- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Laptop 200 ezer árkategóriában
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfpapa72
csendes tag
válasz
wolfpapa72 #18 üzenetére
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
BusinessGuy #30 üzenetére
Senki sem beszél arról, hogy gond lenne. Az a panasz, hogy az új driverrel bezuhant a teljesítményt. Ami egyébként simán lehet attól, hogy a régebbi meghajtó valamit nem jelenített meg, stb.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
BusinessGuy #23 üzenetére
Ami egészen egyszerűen lehetetlen, mert a CAS nagyjából a teljes feldolgozásra költött számítás 0,01%-át teszi ki. Ez egy pokolian egyszerű effekt, ami nem is áll sok számításból.
-
gejala
őstag
4090-en is komoly bajok vannak sok mindennel, sokkal inkább, mint Turing/Ampere-en. De minden új széria indulásakor ez van, pár hónapig kuka minden driver. Turingnál fél évig nem jött jó driver, Pascalon a 399.xx kellett sokáig, csak Turingra az nem ment fel, ügyhogy szívás volt.
-
Csabis
aktív tag
-
podtibi
senior tag
Érdekesség aki nem tudná. Az 517.48 utáni game ready driverek a feladatkezelőben hülyén jelzik a videókártya használatot.(A 526.47 pedig szót sem érdemel.) Nagyon érdekes hogy pont a 40es kártyák támogatásával jönnek elő a problémák. Ilyen jól felkészültek vagy éppen ilyen hamarabb arcon akarják köpni a 30as szériát.
-
Csabis
aktív tag
Akkor felrakom tiszta telepítéssel hátha.. tegnap is sac/kb 8óra AC:odyssey toltam .. előtte csak anny volt hogy 355W tolta be..
Az csökkent ill orajel emelkedett .. oc ra.. igaz Ti OC..
Alatta egyébként nőtt a fps 1440P ben kb max 5-tel áttlagban. 78~85 közt mocorog nagy részt pár helyen 110~120fps -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
BusinessGuy #19 üzenetére
Egyrészt az egy effekt, ráadásul alig eszik valamit. Maximum -1 fps-t van hatása a sebességre. Másrészt azon a pipeline-on van integrálva, ami nem kompatibilis a temporális felskálázókkal.
#21 Csabis : Ebben a driverben javították elvileg, vagy a legutóbbi hotfixben.
-
Csabis
aktív tag
Nálam azt vettem észre lassan 3.drver óta hogy beragad a VGA.. Játék után.. Feladatkezelőben jobb oldalt semmi nem látszik..
HWinfó meg legal Vga csek közben..
(3080Ti) -
wolfpapa72
csendes tag
válasz
BusinessGuy #19 üzenetére
Nincs. Láthatod a képeken, hogy DLSS van.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
wolfpapa72 #18 üzenetére
Fidelity cas nincs esetleg belőve?
-
wolfpapa72
csendes tag
Megcsináltam, de nem sokat reméltem tőle. Vki az Nv fórumon írta, hogy újra is telepitette és nem változott.
Shader-t csináltam scan and repair nélkül is de a javaslatodra megtettem ezt is kétszer újraindításokkal.
Valamivel jobb lett, de nem az igazi. Most igy 180-210 FPS. Előtte viszont 210+ 240 -250-ig.
Itt vannak a driverekkel sorban:526.86-val játékon belül scan and repair nélkül 160-170.
Valami itt nagyon nem kerek!!!
Egy 3090 nem elég erre a játékra????
-
gejala
őstag
Jó lett ez az általános DX12 sebességnövekedés, de ez a driver is jó bugos még mindig. Manuel szerint a dwm bugot javítják a következőben. Az gondolom jövő héten jön, mert kell driver a 4080 megjelenéséhez, ebben nincs még támogatás.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nyomjatok scan and repairt a játékra. Ekkor törli a shadereket, és új indításnál újrafordítja őket. Ez megoldja. Ha újra csinálja, akkor újra scan and repair, amivel újra jön a shader újrafordítás.
Valós megoldás majd később lesz, egyelőre ez a kerülőút van. Az IW és az NV is dolgozik a gondokon, csak nem egyszerű megoldani őket, és a játékot sem régóta tesztelik GeForce-on, vagyis kevés az adat. Idővel ezek a bugok megjavulnak.
#14 wolfpapa72 : Nem az a probléma, hogy nincs külön driver az új 40-es sorozatnak. A gond abból ered, hogy nagyon kevés tesztidő van GeForce-ban, így nem vettek észre minden hibát.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
wolfpapa72 #14 üzenetére
A patchig hibátlanul játszottam. A patch után jött a dxgi és csak újabb driverral engedte tolni. Mindenesetre továbbra sem tapasztaltam teljesítményvesztést. De biztos kivételes.
-
wolfpapa72
csendes tag
válasz
BusinessGuy #12 üzenetére
A DXGI adapter hiba az új 526.86 driver okozta a kártyákon. Nem pedig a játék patch...
Ez egyebkent várható volt a DLSS 3-val, ami ugye csak a 40-es kártyákon fut. Sokan féltek előre a driver ütközésektől. Van min dolgozniuk. Jobb lett volna már külön meghajtóval kezeltetni a 40-es karikat. -
wolfpapa72
csendes tag
válasz
BusinessGuy #12 üzenetére
"Ez érdekes mert nálam 3080-on semmi ilyet nem tapasztaltam" - Tegnap este 6 kártya dadogott partiban. Akkor a tied a kivételes, ha nincs FPS veszteséged.
Bármelyik driverrel indul nálam 3090FE kártyával patch után is. Nekem a DXGI hiba nem volt. Sem a haver 3090 Ti FE kártyáján. A DXGI adapter hiba inkább a referencia kártyákkal van.
A haver Gigabyte 3090 -e is indul patch után minden hiba nélkül az 526.61 -vel. -
BusinessGuy
őstag
válasz
wolfpapa72 #8 üzenetére
Ez érdekes mert nálam 3080-on semmi ilyet nem tapasztaltam viszont a játékot meg a legutóbbi patch után nem tudjátok régebbi driverral elindítani mert DXGI Adapter hibát dob.
-
pandras83
őstag
az előző driverrel tapasztalt valaki olyat hogy a hdmi-n keresztül nem ment ki jel? ez a driver ma "megoldotta", vagy legalábbis már megint megy jel ki a tv-re.
-
podtibi
senior tag
válasz
wolfpapa72 #8 üzenetére
Akkor pedig valóban maradok a 522.25-nél. Köszi az infót.
-
wolfpapa72
csendes tag
COD MW2 az új driver-vel haveroknak és nekem -30 -40 FPS-t eredményezett!!! Gigabyte RTX 3060,3090.+ 3090FE +3090 Ti FE kártyákkal. Viszont GTX 1080 Ti +20 +30 FPS!!!
Nagyon szuper lett!!!Ment is vissza az 526.61 Hot fix amivel semmi gond nincs.
-
Depidemic
csendes tag
"Egyes GeForce VGA-val rendelkező PC-k többet nem fognak szivárványszerű képi hibákat generálni a Forza Horizon 5-ben"
És valóban megjavították úgy 5 hónap után... El se hiszem
-
sawwy007
csendes tag
Nàlam marad a règi driver, tökèletesen megy rajta minden
-
Alogonomus
őstag
Na erre tényleg nagyon szükség volt, mert meglehetősen gyengén muzsikáltak a kártyák a játék alatt.
-
podtibi
senior tag
És ettől kell e félni vagy sem? Az előző verzióhoz képest.(Ugyanis volt olyan kedves hogy inkább távol tartsam magam tőle.)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A WHQL minősítésű, 526.86-os eszközillesztőbe hibajavítások is jutottak.
- ASRock RX 7900 GRE 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest