Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
nagyúr
A lényeg: mennyivel lesz több az fps-em GTA-ban?
-
IgorKGB
kezdő
kiváncsi leszek a tesla mikor kapar vissza az nvidiára, a saját megoldása biztos hogy rosszabb, ezek a chipek brutálisan jók robotokba, de a magas költségek miatt egyelőre csak speciális helyeken alkalmazható
nekem személy szerint a cuda sem tetszik, drága miatta a fejlesztés és az elköteleződés egy cég mellett sem tipikusan jó üzleti modell -
Dr. Akula
nagyúr
Van egyáltalán olyan, akinek nem ez számít? Főleg ennyi pénzért... A technikai featurek jó dolgok, már ha ki is használják a programozók. Azt meg majd úgyis csak akkor ha már elterjedt lesz, és nem csak a vásárlók 0.1%-a fogja tudni kihasználni, mert akkor a többi nem ad érte pénzt, úgy meg karcsú lesz a bevétel. Szóval igen, az számít mindig hogy játékokban mit kapunk a pénzünkért, megéri-e megvenni.
-
Lemaradt a cikk 5. oldala: Tesztek, Összegzés (Ajánlott/Tetszett).
A tej élet, erő, egészség.
-
Veletlenul lattam meg,hogy van reszletes cikk mar napok ota ,eszre sem venni a fooldalon.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ha az A100-ra azt írtuk, hogy gépi tanuláshoz készült, akkor ez az új H100-ra hatványozottan igaz.
- GAMER PC - RTX 3060 12GB - Ryzen 5 4500 - 16GB DDR4 - 240GB SSD - 500GB HDD
- GAMER PC - RTX 3060 Ti - Ryzen 5 4500 - 16GB DDR4 - 240GB SSD - 500GB HDD
- Gamer PC -Aorus z590, i9 11900K, 32 GB DDR3, Aorus RTX 3070 Ti
- GAMER PC - GTX 1070 8GB - Ryzen 5 4500 - 16GB DDR4 - 240GB SSD - 500GB HDD
- Akció! Olcsó belépő számítógép játékra! I5 4570S / RX550 4GB / 16GB DDR3
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest