Hirdetés
- [Re:] RTX 3060 tulajoknak és bányászoknak kedvez az új GeForce driver
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- [Re:] Befutott a Fractal Design Meshify 2 ATX-es verziója
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hozzászólok Aktív témák
-
atike
nagyúr
Tök jó meg minden, aztán megláttam az árát... Nem szívbajosak.
-
rep3at
őstag
Ahogy így végigolvastam és belegondoltam hogy a 3,5 éve kapott S3 Frontierem már akkor olcsóbban (!) gyakorlatilag mindent összeszedettebben tudott, hát..
Forward thinking. كرر
-
juuzer
őstag
Továbbra is azt mondom, hogy a Qualcomm ne valamelyik 400-as szériás szutykát rebrandelje és akkor jó lesz.
Mjuk ezerszer inkább egy Tizenes óra, mint ez, továbbra is.
Vamos a la playa.
-
maximilian4
addikt
Tetszik, de nem adnék ennyi pénzt egy noname óráért. Ezerszer inkább veszek egy galaxy watchot, vagy ha iphone-om van, egy series 3-at olcsóbban vagy egy watch se-t...
Maxi
-
Mr.Silkó
veterán
Ennyi pénzért ez az óra pocsék vétel. Féláron alternatíva lehetne sokaknak, ha kicsit kipofoznák a szoftveres részt és kapna 5 ATM védelmet.
-
koxminator
senior tag
Most volt 3 éves a Huawei Watch 2 órám (GPS+LTE), bajban is leszek, ha bekrepál és új okosórát szeretnék majd venni (még mindig jó és 4 naponta töltöm). Apple nyilván kilőve, okosnak látszó zárt rendszerű sz4rok kilőve, Tizent nem szeretnék (Huszont meg végképp nem
), marad a Wear OS. Kérdés, akkor miből lesz még olyan, ami nem kerül csilliárdba és még jól használható is?
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
jUUh
őstag
Nem rossz ez, de nekem speciel a feléért se kellene.
Ki kérdezett?Xiaomi Mi 9T 6/128 "davinci"
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
maximilian4 #4 üzenetére
De akár még egy Withings-et is (remélem jól írtam), vagy akár egy "rendes" mechanikus órát - ami igaz, hogy nem okos, de legalább értékálló.
Ennyiért ez a cucc nagyon nem.
B.Cs.
-
embe
nagyúr
Erre ugye nem lehet rásütni a "jó ár/érték arányú" bélyeget?
".... a Kádár-rendszerben születtem, de nem akarok annak primitív paródiájába beleöregedni.."
-
vilmose33
senior tag
Jó ötlet a dupla kíjelző. Ennyiért bele kellet volna férnie az Ekg-nak is, plusz a töltést is megoldhatták volna elegánsabban.
A jövő most van
-
Bozek
nagyúr
válasz
maximilian4 #4 üzenetére
Attól függ, hogy mi számít "noname"-nek. Volt Google alkalmazottak alapították és a Google is befektetett a cégbe. Valamint a Volkswagen is.
Azt a 140 ezret meg nem tudom, hogy honnan vette a szerző, azért még 460 Ft-on nem áll az euró. Mint az oldalon írják, az ár tartalmazza az adót is, szóval nincs plusz költség a 300 eurón felül.
Mondjuk azt azért hozzáteszem, hogy TicWatch Pro 2020 jobban megéri (már ha még kapható valahol). Igaz, abban csak Snapdragon 2100 van, de nem vettem észre még akadást. Az viszont MIL-STD-810G minősítést kapott. Jó, nem 5 ATM, de őszintén, hány búvár van a fórumon?
-
300 eur vettem nyugaton teljesen jó Google pay működik kis trükkel, galaxy watch 3 valszeg jobb vétel, de Samsung pay miatt nem vettem meg, mert következő 1000 évben se fog működni.
[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
aktív tag
Elszomorito tovabbra is a WearOS mostoha gyerekkent valo elhanyagolasa a google reszerol, pedig ilyen tokjo 2 kijelzos megoldasok jonnek ki, habar az anyagminoseg gyatra, plane az araert, na meg a Fossil csoport is tokjo designu orakat rak le evrol evre. Egyebkent ECG-t konkretan az oprendszer se tud, tehat ha akarnak se rakhatnak bele valszeg, se vernyomasmerot..
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
Watch GT-m van. Ha most új órát kéne vennem, akkor GT2 Pro-t vennék, bár sokáig szemeztem a TicWatch Pro-val korábban. Jópofa dilemma, hogy az alvásfigyelés hogyan működhetne, ha esténként töltőn van a cucc.
-
doongoo
addikt
A teszt elég jól összefoglalja a dolgokat, de nem mindenhol értek egyet vele teljesen.
Én októbertől használom megelégedéssel napi szinten az órát. A gyártótól jött DHL-lel, vámmentesen, és mindig lehet hozzá hozzá még 1-2 kupont is találni, így olcsóbban is megvehető és így nem kell itthon megvenni a jelentős felárral. Amire kell nekem, azt tudja. Van mellette itthon egy Galaxy Watch 46 is (üzemidőben még az tudja, amit ez is hoz, bár csak akkor, ha az AOD azon ki van kapcsolva), nekem azt váltotta a Ticwatch. Nem rossz a Tizen sem, de szubjektív véleményem szerint azt sem nevezném összességében jobb rendszernek. Nyilván lehetne itt is tekerhető lünetta vagy gombok, de nekem semmi gondom az érintésérzékeléssel sem (semmivel sem rosszabb a Samsungnál).
A vízállóságról csak annyit, hogy a kezdetektől fogva rendszeresen ebben zuhanyzom és fürdök, ezeket eddig bírta (az úszást a korlátozások miatt nem teszteltem eddig), amúgy a belinkelt videóban az úriember egy pre-production sample-ről mondta, hogy nem bírta a vizet...
A screenshot készítés most nálam sem akar működni, korábban ezzel nem volt gondom, amikor készítettem anno (amiker megoldottam a Google Pay működését óráról), akkor még ment. Gondolom javítják majd a mobvoi appot (ez szorul szrintem a leginkább még faragásra) és akkor majd beszinkronizálja a lőtt képeket.
Az LTE egyelőre csak a UK-ben és Németországban működik és csak Voda Onenumber előfizetéssel (velük szerződött a Google egyelőre), ezt a support külön rákérdezésemre megírta (itthoni Telekom Multisim lehetőséget firtattam), azaz akit ez motiválna, az még várhat.
Az óra méretre kisebb, mint a Galaxy Watch 46 (annak utódjaival nem tudtam összevetni).
DND módot is lehet ütemezni, igaz napszak szerint nem, de kezdő és befejező időpontot igen.
A zenemásolás az valóban nagyságrendekkel egyszerűbb Tizenen.
Alkalmazásváltó nálam volt, amíg fel nem tettem a GPay-t, az alsó gomb kétszeri megnyomása ezt (vagy ilyesmit) hozta be, itt egymás után lehetett kitörölni a korábban megnyitott appokat. -
floatr
veterán
Némi költői túlzás volt benne, igaz. Viszont fogalmam sincsen mikor töltöttem utoljára a GT-t, ami nekem sokkal fontosabb, mint custom alkalmazásokat felpakolni rá.
Egyik nap túrázni mentem volna, és nullára merült, mert nem töltöttem fel, amikor figyelmeztetett. Indulás előtt vettem észre, és pár percre rátettem töltőre. A nap végéig simán kibírta azzal a kis naftával. -
Glenda
addikt
simán lehet, hogy a Mobvoi órája ma a leghasználhatóbb Wear OS óra. Ám ez legalább annyira sajnálatos tény, mint elismerés egy kis gyártónak, amely egy magára hagyott platformból próbálja kihozni a maximumot.
Hát ő, egy Skagen Falster 3 van a csuklómon és szerintem ha valaki életben tartja a platformot, akkor az a Fossil. Valóban régi SoC van bennük, de úgy néz ki, a Wear OS szépen működik 1 GB RAM felett. A 4100 legnagyobb előnye amúgy is a kisebb fogyasztás.from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Duree
veterán
Köszönöm ezt a tesztet mert eldöntötte, hogy nekem nem kell ez az óra, pedig elsőre beleszerettem, de ahogy olvastam inkább maradok a Galaxy Watch 3nál.
duree54
-
doongoo
addikt
válasz
tomboy0013 #23 üzenetére
valószínűleg megspóroltak egy fordítást...
-
kortevilmos
újonc
Esetleg valaki probalta mar a TWP3 Pro LTE verziojat hazai eSIM-mel?
Itt (https://forum.xda-developers.com/t/ticwatch-pro-3-lte-and-esim.4206407/#post-84265089) azt irjak, hogy vodafone halozaton dobja fel az opciot, hogy beallitsd az orara az eSIM-et, kerdes ugye, hogy vajon "vodafone UK" -re matchel-e, vagy esetleg csak siman vodafone-ra... -
Rover623
félisten
Hiányzik mind egy almás óra koronája, mind pedig a Galaxy Watch lünettája a sokkal precízebb léptetéshez
Nono...azért nem kell az almafáig elballagni egy koronáért!
A Wear OS alapú órák piacának legalább 90%-át uraló Fossil (ill. egy ideje maga a Google) és az ő alapjaira építkező összes márka futó modellje rendelkezik az említett kezelőszervvel!
Sajnos kicsit egysíkú így a hardver választék, a Mobvoi mellett talán csak a Casio van még a piacon...azzal a nagyszámú (aktuálisan mindig egy darab) modelljével! 😃primus inter pares
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Snapdragon 4100-zal érdemes belefogni a Wear OS platformba, de tartja-e a lépést a Google órarendszere az Apple-ével?
- [Re:] Redmi Note 7 - nota bene
- [Re:] RTX 3060 tulajoknak és bányászoknak kedvez az új GeForce driver
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- DIGI internet
- PlayStation 5
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Dauntless (PC/XBOX/PS4/SWITCH)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- PH!otósok beszélgetős offolós topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Gigabyte RTX 3060 GAMING OC 12G/RTX 3060 Eagle/RTX 3060 Eagle OC - 3 év garancia 27% áfa
- Dell Latitude Bazár! E6540 ; E6440 ; E6420 ; E6320 ; E5530 ; E5440 ; E5430 E7450 ; E7250 ; E7240
- Windows 10 Pro Retail kulcsok jogtisztán, a legolcsóbban
- HP LaserJet Pro MFP M426fdn WIFI - SCAN - USB
- HP Elitebook 9480m i7-4600U/8GB DDR3/128GB SSD+500GB HDD/HD+/HUN Vil.Bill./Új Akku/Új Állapot
Állásajánlatok
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest