- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Androidos fejegységek
- 3DMark03 eredmények
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
Ez a cikk megalol! Burzsuj vagyok mivel játsszak a héten? Megyek két kört a Ferrarimmal közben iPadomat nyomkodom! Köszönöm a figyelmet, ez volt a mai cikk!
Szánalom tenger,csak úgy ömlik. -
GeryFlash
veterán
Bocsi, de a gamepod tévében ez a fél percenkénti pityegős szignál csak nemgem idegesít de rohadtul? Tudom hogy eredetiség, de sztem ez hülyeség....
-
Ezt én sem értem...:S
-
Xaels
félisten
Leginkább kihúzom a hónapot BF3-al és spórolok Diablo 3-ra
-
x6radio
tag
Prototype 2, "igyekszik kiküszöbölni az előd hibáit"? - A grafika ugyanolyan gagyi, valószínűleg a játékmenetben se fogunk nagyobb változásokat tapasztalni.
Nem vagyok elvarázsolva ettől a játék áradattól, a tavalyi év jobban kezdődött, bár a Devil May Cry HD-ra kíváncsi leszek. Remélem azért a HD felbontás mellé finomítanak a grafikán egy kicsit(nem mintha eddig akkora gondom lett volna vele)megjegyezném, hogy a srác hangja olyan mintha valami 16-18 éves gyerek beszélne a videó alatt, pont mint ahogy a youtube-on szokták
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest