Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy azokban a topikokban csak olyanok szokták ezt a "SATA SSD -knél nincs értelme többet" mantrát tolni, akiknek nincs PCIe gen4 SSD -jük. Amikor ez a dolog nagyon "elburjánzik", akkor ahhoz a "magamfajták" (akiknek viszont van) már nem szoktak hozzászólni. Azt meg mindenki eldöntheti, hogy a gen3 -hoz képesti dupla sebesség, a SATA -hoz képest pedig a tízszeres illetve a késleltetések az jelent-e Neki bármit avagy sem. Nekem van a gépben SATA is (ez a régi PC -mből jött át) meg gen4 is - hááát, nem bántam meg ...
Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy annak idején amikor vettem a mostani gépemet (majd másfél éve), akkor a mostani Corsair Force Series MP600 PCIe Gen4 1 TB meg mondjuk egy Samsung 970 EVO Plus 1TB (ami az alternatíva lett volna gen3 alapokon) alig pár ezres volt a különbség ... Ki melyiket vette volna egy X570 mellé? Az is igaz, hogy most már nagyobb a különbség a példaként hozott két meghajtó között - most már vagy 8K HUF a különbség ebben a méretben ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Burst SSD
- (új, bontatlan) 240GB ADATA SU650 (csomagküldés: csak 1200Ft)
- Biztonság az adataidnak: 2x3,5" RAID HDD ház, Foxpost az árban
- Samsung 970 EVO Plus 500GB M.2 PCIe (MZ-V7S500). Mindössze 38 napot ment!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest