Hirdetés
- Petabájtos SSD-ről ábrándozik a SanDisk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A vártnál jobban halad a 2 nm-es node bevezetésével a TSMC
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
xxxbence
csendes tag
Philips 22PFS4022 37 899 Ft
55 cm full hd
azert csak jobb egy legolcsobb philips is ennel, nem?
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/philips/22pfs4022-p381445781/
-
tecsu
addikt
Különben semmi értelme a rovatnak. "Zsebprojektor", síruhába épített tévé meg a csilliós baromságok.
Ami nem megy, nem kell erőltetni. Egy agrárrovat is hasznosabb lenne.
Most komolyan, az ember venni akar valami épkézláb szorakoztatóelektronikai cikket, akkor jobb elkerülni a PH-t, és sajnos külföldi tesztoldalakon kell nézelődni. De nem tudom, ennél csak jobbak lehetnek hazánkban is, nem? -
tecsu
addikt
Mi is így vagyunk. Inkább játszok vele meg olvasok meséket órákon át, mint hogy nyomogassa a kütyüket vagy bámulja a butító dobozt.
Később meg el fogom neki magyarázni a világ működését.Többek között, hogy egy hazug, álszent világban élünk és semmi nem az, aminek látszik. Megtanítom az erényekre és a bűnökre... Aztán kiröhög és elmegy füvezni.
-
d@vee
őstag
válasz
#92063744 #149 üzenetére
Nem terveztem hosszabban vele. Gondoltam használom egy kis ideig, utána elpasszolom ugyanannyiért mint vettem, míg van rajta gari. De az is igaz, hogy hétvégén van csak bekapcsolva, akkor van időm kicsit játszani. De ez sem minden héten. Szóval havonta olyan 15-20 órát megy kb.
[ Szerkesztve ]
-
d@vee
őstag
Az asztalomon a noti mellett egy 24"-os Full HD kínai TV van. A menü ugyanez mint ennek, ratyi kínai paneles tv. Viszont a színek tök frankók benne, a notim kijelzőjét megeszi reggelire. Kemény 30 ropi volt Black Friday-on 3 év garival. Nekem megérte, vagy a noti van HDMI-n rádugva, vagy a PS4. Az 1080p miatt simán lehet rajta kockulni a PS-el. A hanghoz meg annyit, hogy ott a 3,5-ös kimenet. Én rátoltam egy 2.1-et és házimozi megoldva. 40%-os hangerőn is 2 helyiséggel odébb dübörgés van.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz
kolopele #145 üzenetére
Még balanszírozunk. De már előre félek, hogy a sok másik hülye gyerek/szülő milyen hatással lesznek rájuk.
Mert én hiába nem a mobilt bámulom egész nap, de főleg amíg a gyerekkel vagyok, ha az utcán, máshol ezt látja, 10-emberből 9-nek a telefon fontosabb, mint a gyerek. stb.
De ez már nagyon off. -
kolopele
nagyúr
Nem is fogod levakarni róla a későbbiekben sem, hidd el. Én mindent megtettem amíg csak lehetett hogy pl. ne is tudják mi az a cola, csúnya beszéd, stb., de jött az ovi majd az iskola és vele a külső hatások. Próbálkozni persze kell, de tiltani azt soha mert akkor csak azért is......
-
BiP
nagyúr
válasz
kolopele #142 üzenetére
Az enyémeknek nincs tévé/tablet evés közben. (mondjuk már nincs is otthon tévé, tablet - nem véletlenül
Pedig technikai beállítottságúként baromi nehéz önuralmat gyakorolni, az ő érdekükben)
Nyilván nehezebb lebonyolítani egy ebédet, mint a virtuális pórázzal, de modern kor ide vagy oda, mi mutatunk példát nekik. Ha most 3 évesen rákattan ezekre a sz*rokra, sosem vakarom le róla. -
inpius
csendes tag
Pont ilyenem van otthon. Alap tv, alap dolgokra. Hírek, meccs, F1 nézhető rajta. DVD, Blu-ray, VHS, médialejátszó szintén megy. SCART jó lett volna több, HDMI-ből elég lett volna kevesebb. Az okos tv funkciók nekem nem hiányoznak. Nincsenek játékok, böngésző, netes alkalmazások. Ez igaz. Lehet, én vagyok a nagyon hülye, hogy a tv-t nem is erre használom. A saját médialejátszója kritikán aluli, de amit rátettem, azzal nincs gond. A hangját egy 2.1.-es hangfallal javítottam fel.
-
kolopele
nagyúr
Nem feltétlen, de van hogy úgy jön ki a lépés. Viszont mások is megírják egy-egy cikknél hogy nekik is ilyen van vagy még jobb, én ugyanezt teszem, egy OLED topicban nem írhatom azt hogy sajnos nekem csak egy LCD - m van. Mindegy. Kollégám meg abszolút normális ember, most nem írom le az agyi kapacitásának a szintjét, és igaza van, ha megteheti akkor nem fog sz@rt venni. Egyébként meg én ajánlottam neki hogy ne adja lejjebb, kellhet még az ha úgy adódik
A nyaralóba az ember este nézi a tévét vagy valami filmet, esetleg ráköti a PS4 - et és játszhat a család
[ Szerkesztve ]
-
tecsu
addikt
Szóval a témához visszatérve, ha valaki leruccan a nyaralóba és tévét néz... ennyi erővel otthon is nézhetné - nem igaz?
-
Krill77
őstag
HyundaiFLP 32T339 (82) amit tesómék vettek . Full hd, 60 e ft volt. Állítólag az azonos aru lg nel szebb képe van. Remélem nem hal meg. Nem csak miattuk. Ma attenborough műsorában lattam, h a delfinekbol madarakbol műanyag jön. Elég lehangolo volt. A mi szép képű grundig tvnk (crt) par napja köszönt el. Lett egy kis rambo vagy mi helyette 37es. Tényleg nem tudom, h kell-e egy újabb vacak ezekre a szenny musorokra nekünk. Szomorú, h par évet bírnak aztán kuka. (es, h ez direkt igy van + megspékelve az ember különbözni vágyásával)
-
bteebi
veterán
Szerintem volt (némi) értelme a cikknek. Az emlékeimben eddig pozitív csalódás élt a TV alapmodellekről (legyen az Technika vagy valami más gagyi), de ez kritikán alul szar
. Mindenesetre ezt is jó tudni. Ehelyett tényleg bármilyen márkás használt TV sokkal jobb.
Tegyük hozzá, legalább kontrasztban veri még a csúcs IPS-eket is
.
És egyébként igenis van értelme az alapmodelleknek. Na jó, nem ennek. Én is vettem a bátyámnak (konyhába) egy talán 22"-os LG-t - el se fért volna nagyobb -, mondjuk az is igaz, hogy az azt hiszem FHD felbontású, viszont talán csak 40k körüli összegbe került. Teljesen megfelel oda, persze nyilván nem tökéletes, se képben (még az LCD-k között se), se hangban. De sajnos sokaknak még ennyire se futja...
-
kolopele
nagyúr
Persze hogy nincs éhbéren, miért lenne azon. Ugyanúgy megvehetne mindent ahogy én is, de neki elég egy 1080 meg egy WQHD monitor. A te hasonlatod nem egészen passzol ide szerintem, mert egy számítógép esetében senki nem tudja mi van a házban belül, egy Suzuki viszont közröhej tárgya is lehet akár, hacsak nem a garázsban áll folyton és senki nem látja
-
waveson
tag
Köszi a cikket.
Mondjuk volt egy-két vicces dolog számomra.
44ezer ft-os tévé, aztán "nincs benne játék"
Sajnos szoktam látni ilyen tv-ket, szerényebb pénztárcával rendelkező családokban technika és hasonló márkás tv-ket, jaaajjj.
Egyik ismerősöm kapott egy ilyet "ajándékba" mert eléggé tré volt az előző tv-je, és pillanatok alatt tönkre is ment, még szerencse hogy nem dobta ki az előzőt! -
törölt tag
Még mindig akad rengeteg HD Ready kijelző és hozzá való meghajtó elektrónika a raktárakban. Ez olyan 10 éve még elfogadott kategóriának számitott. Egy ilyen HD Ready Samsung LCD TV nálam is ment majd egy évig. Utánhúzás gyors mozgások közben SD forrás vagy TV műsor nézés közben. DVD filmnézésre türhetőbb volt. Viszont a nem túl magas valós kontraszt arány miatt rendes feketét nem nagyon tudott megjeleniteni vagy az egész kép sőtétségbe borult. Szerintem ez az elavult technologiát alkalmazó LCD TV a Samsung TV-m 1/3 árából kihozta amit lehetett. Azért a panel erőssen korlátozó tényező és nevesebb gyártók sem tudtak maradandót kihozni HD Ready LCD kijelzőkből. Plazma TV-n ez a felbontás jobban mutatott.
Továbbléptek a FullHD-re és tovább... tovább... amig a szemünk mindent lát.
Azért a 8K már elég határesetnek tünik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Csak halkan jegyzem meg, hogy az én "Orion" FHD LED TV-m menüje is egy az egyben ugyanilyen, ahogyan a távirányítója is 90%-ban ugyanígy néz ki, csak sötétszürke gombokkal.
A dobozának oldalán pedig apró betűkkel szerepel egy angol felirat, hogy az Orion számára gyártotta az XY kínai cég.
1 év gari lett volna rá eredetileg, de 2013-ban egy akció keretén belül 5 évet adtak egy 56 centis, FullHD LED tévére, mindössze 48.000 forintért. Azóta kétszer kellett a főpanelt cserélni benne (tehát igazából a komplett elektronikát), de már vagy 2 éve bírja masszív használattal.
(ettől függetlenül legközelebb LG-t veszek)
-
BiP
nagyúr
Nem mondtam, hogy _csak_ én gondolkodom. De tudom, hogy sokan, akik máshogy döntöttek, ők komolyabb gondolkodás nélkül döntöttek úgy, ahogy.
És azt is tudom, hogy sokan átgondoltan döntöttek máshogy, mint én, csak mindezt olyan értékrend mentén, amivel én nem tudok azonosulni. Még ha meg is értem, hogy az ő helyzetében miért döntött úgy, ahogy.
(és nem csak azon, hogy valaki a kéket, zöldet, pirosat, narancssárgát, lilát szereti, hanem komolyabb értékredni különbségekről beszélek).
Nem vagyok mindentudó, hogy azt mondhassam, hogy az én választásom tökéletes. Hiszen valakinek épp megfelel a HDReady tévé, én már nem vennék. És nem sznobizmusból, mások az igényeink.
De azt látom, hogy nagyon nem jó irányba mennek a dolgok. Aggódom amiatt a jövő miatt, amibe a gyerekeim belenőnek.
Speciel nincs is otthon tévénk. Ami egy véletlen okán történt, de így alakult jól (tönkrement az előző LG 42"-os fullhd, és mivel már 1 éve úgysem néztük, nem is vettünk újat. A gyerekekkel kb. heti 1x nézünk közösen valami mesét számítógépen, a többi napon olvasunk nekik és próbáljuk megóvni őket attól a szartól, ami a tévéből ömlik meg ami a világban körülvesz minket is.
Monitornak van egy 32" 4K, és az jó youtube-ra is, DVD-re is, de jó a 4K filmre is. Nem kell kompromusszumot kötni, és SCART minőséggel vacakolni
Mondjuk tavaly Black Fridaykor erősen elgondolkodtam azon az LG 32" fullHD-n 40e-ért, az tuti vétel lett volna. Jó lett volna lecserélni a szülők 51centis CRT-jét.
Csak az a baj, hogy ők nem igénylik - legalábbis elmondásuk szerint. "jó az is nekünk". Nem tudják, hogy mennyivel jobb minőséget kapnának, meg jobban is látnák a nagyobb képernyőt. Kicsit helyettük kell gondolkodniNem erőltettem rájuk, de tudom, hogy ha lecserélném nekik, akkor tök örülnének,hogy jé, ilyen is van. Szóval kicsit gerjeszteni kell az igényt
(#119) hajbel: Ja, játékra vette, csak asszony előtt az a hivatalos verzió, hogy "netezős gép"
[ Szerkesztve ]
-
Denyiro
tag
A parizer csak akkor jön ha meghibásodik, visszaviszi és vagy kicserélik ha kéri vagy visszafizetik az árát, így legalább nem kell küldözgetni futárral és imádkozni, hogy minden rendben menjen. Így parizert is vesz és marad is vissza a különbözetből, amiből némi pótlással választ egy másikat.
-
haxiboy
veterán
Monitornál szerintem 30"-ra már 4k kell...fene se akarja rontani a szemét. Ráadásul monitoroknál pont hogy nincs szükség mindenféle képjavító technológiára meg ilyen csilivili dolgokra.
Ne legyen PWM, legyen jó a betekintési szög ha éppen mozgok az asztal körül, legyen jó képfrissítés (ha esetleg játszani támad kedvem), és mindenekelőtt legyen színhű -> jól kalibrálható.
32" monitornál szerintem az elméleti maximum 16:9 esetében... -
kolopele
nagyúr
"Elvégre normális ember sem vesz netezős, filmezős gépbe 1080Ti-t 64GB memóval és i7-el"
Ne gondold. Egyik kollégám hasonló célokra vett 1080 - as kártyát meg 32GB ramot, pedig teljesen normális
Nem baj ez, ha később kedvet kap a játékokhoz is nem kell cserélni meg bővítgetni.[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
Oszt a nagyi ezen is tudja nézni a híradót meg a szulimánt, nem?
Legalább ez nem fagy le! Már úgy is untam a sok bétatesztes fázisban levő funkcióval teletűzdelt nagy márkás fosokat drága pénzért.
Amúgy is lennie kell kispénzű emberek számára is TV-nek, meg olyanoknak is akik csak alkalmanként nézegetik, arra meg pont jó. De őszintén szólva még nekem is elég lenne, mert azt a heti három órát ezen is megnézem.Elvégre normális ember sem vesz netezős, filmezős gépbe 1080Ti-t 64GB memóval és i7-el.
Nem rosszabb ez semmivel mint a török JVC meg a Sencor. -
kromatika
veterán
Köszi a tesztet.Nem rossz ez ennyiért.
-
-
Stalki
csendes tag
válasz
Graphics #109 üzenetére
Én vettem ilyen TV-t egy darabig árulták 42-ért, nem bántam meg.
Az első koreai TV-k 65-től kezdődtek és azokon mindig kevés a HDMI.Tetszett:
-képminőség nekem megfelel(felbontás sem zavar)
-usb-ről lejátszik mindent
-sok be/kimeneti lehetőség
-2 év garancia (+lehet rá még venni)
-magyar menüNem tetszett:
-rövid hálózati zsinór
-távirányító ugyanazon a kódoláson van mint az olcsó tv box-ok így használhatatlan egyszerre a kettő.
-hangzása magasabb hangerőn dobozos
-koaxiális kábelt pipa csatlakozóval érdemes bedugni ez egyenes feszül -
A megbízhatóságot kar firtatni.
Olyat gyárt, amit fizetnek. Bemész a műszaki boltba, és ami nem LG és Samsung, az Vestel. Persze van még a TCL és a Hisense is, illetve sok más nevesebb.
Tudod, volt anno Fiat , Bosch elektronikaval, mégis hulladék volt. . mert annyit fizettek érte
Nálunk egy Strong Tv teljesít, ami meg Skyworth, kínai. 1 éve megy 7napból 5-öt. Eddig birja
[ Szerkesztve ]
-
shifty!
senior tag
Egyenesen imádtam végigolvasni a kommenteket
Ennek a TV-nek ebben a formában nem a mai igényekkel szemben van létjogosultsága, hanem, ahogy többen is írtátok, a régebbi, nehezen alkalmazkodó felhasználóknak mutat lapostévés altert. Kívül azon, hogy a spóroláson túl nincs indok, amiért bármely rokonomnak ilyet választanék...
Amúgy egy 32"-os HD LG-t nézek amikor, de még ndm éreztem hogy 2.5 méterről kevés lenne a felbontás, bár az kezd zavarni hogy se screen mirroring, se értelmes hang, mindkettő megoldható egyéb kütyükkel amiknek az ára még egy ilyen tvhez se mérhetően alacsony. -
Csabroncka
addikt
Egyébként örökölni is lehet - ez senkiben nem merül fel
, másrészt kis Budai panelért még az ország nyugati felében is kapsz egy közepes állapotú családi házat. Keletre meg Kánaán, mert tanyát veszel legelővel, vagy megveszed a falut a rézbőrűekkel
Szóval minden viszonyítás kérdése, persze meglehet csinálni exkluzív módon is, de valószínűleg nem itthoni melóval és részben nagy szerencsével és tudással.
irigyek
-
-
janeszgol
félisten
Ezen akkorát röhögtem. Trollkodásból jeles. Ámbár megpedzegetted az eszköz-orientáltságú világ problémáját. Hallottam már olyanról (aztán vagy igaz vagy se, neten vagyunk), hogy valaki azért nem megy sose nyaralni, mert a hotelekben nincs normális TV (ami neki normális). Akinek valami fontos, az azt szeretné, ha mindenhol ugyan azt kapná, ugyan olyan módon és minőségben, ha lehet.
-
BiP
nagyúr
Úgy, hogy a csorda tagjai sosem tudják, hogy ők maguk a csorda tagjai
Meg talán onnan, hogy a gondolkodó egyének halmaza szerintem távolabb áll a csorda fogalomtól, mint a nem gondolkodó, bármit elfogadók csoportja. Lehet skatulyázni
Ezért van az, hogy tévét (nevezzük inkább úgy, hogy kijelzőt, mert konkrétan tévénk nincs is) igény alapján vásárolok, nem aszerint, hogy épp mi van az első boltban.(#90) kolopele: Szerintem a nagy átlag inkább arra gyúr 40 alatt, hogy meglegyen az első lakás/ház, és ma már nem trendi a külön nyaraló.
Abban viszont természetesen egyetértek, hogy ha már valaki nyaralót fenntartó típus, mert neki ez a módi jön be, és tényleg évente kézzel fogható mennyiségű időt tölt ott, akkor tényleg célszerű nem a gagyit odahalmozni, hanem amire igény és lehetőség van.(#99) Xezs: Persze, így elgondolkodtató az elv.
[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
Minden nézőpont kérdése, ez a tv is csak azért sz@r mert vannak sokkal jobbak is
[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz
Csabroncka #93 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, a maga idejében nem kis dolog volt egy 100HZ - es képcsöves tévé is, emlékszem amikor 340 ezret fizettem egy 72cm - es Panasonicért, a típusára már nem emlékszem mert már nincs meg. Azért ha azt nézem ennyiért ma már kapsz közel három 4K tévét is:
[link] -
atike
nagyúr
Bár ez az adott készülék nagyon nem fogott meg részemről támogatnám a hasonló alsókategóriás tévék tesztelését is.
Pld kíváncsi lennék a Hyundai "okos"tévékre is...
-
Redneck
nagyúr
Xezs:
Van prohardveren elég, ennél a cikknél annyira nem is vészes. Szerintem elfér egy ilyen teszt a komolyabb hardverek mellett, semmi gond vele. Az okosTV dolog pedig szerintem véleményes. Nekem jelenlegi formájában nem jött be a koncepció egy készülékben sem, de van benne potenciál, ez a jövő. Egy budget TV-ből természetesen egyáltalán nem hiányolom.kolopele:
A lurkók GTX 1060-asokkal felszerelt konfigjai és a gamer laptopok kötelező megemlítése mellett ezen a kommenteden már meg sem lepődök.
Persze azt megértem hogy meg tudod fizetni és érthető, hogy elvársz egy adott minőséget, de hogy mindig így a közösség orra alá dörgölöd, nem túl elegáns...[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
Nekem már 40 éves korom előtt is volt nyaralóm, miért ne tartaná fenn az ember? Ráadásul én úgy vagyok ezzel hogy hiába egy hétvégére megy általában oda az ember, ha már ott van legyen mindenből minőségi ugyanúgy mint otthon. Ha otthon OLED - et nézek akkor ne kelljen már a nyaralóba valami sz@rt néznem
-
Örni
senior tag
Csütörtöktől a 40"-os fullHD Selecline 67990!
-
Xezs
tag
Elfelejted azt a tényt, hogy egy okostévé manapság már kevésbé tévé, inkább egy "lakásban fellelhető központi kijelző". Amiről aztán mehet az Xbox, DLNA, HBO GO, Netflix, sőt, a telódról a képek, amiket lőttél. 4K fölött nem tudom, hogy van-e bármi, ami kihasználja ezeket a kijelzőket, de a 4K-t már simán.
-
Xezs
tag
Úristen, mennyi arcoskodás. Egyrészt, én szeretném megköszönni, hogy ez a cikk megszületett. Számomra igazán érdekes volt olvasni, hogy egy ilyen tévé mit tud a valóságban. Aki szerint hülyeség egy ilyen cikk, az minek olvasta el, ha meg el se olvasta, minek kommentel?
Meg a másik nagy okosság, hogy ennyiért használtan lehet venni másfélét. Csak arra nem gondolsz, hogy van, akinek számít a garancia, és nem akar vesződni a használttal. És igen olyan ember is van, aki bemegy az Auchanba és tévét vesz, mert leszarja, hogy szerinted mi a jó. Van rá kereslet, törőggyé beléje.
Aztán, itt van az okostévék esete: minek kell arcot növeszteni pusztán attól, hogy valakinek nincs okostévéje? Ez valami nagyon trendi dolog? Nekem okos van, nem nagy tőle az arcom, de az itt állítottakkal ellentétben nem fagy le, és egy csomó tök jó szolgáltatása van, amiket használok.
Komolyan attól lesz valaki VALAKI, hogy milyen tévéje van? Hány évesek olvassák ezt a blogot? 10? 12?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha végleg kikapcsolna a crt tévénk, akkor kb. egy ilyet vennék. A jelenleg is meglévő külső médialejátszót rákötjük és kész.
-
Cartmenn
tag
Hát újat nem tudok írni
minden szemszögből leírtátok a véleményeket . Semmi gond nincs ezzel a felbontással,nekem a hálóban van igaz LG , 2m-es az ágy kb olyan messzi van, fölös a full hd .Az okossága engem se érdekelne,minek arra ott a gépem
, persze a média lejátszó az jó dolog . Én is azt gondolom akinek erre van pénze vegyen ilyet , minek használt mikor 30at kérnek egy 10éves ekkora tv-ért ,pont tegnap bogarásztam át őket
Én se vennék persze nem ismert márkát , de nekem a nappalis 2x akkora
mert volt rá,igaz plazma.A barátnőmnek azért bepróbálkoztam egy 42es Hisense-vel ,nincs azzal gond ,bár ugye jobb fajta kínai
Ja és ha mondjuk ez egy 10 éves technológia,persze nem mert akkor még nem volt led háttérvilágítás,ha akkor jó volt most is jó
attól hogy van jobb .Van egy 10éves 42es Samum semmi bajom vele
[ Szerkesztve ]
-
elefant
őstag
válasz
adalbert1 #74 üzenetére
akkor még egyszer elmondom, hogy nem kapunk ilyen modelleket tesztre, évek óta könyörgök nekik, hiába.. Az sem működik, hogy elmegyünk a bemutatótermükbe és kipróbáljuk, mert nem engedik meg.
Az lehetne, hogy megvesszük a tesztmodelleket, de ezt a költséget a PH most nem tudja bevállalni.
[ Szerkesztve ]
-
Plague666
tag
elérhető árú" - kinek mi. A "providentre " vett TV szerintem nem az
Sajnos úgy tűnik, hogy de bizony az. Nem csak itt, mindenben. Nincs korlát, nincs ár, nincs mennyi pénzem van kérdéskör. Aztán ha jön a végrehajtó, akkor meg miért történik ez, az állam miért nem segít, stb. Többek között ezért sem szeretem az ilyen cikkeket, ahol abszurd magasságokba teszik a belépőszintet is. Mondjuk megvezetésre nem alkalmas talán, mert ezeken az oldalkon az értelmesebbje nézelődik. Az agyhalott "ájfon alatt nincs élet" meg a 60 col és 500 csatorna alatt nincs élet népségek odakint vannak.
-
BiP
nagyúr
Mivel ez egy politikamentes fórum, nem részletezek semmit, csak a csordaszellemes példára utalva, láthattuk, hogy milyen az, amikor a környezetünket ismerve teljesen másra számítunk,
és akkor az adott napon bizony sokkol a tudat, hogy DE, nem szabad abból kiindulni, hogy amilyen a mi, vagy a környezetünk preferenciája -akár tévé terén -, mert kiderül, hogy az országban sokkal több olyan ember van, akinek a csordaszellem jegyében mások az igényei.
Tehát hiába gondolom azt, hogy ma, 2018-ban a FULLHD lenne a minimum igényszint, hd ready tévét nem is szabadna árulni (főleg nem 85ezerért, ahogy az edigitalos linkben volt), el kell fogadnom azt a tényt, hogy igenis van, akinek a HD ready bőven elég.
Vagy hogy az önveszélyesség határát súrolja providentre tévét venni, mégis vannak, akik megteszik. (mert csak 10e a részlet. Hogy hetente, nem havonta, az nem szempont.)[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Igen, szerintem is inkább lehetnének olyan tesztek, hogy 40-43" méretű tv-k 130-150k-ig, vagy mondjuk 32" méretű 80-90k-ig - ezek simán alsóközepes-közepes cuccok, de a nagy többségnek inkább ez a realitás, mint a 2 véglet (a tesztelt lowend cucc, vagy mondjuk egy 55" UHD OLED).
-
Mi5u
tag
"elérhető árú" - kinek mi. A "providentre " vett TV szerintem nem az
"Sajnálom hogy sok a csordaszellem szerint működő ember."- De még mennyi. Amíg az ember a környezetében élőket nézi addig fel sem tűnik. Sajnos a munkámból kifolyólag viszont naponta szembesülök ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz
arnyekxxx #68 üzenetére
arnyekxxx:
Ezer éve nem néztem milyen TV-k vannak, tényleg meglepődtem. Mivel mindenhol az elérhető árú 4K TV-ket rakják ki, azt hittem az 1080p lett a belépő szegmens alap felbontása.Mi5u:
Sajnálom hogy sok a csordaszellem szerint működő ember. A környezetemben élők azért vesznek jobb TV-t mert jobb képminőségre vágynak, egy percig nem foglalkoznak másokéval. Attól hogy 70%-ban SD adás megy, nem lesz felesleges a nagyobb felbontás. -
Ubul86
őstag
2 éve vettem 90K-ért egy nemokos Samsung-ot, 40"...2 hdmi, 1 usb, okosfunkciók nélkül. Xbox One/Ps4 rákötve, jó a képe, nekem nincs bajom vele. Plusz filmeket usb-n tudunk rajta nézni, kezeli a feliratokat is, mindezt 80ért, és samsung
Ebből kifolyólag, a 44et meg is értem egy ilyen noname tévénél, és nem is várnék többet tőle. Azt hozza, amit - szerintem - az árkategóriája mutat, nem többet, nem kevesebbet. Ezek után kár felhozni olyan extra tulajdonságokat, ami még akár egy 100K-s tévében sincs. (nálam pont az volt az előny ,hogy ne legyen okos - egyrészt az árcímke miatt is, mert dobott volna rajta egy 20-30at, másrészt nem használnám ki, mert úgy is ott van minden más - laptop, konzol - amiket rákötve, nekem megfelelő médiateljesítményt nyújt)
-
arnyekxxx
veterán
HD-readyvel viszont nem kínoznám őket sem
de miért lenne kínzás? Ahonnan v1.0 átlagember tv-z néz onnan a hd-fhd felbontás különbsége nem látszik. Ha meg nem is bluréjnézésre használják hanem mezei tévénézésre akkor meg még a hdready is jobb mint ami bejön a kábelen.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy nem mindenki sasszemmel születik és aki azzal annak se olyan lesz már a látása 60 évesen mint 20 évesen.
-
arnyekxxx
veterán
Lehet még kapni HD Ready felbontású TV-t?
-
_drk
addikt
Nekem ez a vezérlés dolog új. Közép kategóriában mivel irányitod a tv-t?
Egyáltalán működik rendesen a hangvezérlés?
De a menüt se nagyon értettem hogy az nem mindegy hogy néz ki?
A többi dolog jogos, max a lejátszást egy nem smart tvtől nem várnám el. -
CSB29
aktív tag
"HD" 44-ért.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Plague666 #64 üzenetére
Hidd el nálunk is van olyan TV amin nem nagyon lehet elolvasni a honfoglaló alatt a válaszokat, mert olyan xar, de még mindig az van, mert minek másik ha az működik. Ahhoz képest ez a TV valszeg űbercsászár. Emellett persze van 4k-s Tv is. Szóval bőven van akinek ez teljesen elegendő és még a hangja is "jó", hiszen TV nézésre veszi, nem filmnézésre pendrájvrúl.
-
Plague666
tag
Az az igazság, hogy az öregek sztem meg bírnak lenni pár napot tévé nélkül egy nyaraláson. Otthonra is bőven jó nekik egy ilyen masina. Azon ütköztem meg, hogy micsoda elvárásokat támaszt a cikk egy mai olcsó tévéhez. Aki moziélményt, meg 4k konzolozást szeretne, az vesz olyat. De az m1 bakik meg a dzsungeles celebszennyhez minek a tengernyi feature meg a tűéles életközeli színek? Úgy van bemutatva ez a készülék, mint ha a mai multimédiás igények alapvetőek lennének, és mivel ezeket nem teljesíti, így nyaralóba való. És akkor vissza is értünk oda, hogy nyaralóba amúgy minek tévé, hisz azért megyünk, hogy ne azt csináljuk mint otthon.
-
BiP
nagyúr
Átlag tévéző számára lehet, hogy felesleges. (szerintem nem).
De szerencsére már vannak normálisabb tévécsomagok értékelhető számú HD csatornával.
Nem beszélve arról, hogy nekem az a tapasztalatom, hogy a HD-ready tévékben nem csak a felbontás szar, hanem a panel is.
Azért, mert kevésnek tartjuk a HD-ready-t, nem kell egyből a ló túlsó oldalára esni, és 8K-kkal dobálózni.
(más kérdés, hogy magamnak 4k alatt már nem vennék kijelzőt, de szülőknek elég lenne a fullHD. HD-readyvel viszont nem kínoznám őket sem.)(#60) Plague666: Most magyarázd el ugyanezt a 60-as korosztálynak, hogy nézzen laptopról tévét, meg ha hírek kellenek neki, ott a laptop.
A 40 alattiaknak (akik ezt tudnák abszolválni) meg szerintem nincs nyaralójuk, mert minek?!
(de ne vegyétek készpénznek, csak általánosítok. Szerintem a mai fiatalok inkább utazgatnak ide-oda, mint fenntartsanak fix helyen egy nyaralót rengeteg melóval, csak hogy pár hetet lenn tölthessenek a balcsin).(#62) Mi5u: Sajnos én is
[ Szerkesztve ]
-
Mi5u
tag
Az emberek 80%-a csak TV-t néz, és le vannak ragadva a SCART-nál. Mikor mondom nekik ,hogy az STB-t és egyéb eszközöket rá lehet kötni HDMI-vel is és akkor csak 1 vékony kábel látszik, akkor néznek rám mint az a bizonyos borjú.
(#63) BiP: Nem egy helyen találkoztam olyannal, hogy HD csomag ment át SCART-on.
[ Szerkesztve ]
-
Plague666
tag
Azért én nem kicsit meglepődtem mik a mai igények. Szomorú, hogy a tévé ennyire központi szerepet tölt be egyeseknél. Nyaralóba tévé? Minek? Filmezni lehet laptopról is, ha esne az eső, hírekhez ott az okosteló meg a csomagjába ingyen belefoglalt párszáz mega mobilnet. Nálunk '98-as grundig volt a víkendházban, sose kapcsoltuk be, mert nem azért mentünk.
Ilyen olcsó tévébe játék, oprendszer, világ összes formátuma minek? Ennek pont az a lényege, hogy nem vetet meg veled olyat, amit nem használsz. Nagyon magasan van a léc bizonyos dolgokban. Sok család azt sem tudja hogyan jöjjön ki a pénzéből, de 300 ezres tévé az kell a panelba, az muszáj, az a szint, nem mindegy mire alszik el az illető 4 kőbányai húgylé után.
Most ez nem a cikkíró személye ellen szól, csak elkeserítő a meglátása. A társadalom kis része használja ki a funkciókat, dug bele minden mást, a többi bekapcsolja és nézi benne az ostobaságot. Utóbbiaknak bőven jó ez is. Bár tudom a piacnak az a jó, ha a millió proli 24 hó részletre erőn felül veszi a 4k hdr-t, élethű legyen rajta a pumped gabó, meg dicsekedhessen a szomszédnak.
Szóval abszolút van ennek is létjogosultsága, nem a negyedmilla a belépőszint. Kocsiknál se szokás siránkozni a teszteken, hogy a daciából hol van az alcantara bőr meg az üléstámlába épített pezsgőspohár. -
haxiboy
veterán
Bányák alá displaynek jó lehet amíg nem kell cipelni.
-
DJGABI
addikt
én is örülök h végre egy olyan teszt ami azért az egyszeri halandóknak is jól jöhet.
azért mellé lehetett volna tenni egy
- telekomos LG 32LJ500U, coop kuponozva 36k
- emag Star-Light 32DM6500 blekkfrájdéjkor 40k volt
- teszkós 32"-os Technika szintén 40 körülfenti kettő van a közvetlen környezetemben, összehasonlítani nem nagyon tudom, crt-t váltottak ki, ahhoz képest 10/10, alkalomadtán filmezni, meg ahogy fent is írták barátok köztre teljesen oké. másodikban okos funkciók is vannak. meglepődtem, így hogy nincs belakva egész gyors. bár már alapból elavult, valami 4-es droid van rajt. lg-hez inkább egy kínai boxot vettem, 5k-ból megállt, aztán legalább nem vagy a gyártóra utalva, ha kevés lenne csak lecserélem...
-
Redneck
nagyúr
Lehet még kapni HD Ready felbontású TV-t?
Most meglepődtem.
-
Kifejezetten örülnék neki, ha ilyen "gagyi" TV-kről is lenne teszt. Egy csomó féle noname TV van a piacon, lehet van közte jó. Szóval köszi a tesztet!
-
jbcs
tag
Igen, mindenképpen második tv-nek. Egyébként, amilyen szutyok tv-k vannak néha hotelekbe, ez üde színvolt lenne ott néhány szobába.
Célközönség még az idősek és ezzel nem bántani szeretném őket, nekik kb. egy megkötésük van, hogy minél nagyobb legyen, szemüveg nélkül is lehessen nézni. -
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
Köszi a cikket érdekes
Viszont ez para, istenem nézzünk már magunkba....
"Nincsenek beépített játékok, elérhető netes alkalmazások, böngészésre sem ad módot "A cucc klafa, van rajta HDMI , és van rajta TV !!!
-
.DLL
veterán
Nem rossz ez, de azért a Fú Hádé kellene.
Egyébként magyarországon élünk, itt az emberek nagy többségének kis pénze van; igény lenne az olyan cikkekre, amelyek az olcsó kategória legjobbjait mutatják be. Ehhez persze a szerkesztőségben 2-3-szor annyi TV-t kéne tesztelni, mint amennyiről végül cikk készülne, és lehet hogy még lágyszívű voltam. Szóval ne minden szarról legyen cikk, de ami a jobbak közé tartozik, arról érdemes beszámolni. Ez a teszt most egy lehetséges sorozat kezdetének jó volt, a kérdés, hogy vannak-e ennél jobb ár/érték arányú budget TV-k.
Olyanokra lenne igény, mint a Xiaomi Redmi sorozat, olcsó, kiválóan használható.[ Szerkesztve ]
-
tecsu
addikt
válasz
BlackPriest #14 üzenetére
"Ha high-end teszt van, akkor azért sírnak a népek, ha low-end, akkor azért."
Ez evidens annak, aki ismeri a magyar, illetve az európai viszonyokat. A többség a középkategóriából választott tíz éve és ma is.
Tesztekre és ajánlásokra ebben a kategóriában van szükség leginkább, mégis itt van a legkevesebb.
Elefant sem találja el a tömegek valódi érdeklődését, ezért szükséges sokszor a bulváros fogalmazás és a harsány cím. Persze nem "hülye", hanem valószínűleg azt kevésbé fizetik meg - gondolom.
Ezért "sírnak" sokan.[ Szerkesztve ]
-
ALBY
senior tag
Először is elismerésem Elefántnak hogy így nekiugrott szorgalomból ennek a tesztnek is.
Ki kell ezeket is próbálni hozzáértőnek is.Legalább VA paneles.
Amúgy meg az a véleményem, akinek csak 44 ezre van tévére az keressen valami normálisat használtan (lehetőleg segítséggel), vagy ne vegyen (még) tévét, mert ezek borzasztóak.
(A hasonló tévék nem elavultak, hulladéknak lettek gyártva.)
Közértbe meg parizerért kell menni, nem tévéért. -
hemaka
nagyúr
Mondanam, hogy konyhaba vagy furdobe megteszi, de annak meg feleslegesen nagy.
-
jbcs
tag
válasz
arnyekxxx #44 üzenetére
Persze apáméknak meg van egy 60 cm-es képcsöves tv-jük és semmi bajuk vele. Ki mihez szokott. De én arról beszéltem, hogy full HD-hoz szokott szemnek gáz HD Ready 27"-on, egyáltalán nem ajánlok ilyet monitorként is használva, mivel néha cikket olvasva a betűk sem élesek, elmosódottak. De igen tv-ként 2-3 méterről szódával elmegy.
-
vadkörte
addikt
válasz
#65675776 #45 üzenetére
Én a 43"-os fHD-t is vagy 3,5m-ről nézem. Kényelmesen elnyúlva az ágyamon. Próbáltam az "ajánlott", kb. 160cm távolságról is de nagyon nem jött be.
(az egy dolog, hogy fél évig keresgéltem egy normális képminőségű, nagy(obb) 40-43" de BUTA TV-t, ami végülis kettő lett, a másik egy HDready 29"-os LG a szüleimé, egybem a kettő kicsivel több, mint 146E volt 2016 végén)Ha képminőségileg jó lenne a teszt TV-je lenne piaca, így viszont kérdéses. A lőtési kutyát nem érdekli az ósdi menü, egyszer belövöd utána használod.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
89 éves nagymamának akinek éppen tönkre ment a régi Videoton tévéje,annak bőven megfelelne.Ők azok akik nem adnak ki egy tv -ért 60-80-100k -t .
-
sphe
senior tag
Madaras Tesco, Madaras TV
-
törölt tag
Inkább olyan szempontból nem éri meg ilyen tévét venni még akkor sem, ha az ember az olcsóbbak közül válogat, hogy új, full HD-s LG 32LF5610-t lehet kapni 65.000 Ft-ért. Szerintem ennyivel megéri kicsit többet áldozni rá, mert egészen más szint.
-
updog
őstag
Tescoban kiárusítva ötvenpárért vágtak hozzám egy Skyworth csodát, csak az 40"os fullHD (a képek alapján azt hittem, arról van teszt, gondolom a hasonlóság nem véletlen). Nekem két követelményem van egy TV-vel kapcsolatban: ha nem teszek mellé egy félmilliós 4k TV-t összehasonlításként, akkor azért szabad szemmel elfogadható képe legyen, illetve az okosság a telefonra és számítógépre való, a TV adás meg a TV-re, és ha lehet, ne keveredjenek. Ezeket teljesíti, tökéletesen meg vagyok vele elégedve, HDMI-n a gépre van kötve, illetve a Digi TV csomag megérte rá az árát
, így hogy anyós nem velünk foglalkozott, amikor itt volt segíteni a gyerekkel -
Aprósólyom
addikt
Köszönjük! Már régen is javasoltam, hogy legyen olcsó TV teszt is. Ha esetleg sikerül, egy olcsó fullHD tévéről is olvasnék.
-
BiP
nagyúr
Ezen csodálkoztam én is.
A hiányzó extrák közül nekem egyik sem hiányzott volna. Főleg nem ennyiért.Mondjuk tavaly Black Fridayben az akciós fullHD LG 40e-ért 1000x jobban megérte, aki olcsón akart használható tévét venni. (Igaz, ma már az is 65e felett van)
De ez olyan, mint a 60ezres olcsó laptop. Inkább ne legyen, mint az ember idegesítse magát azon, hogy mennyire gagyi, ablakon kidobott pénz.
(#17) Janus27: Na az is megérne egy misét, hogy a hotelekbe miért a legatomgagyibb tévéket veszik. Oké, hogy alapvetően nem tévézni megyek, de ha már kifizetek xezret egy szobáért, akkor egy minimum nézhető szintet üssön meg a tévé.
(pl. az ágyból ne színeződjön el a panel, ne legyen mosott a kép mozgásnál, tartsa meg a képarányt, és ne Scart minőségben menjen az adás.)[ Szerkesztve ]
-
MongolZ
addikt
Vagy csak szimplán nem vagy rá érzékeny.
(#35) mike1334: Erről már volt pár hitvita. Szándékossan van így. Először engem is zavart, szóvá is tettem, pont, mint te, szóltak, hogy nem lesz jó sorkizártként. Megcsináltam sorkizártra magamnak, és tényleg olvashatatlanabb lett. Mostmár én is azt mondom, hogy jó ez így.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Nem (kifejezetten) a cikk írója ellen szól, csak most "untam" meg...egy hardverrel, informatikával foglalkozó oldalon (de igazából bárhol manapság) legyünk már annyira igényesek, hogy a cikk szövegére nyomjunk rá egy "sorkizártat" a végén, mert így RONDA és fúj. Köszönöm és elnézést az offért.
-
-
-
Hát ez tényleg az alja....
-
ttt
senior tag
Egy teljes-körű tesznek része, hogy mit tud és mit nem az alanya. Tehát pont így jó ez a cikk.
Maga a tv meg ennyiért ennyit tud. Egyedül a HDready ami kevés, de márkás társait is árulják ilyen felbontással 20-30 ezerrel több pénzért (ami már eléggé vicc és tréfa kategória).
-
jbcs
tag
Legnagyobb baja a HD Ready, anyámnak vettem 27 collos HD Ready monitor tv-t és közelebbről nézve nagyon gáz a Full HD-hez szokott szemnek. Full HD-ben teljesen ajánlott lehetne a tv. De egy fekete fehér junoszt tv után biztos élmény lehet a képe..
-
z00mhead
tag
Mondjuk veszel hozzá egy raspit kodival használtan 10-ért meg kötsz rá valami hangszórót, hogy legyen kulturált hangja és máris egész jó vagy.
Nem is beszélve arról, hogy a Samsung/LG manapság már a középkategóriás tévére sem rak 3.5mm-es jack-et, így azok hangszórója nem váltható ki egyszerűen, ennek meg igen. És azért ez elég menő ebben a kategóriában. -
Mi5u
tag
válasz
Eugene Roe #16 üzenetére
2008-as noname(Sungoo) CCFL-es HD Ready-s LCD TV-m van. Semmi okosság meg csicsa. Simán jó arra a 2-3 órára mikor este elindítok rajta egy filmet laptopról HDMI-vel összekötve. Eddig semmi baja sem volt. Személy szerint eszem ágában sincs százezreket költeni TV-re.
#20 MongolZ: " utánhúzástól, elmosódástól, rossz mozgáskövetéstől..." - Akkor én vaksi is vagyok, vagy csak szimplán nem figyelem és akkor nem is látom.
[ Szerkesztve ]
-
BlackPriest
őstag
válasz
Eugene Roe #16 üzenetére
ha anyámékét el tudod adni annyiért, kapsz belőle 1-et
[ Szerkesztve ]
-
Látszik rajta a Berényi Miki vagy nem? Na ugye.
-
MongolZ
addikt
Viccelsz? Mi pl. kukáztunk lomtalanításnál egy projektoros tv-t... Addig jó volt, amíg nem vettünk újat
(#19) daa-raa: Megmondom őszintén én 10 mp alatt hülyét kapok az utánhúzástól, elmosódástól, rossz mozgáskövetéstől... ezek azért számomra alap dolgok, legyen akármekkora is az a TV és legyen akárhol.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pont azt tudja, amire az emberek döntő többségének egy TV kell.
-
E.Kaufmann
veterán
A "nincs jó hang" ellen mi a Technika TV-nknél rákötöttünk egy ősi Creative P380-at (2.1-es hangcucc, 10 éve volt 10ezer Ft) és mozifíling pont meg van egy szobában. A nagy késleltetés már húzósabb, de ha HDMI-n át jön a hang meg a kép és úgy szinkronban vannak, lejátszóhoz még jó lehet. A felbontás nem valami combos, de koca filmezéshez még elmehet, de ha a képminőség is olyan rossz, akkor megette a fene az egészet.
Mondjuk a mi Technika tv-nk se szuper képű, amíg a tunerről megy a kép, érdekes módon számítógépről már sokkal jobb a helyzet. Valami "képjavító" technika vagy pedig rossz h264-es kodek lehet a háttérben.Én szeretnék látni ilyen teszteket, mert keresnék egy olcsó "monitort" legalább 32 colos méretben. Szerintem sokan örülnek annak, ha valaki a Tesco/Auchan/egyéb gazdaságos cuccokat teszteli.
[ Szerkesztve ]
-
Janus27
tag
Ez a Tv hotelekbe vagy panziókba való, ahol a vendég az egész napos strandolás után analóg szolgáltatás keretében lefekvés előtt megnéz rajta egy rtlklub-os vagy tv2-es filmet!😃
-
Eugene Roe
őstag
Ez arra jó, hogy gari után egy héttel elszálljon rajta egy 50ft-os kondi, amit aztán 22 ezerért javítanak a szakszervízben
#14 amikor egy 50-es panel 10-25 millió, akkor a nyaraló is túlmegy a 10-en
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Maga a termék nem sokat ér,max hálószobába,elalvós tv-nek tudnám elképzelni.Az ötlet viszont jó,hogy ilyen noname készülékeket is teszteltek,mert ezekről alig van info,márpedig ez az árszint/kategória keresett kishazánkban.
Köszönöm a tesztet! -
BlackPriest
őstag
ha high end teszt van, akkor azért sírnak a népek, ha low end, akkor azért. használtan van ennyiért..ja, hol a gari? nyaralóba ki vesz ócska tv-t? minden nyaraló 10 millás értékű? nem a hegytetőn a szőlőben egy fa viskó? nyaralóba minek full hd és társai, ha tényleg a híradó miatt kell csak?
-
Teljesen egyetértek. Nálunk is kb arra használják az LG TV okos funkcióit anyámék is, hogy pendriv-on tettem nekik gyerekekről több száz képet nekik rá és azt nézegetik, amúgy meg csak TV aztán annyi.
Náluk kb 2 napig tartott mir megtanulták,( papírról) hogy kell váltogatni USB és Tv funkció között és hogy indítsák el satöbbi. Ezen szerintem 10 perc alatt megtanulnák és átlátnák a menüje alapján.[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
Ma TVk nagy része rendelkezik ilyen dolgokkal így kénytelen ahhoz hasonlítani amit az átlag vesz.
Megemlíti, hogy a most kapható átlaghoz képest milyen ez a TV. Mik hiányoznak és ami van az milyen.
Nyilván ha veszel egy kő fapados autót akkor is megemlíti, hogy nincs benne ez az amaz, amúgy nyilván szarabb lesz még ez is meg az is. Ez ilyen. -
macilaci78
nagyúr
Igazad van, egy új, számlás termékhez képest azonos árban használtan tényleg jobbakat lehet kapni. Aztán érvényesítsd a garanciát (pixelhiba, beégés, stb), magyarázd el a biztosítónak, hogy lopás esetén milyen kár ért, stb. Következő okos gondolat, hogy ebayről mennyivel olcsóbb lenne, vagy hogy németbe az ilyeneket a kuka mellé rakják...
A TV teljesen vállalható, kis pénzért semmi csicsa. 20k-ért egy mediabox, és minden megvan.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Engem az zavart ebben a cikkben, hogy úgy beszél, mintha mindenféle okosfunkciók nélkül már nem is létezne tévé.
-
jamez
senior tag
Nincs jó hangja? ez TV nem? Nincs benne játék? Ez nem konzol.
Szerintem rohadtul nem kell a maszlag. Az csak az eladásig szükséges a cégeknek.
Szerintem az extra funkciók pont azok amikre semmi szükség nincs. Csak egy idióta etetés.
Nekem minden van a Tv-mben de semmire sem jó igazán.[ Szerkesztve ]
-
chey
csendes tag
válasz
flashpointer #5 üzenetére
Egyet értek. Külön vadásznom kellett 100 cm-es full HD tv-t úgy, hogy értelmes legyen a képe és ne legyenek benne okostévé funkciók. Cserébe gyorsan, azonnal reagál mindenre, egyszerű a menüje és könnyű használni, a 2 éves gyerekem is tudja kezelni
-
flashpointer
őstag
Ha meg csak csucskategoriasok vannak az a baj
Amugy az hogy nincs rajta semmi extra szoftver inkabb elony mint hatrany mert egybol vesz hozza a user valami kis mediacuccot es nem halogatja, mert meg ami a TV-n "okosteve" cimszo alatt megy az meg a kozepkategoriaban is botrany, detto mint egy lassu laggolos menu egy 40k+ euros premiumautoban. Ugy latszik meg varni kell mire vezeto pozicioba kerul a 144 Hz-en felnott nemzedek -
Miért ne venne? Nyaraló alatt gondolom te valami kastélyt értesz. Mert a mai világban csak azoknak van. Hát nagyon nem, lehet az egy kis nagymamaszagú viskó is a balcsi mellett, amit örököltek.
És hogy minek kellett ez a cikk? Azért kérdezel hülyeséget, mert neked nem volt haszna?@Mentolka: Peak szerintem az első hozzászólónak válaszolt.
[ Szerkesztve ]
-
Mentolka
senior tag
Első két hsz: mi a bajotok? Nem veri az ár a lécet nálatok?
-
Peak
addikt
ezért kár volt posztolnod
-
Nyaralóba... 44ért használtan sokkal jobbak vannak, már fullHD is van bőven ennyiért. Btw, akinek van nyaralója, az nem fog ilyen gagyit venni. Amúgy meg ezt minek kellett megjelentetni ezt a cikket? Gyakorlásnak jó valszeg egy próbaidős PH! cikkírónak max...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a belépőszint alját képviselő, Selecline 32S17 névre hallgató, szuperolcsó LED LCD televíziót.