- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
drax2gma #3736 üzenetére
Ez nagyon jo, koszi a linket! Gyorsan el is mentettem a linkjet. Amit nem ertek, hogy ha ellopasrol van szo (azaz nem csak nem tudom, hogy otthon hagytam vagy az irodaban), akkor ugyis kiveszik a sim-et, az sms-ek mar hatastalanok... szoval talan 1x meg lehet jatszani, a telepiteskor (vagy le kell szedni fel kell rakni) azokon a telefonokon, ahol ez az azonnali funkcio mukodik.
(Bar gondolom ha se wifi se gps nem megy rajta, akkor elsore sem tud mit csinalni, de utobbi nekem be szokott kapcsolva lenni - nem vettem eszre, hogy nagyon fogyasztana akkor ebben a rom-ban, ha nincs kapcsolhato halozat; bar gondolom az is szamit hogy mobilnet van igy talan ritkabban probalkozik egyaltalan.)Az Avast-ot is feldobtam mikor irtatok, de nem allitgattam semmit, el se inditottam, csak telepitve van. Ez eleg, vagy kell valamit mokolni rajta? Ha mar fent van valakinek es tudja, koszi, ha nem majd melo utan megnezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged