belsőre koncentráltak. Már csak az a kérdés, hogy mennyi az áruk? Valóban olcsóbbak-e? Bár nekem kifejezetten tetszik, hogy csak full hd, eszembe nem jutna magasabb felbontáson játszani, de sokaknak ez "gyenge" paraméter.
És ha már laptop, megemlítenék egy nagy problémát, a fix képernyőelhelyezést, mégpedig nagyon rossz helyen! A fizikai elrendezés azt kívánja, hogy nézzünk kissé lefelé magunk elé, ami hosszútávon nagyon fárasztó, mert nem mozgatjuk a fejünket. Extrém használat esetében pedig még káros is lehet a nyaknak. Nekem most éppen be van állva, mert túl sokat nézem a monitort. Pedig az jóval magasabban van, liftes, meg minden. Sokkal rosszabb lenne a helyzet, ha laptopot használnék. Persze néha tornázom egy kicsit, de az már kevés ide. Tudom, nem kéne annyit kockulni, de nálam ez létforma, és én már nem változom.
it's more fun to compute
-
Alaaf Pi
senior tag
"A fizikai elrendezés azt kívánja, hogy nézzünk kissé lefelé magunk elé, ami hosszútávon nagyon fárasztó, mert nem mozgatjuk a fejünket."
Desktop esetén is úgy kellene a monitort beállítani, hogy a felső éle maximum szemmagasságban legyen, de inkább alatta. És lefelé nézzünk. A laptoppal az a baj, hogy kicsi a felülete, közel van és nagyon lenn.
"A legkisebb vga-val szerelttel talán nem lesz probléma.. "
Ha van TB, akkor lehet értelmes külső VGA-t tenni rá és meg van oldva. -
kopi72
aktív tag
En pl nem tudok 24 colnal nagyobb kepernyovel dolgozni, mert forgatni kell a fejem, illetve elforgatva nezni tovabb, valamint igy nyilvan a tobb monitoros rendszereket sem tudnam elviselni, szal marad az alt+tab
Sok embernek eleg merev/kotott az izomzata, es ha bedurran,huzza a csigolyakat.. Es akkor az olcso poros gyogyszertari magnezium citrit sem segit nagy dozisban sem :-( Laptopom nincs, az a halalom lenne a nyakamnak[ Szerkesztve ]
Magyarorszag a mosoly orszaga. Akar kiskoruton akar nagykoruton elmenygazdag utazasban lehet resze!
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Könyvajánló
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- BestBuy topik
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G17 - 17,3" 2K 240Hz IPS, Ryzen 9 7845HX 12mag, RTX 4060 140W, 32GB RAM, 1TB SSD
- Apple MacBook Air 2024 M3 15,3" silver, ajándék Magic mouse!
- MacBook Pro 14" 2021 / M1 PRO / 16GB / 1TB / Fóliázva
- MacBook Pro 14" 2021 / M1 MAX / 32GB / 1TB / Szinte új / AppleCare+ Garancia/Biztosítás
- Lenovo Thinkpad A285 - AMD Ryzen 5 Pro /8GB/256GB SSD
- ASUS ROG Zephyrus M15 // 4K 60Hz kijelzőt cserélném FHD 240Hz-re //
- Dell Latitude 7490 i5 8350u / Full HD IPS/érintőkijelzős laptop újszerű
- Eladó TOSHIBA Satellite L750D-12K Silver (PSK36E-00M00GHU)
- Eladó Dell laptop/notebook töltő - ToolZ 65W 19,5V 3,34A - Csatlakozó méret: 7.4 5.0mm
- Bontott laptopok, alkatrészek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest