Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Szóval egy monitor árának harmadáért/negyedéért vennél valamit, ami kitolja a régi, már 10 éve elavult monitor használati idejét még jobban. Oké, értem én.
Már egy 2002-2003-as VGA-n is kb alapfelszereltség a DVI
Egyébként mivel játszol? Cuccaid alapján valószínűleg nem csak netezel. Nekem más a tapasztalatom, kompetitíven tolom és az input laghoz nem hozzászokni kell, hanem eltakarítani. Pénzszűke miatt a monitor a gyenge pontom nekem, de még a billentyűt is le kellett cserélnem, mikor az új gépen nem volt PS/2, mert játszhatatlan volt átalakítóval. Amit a legtöbb ember észre se venne gondolom, csak az izommemória beköszönt.
Ja igen, még valami. Szívesen látnék egy response time tesztet tőled CRT monitor vs átalakító témában, nyilván egy másik gépen akkor már. Mert az előző fotelhuszár csak hadovált meg használhatatlan kameralóbálós videóval vakított hogy jólvanazúgy, ráadásul a monitora egy TV és még a színeket is rendbe tette neki az átalakító, tehát erősen élek a gyanúval hogy csak az lett rossz, ami lehet.
(#19) SlayerPrince: Xboxhoz nem értek, de a HDMI és a DVI-D képjele ugyanaz, egy ezres kisker áron az adapter, nekem is van. Neki digitálisról analóggá kell konvertálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- One mobilszolgáltatások
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Sony PS VR2 + ajándék állvány
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Újszerű Lenovo Legion Go 8APU1 eladó/Ryzen Z1 Extreme/512GB SSD/8.8 2560x1440 144Hz/ beszámítás van
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi