Hozzászólok Aktív témák
-
Nilnarunion
tag
Egy újabb pickup és SUV, kell mint egy falat kenyér.
Mindegy, csak lesz majd normális méretű autó is.[ Szerkesztve ]
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
-
nemlehet
őstag
válasz
Nilnarunion #1 üzenetére
Az amcsi piacnak ez kell.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
motoflug
őstag
Nálam működött a dolog: A Long Way Up sorozat miatt érdekelnek a Rivian-al kapcsolatos hírek. Persze lenne 1-2 kritika a sorival kapcsolatban, de az elég off ide.
-
tibaimp
addikt
"...Amazon-hátterű cég sokak szerint a Teslára is veszélyt jelenthet...." -- nem vagyok Tesla fan, de ezt majd akkor jelentse ki bárki, ha eladott több mint 1 millió elektromos autót és kiépített hozzá egy igen komoly töltőhálózatot...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
btprg
tag
Az ilyen dolgokból látszik, hogy túl sokan vannak akiknek feleslegesen sok pénzük van... Valaki bedob pár divatos buzzword-ot, vizionál egy irányt ami éppen felkapott, és ömlik rá a pénz. Szerencsés mérnökök lehetnek akiket érdekel ez a divatos önjáró számítógép téma, hogy milliárdosok finanszírozzák a hobbijukat
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
Ximon
junior tag
Én úgy hallottam hogy csak át fejlesztők lesznek Benzinest és dizel autókat fognak elektromosra fejleszteni vagy hibridre...
1100DF, Exodus 420, Xornet, SM H8DGI-F, 1024CUbit ECC-DDR-1600 256GB 12,8GB/s, DP Fiji Radeon PRO 8192CUbit 112,5-225MHz GFPU: 1024CU 8GB 28,8GB/s, HDD 2x0,5TB, 1kW FSP DR, EMU10k5. DP Opteron 6380 CFPU: 672CU 8,4GB/s, WRAM-SSD 2x120GB (5,7Mb x 5,7Mb = 4TB címzés)
Hozzászólok Aktív témák
it Ezúttal 2,65 milliárd dollárnyi tőkét sikerült bevonni, az Amazon-hátterű cég sokak szerint a Teslára is veszélyt jelenthet.
- [Re:] MSI RX 480 GamingX-8GB bányaszűz, egy játékostól játékosnak…
- Windows 10
- Laza koronavírus topik
- [Re:] Eladó TP-link TL-sg1016 16-port Unmanaged Gigabit Rack Switch
- Vivid - Let your money grow!
- Milyen videókártyát?
- nVidia kártyát mindenkinek!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen CPU hűtőt vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- További aktív témák...
- új iPhone 11 kártyafüggetlen, üzletből, apple garanciával, mélyen ára alatt
- Üzletből, garanciával, Macbook Retina 12" 2017 Gray i5/8GB RAM/512GB SSD új állapot, új kijelző
- MacBook Pro Retina 15" Touch Bar 2018, Gray, FULL CTO magyar billentyűzet, i9/32RAM/1TBSSD/Radeo560X
- LEGJOBB ÁR! Eladó WINDOWS 10 PRO/HOME licenszek garanciával
- LEGJOBB ÁR! Eladó Microsoft Office 2013/2016/2019 Pro Plus licenszek garanciával
- MSI RX 480 GamingX-8GB bányaszűz, egy játékostól játékosnak…
- GTX 650 1GB GIGABYTE OC
- Macbook Pro 13 non Touch Bar 2017, Space Grey, UK, i5/8 Gb RAM/128 Gb SSD - kis (?) hibás
- 6db MSI RTX 3070 Bányász Rig | 380 mh/s | Garanciális Bányász Rig!
- USB-C HUB Verbatim USB-C Multiport HUB USB 3.1 GEN 1/ 2x USB 3.0/ HDMI/ RJ45
Állásajánlatok
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Interton Kft
Város: Budapest