Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • N€T0X|N

  őstag

  Nem tudom, hogy melyik BANK, de én a zöldnek mutattam be tavaly ősszel egy orbitálisat. Nem volt éppen semmilyen hitelem, pont végtörlesztettem egyet náluk, de rá nem sokra kellett volna egy másik. Itt vagyok 17 éve (asszem), eddig az ilyesmi flottul ment. Emiatt se munkáltatói, se semmi soha nem kell. Plusz még weben is végignyomkodhattam volna, legutóbb is úgy ment és utólag csak egy pár perces telefonos adategyeztetés történt, rá két napra jött a pénz a számlámra. Azt gondoltam akkor, hogy ez igen, huszonegyedik század.
  Na, most nem így ment. Először is, a webes rendszer kizárólag hibákat dob, amit bejelentettem, de nem javították ki, valamint nem is reagáltak rá egy hétig. Akkor bevágtam a durcást, hogy na, mi van? Válaszolták, hogy nem értik, még eltart egy darabig, majd jeleznek. Nem jeleztek azóta se semmit.
  Semmi baj, hát jó, akkor 2. hullám tombolása közben menjünk be fiókba. Időpont foglalás meg minden, egész jól is ment, persze az ajtóban sorban álló tömeg azonnal felhördült, amikor a biztiőr beengedett, hogy hát miezkérem?! Internet, öcsém, foglalj te is, azt' mehetsz soron kívül.
  Kis intermezzo után 35-40 perc alatt letudtuk a papírmunkát, ami a neten intézve negyedennyi idő lett volna nekem otthon. No comment. Válasz a végén: elutasítva. Mert csak. Megadnák, mert hitelképes vagyok, de mégsem adják meg "egyéb okok" miatt, amit nem kötnek az orromra. De miéééért? Mert nem kötelesek, ennyi. :F
  Hja mondom, az derék, csak akkor azt mondja el nekem a T. Bank, hogy miért bombáznak negyedévente 6-8 milliós hitellehetőségekkel, ha 1-et sem adnak valójában. Mert, ha a szomszéd Pistához átmegyek, hogy adjon már kölcsön 1M-t és indoklás nélkül nem ad, az oké. De ez? Jaj, hát az csak általános blabla. Nekem eddig nem úgy tűnt, de majd megnézem legközelebb.
  Három napra rá megpróbáltuk kicsit más kondíciókkal (ügyintéző ajánlására), pont ugyanez lett a kérelem eredménye. Akkor viszlát, ha ennyit ér a régi ügyfél.
  Bementem a szomszéd kék bankba (eddigre már munkáltatói igazolásom is volt), mondták, interneten el lehet intézni. Jó akkor majd otthonról megcsinálom. Nem volt olyan hosszú, mint a zöld és nem is ültek rajta sokat. Három nap után hívtak, hogy itt az eredmény, nézzem meg (valamiért telefonba nem mondhatta el, pedig pozitív lett). Ráadásul nagyon sokkal olcsóbban kaptam meg ugyanazt a hitelt így, mert eleve kisebb a THM, meg a fizetésem is eléri azt a sávot, ami náluk további 1 százalékpont csökkenést jelentett. Ennyit erről.
  Ja, nem.
  Egy hónap sem telt el és újra jött a személyre szabott(!) ajánlat a zöldektől mailben, hogy ilyen és ilyen hitelt vehetek most fel, hűde mocskosul kedvezményesen. Á, nem küldtem el őket a halál f@szára... DE! :D

  [ Szerkesztve ]

  Sent from my keyBoard

Hozzászólok Aktív témák