Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Bogyó bá'

  veterán

  válasz peterm711 #8 üzenetére

  Ezzel én is így vagyok, az asztali gép az igazi számítógép, a telefon meg szerintem csak dumálásra és SMS-re való (bár az én életemből az utóbbi is jórészt kimaradt. Nekem kényelmetlen bepötyögni azt, amit 2 mondatban szóban is el tudok regélni. Mondjuk ez biztos korfüggő lehet...).
  De hát az öltönyös manager uraknak derogál már a másfél kilós üzleti notit cipelni, rájuk is gondolni kell... :) .

  Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

 • blackrulz

  nagyúr

  válasz peterm711 #8 üzenetére

  a jövő pedig szerintem is ez lesz. egy mobil eszköz, nevezzük izének. dokkoló nélkül telefon, sms, mail, minimál böngészés, gps, stb, otthon, melóban dokkoló, onnan rendes bill, egér, nagymonitor(ok).

  az asztali gép fogalma egyébként elég tág. én otthon a laptopomat "dokkolom, rendes bill egér monitor trióra, és onnantól meg nagyon nem hat meg, hogy most épp egy atx ház, vagy egy kompakt, alacsony fogyasztású gép van e rajta, esetleg egy "izé" ha a teljesítménye megvan és rá lehet kötni mindent ami egy asztali gépnél fontos akkor az szerintem kiválthat akármit. persze a spec igényeknek soha nem fog megfelelni, rendelés, videókódolás, tuningőrültek, stb. bár ezt se kiabálnám annyira még el. persze idő kell majd hozzá, nem is kevés, ez még csak egy lépés e felé, de valószínűleg pár éven belül simán eljutunk ide is.

  de ha belegondolunk hogy pár év alatt mennyit ugrott a telefonok tudása, kapacitása, számolási teljesítménye, akkor szerintem nem nehéz belátni hogy egy irodai gépet pár éven belül simán zökkenőmentesen mutlitaskal meg mindennal kiválthat, ha dokkolható persze

  When you want a circus you exalt the clowns

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés