Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Giovan!

  addikt

  válasz Tapsi #372 üzenetére

  Nem én akarom uniformizálni a teljes mobilpiacot, nem én akarok beleszólni a piac működésébe és korlátozni a verseny szabadságát azáltal, hogy egy, a piac által életképesnek talált koncepciót kinyírok csak azért, mert nekem nem tetszik. Te beszélsz ezekről. Én csak a piac szabadsága mellett érvelek, hogy hadd döntse el a user, neki melyik koncepció tetszik jobban, az Apple zártabb világa, vagy a Google nyíltsága.

  Monopólium akkor lenne, ha az egyetlen programozási nyelv, ami megtanulható lenne, a Swift lenne, ezért mindenki kénytelen lenne azt megtanulni és ezáltal az Apple termékeire programozni, akkor is ha nem tetszenek neki a szabályok. De erről szó sincs, aki elviselhetetlennek tartja az Apple szabályait, amik a kezdetektől fogva ugyanazok, az igenis mehet máshová, mert van választása.
  Ezért nincs kényszerítés, és ezért nincs monopólium, mert az iOS nem a világ határain túl létező valami, ami egyedül lebeg a semmiben, hanem a piac része, márpedig ezen a piacon van verseny, amiben az iOS és a szabalyai is meg vannak méretve.

  Az a baj veled, hogy nem vagy képes megérteni, hogy ha az Epic sikerrel jár, és megnyitja az iOS-t a külső forrásból származó appok elől, azzal nem mindenki jár ám jól. Aki szereti a zárt rendszert, azt hogy egy helyen elérhető minden app, és az Apple valamilyen szinten biztosítja a biztonságot, és azt hogy nem kell babrálni a rendszerrel, az pl. pont nem örül neki, ha ezentúl iOS-en is beköszönt a nyíltság. Te egyszerűen képtelen vagy felfogni, hogy nem mindenkinek ugyanazok az igényei, mint neked.

  [ Szerkesztve ]

  'I didn't see you at stealth training, cadet!' 'Thank you, sir!'

Hozzászólok Aktív témák