- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADP10
aktív tag
válasz
SztiviVander #7929 üzenetére
Jelezném, hogy már ketten vagyunk, szóval ha esetleg azóta találtál megoldást a problémára, akkor kérlek ne tartsd magadban.
(Egyébként Razr Maxx, a tünetek pedig ugyanazok. Gyári ICS, tökéletesen navigál, a pontosság bőven 10 m alatt van, de látszólag egyetlen műholdat sem lát egyik app sem az 5 közül, amit kipróbáltam.)
Ugyanitt ragadnám meg az alkalmat, hogy köszönjek - Sziasztok! -, tegnap óta én is Razr tulajdonos lettem.
Ez a GPS dolog nem nagyon hagy nyugodni, szívesen kipróbálnám másik rom alatt is. Ha van egy 4.0.4-em meg egy Safestrap mellé, akkor a Rom slotokba pakolhatok frissebb romokat, vagy azok is bezavarnak az ICS-nek? Olvastam, hogy JB-ről downgradelni nem lehet, ezért nem vagyok benne biztos, hogy a 4.0.4 és mondjuk egy CM11 mennyi férne meg egymás mellett. Előre is köszönöm a segítséget!
-
thompherkins
tag
válasz
SztiviVander #7929 üzenetére
Végül is ha a sygic megy és vannak koordináták is, akkor nem
lehet nagy a baj.
Jobban félnék attól, hogy vannak műholdak, de nem menne a sygic.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest