- Milyen processzort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
waverider
senior tag
mindenféléről esik szó a hírben, de a legfontosabb, hogy mennyivel ír-olvas, az kimarad, ejj-ejj
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
zsoltti
senior tag
Ötletes a dolog, haveromnak ezért van sd kártya usb helyett, mert letörik az usb valóban, ha nem vigyáznak rá.
-
veterán
Nagyon helyes kis pendrive,és praktikus is.
duree54
-
Dr. Akula
félisten
Nem lenne egyszerűbb SD kártya olvasót szerelni a zenegépbe usb helyett? Az tuti nem lóg ki.
-
Sasal1ty
tag
Jó kis cucc! Ugyan ilyen fejegységem van a kocsiba (JVC KD-SH707r)
GTA V : Pacikuki007
-
Findzs
addikt
na feltalálták a spanyol viaszt
mint már előttem írták páran nagyon régóta lehet kapni ilyen kicsi pendriveokat és ráadásul olcsóbban
csak azoknak nem ilyen jó a marketingjük"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
lapa
veterán
ez fontos lehet a jelenlegi noteszekbe is, ha piacra jönnek a minipcie sdd-k. akkor ugyanis kelleni fog valami boot eszköz, mert a jelenlegi noteszek a minipcie-t nem támogatják.
mondjuk a #33-ban lévő kép már nem annyira meggyőző low-profile szemszögből.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
legtöbb autórádió rendelkezik USB bemenettel, amin keresztül MP3 fájlokat játszhatunk le a hozzácsatlakoztatott USB-s tárolóeszközről
Izé, ennek semmi értelme. Mióta tényszerű, hogy az USB bemenetről csak mp3 fileokat játszhatok le?
A termékhez nagy UP, pont ilyet kerestem anno, amikor USb-s magnót vettem, de akkor nem találtam sehol, így egy nagyobb, de még mindig nem tipikus pendrive-méretű tárolót használok a mai napig. Leváltani tuti nem fogom, de jó, hogy van ilyen
Sectumsempra - For Enemies
-
kokler
aktív tag
A fejegységhez kellett kb. 1 év pici pendrive. Hát vettünk egyet ebay-en... és nem Verbatim volt
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
zazahoho
őstag
jó termék,ismerős,már rohan is venni egy ilyet
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
canniball
nagyúr
Arról nem is beszélve, hogy ez a Kingston olvasó itthon is beszerezhető párszáz forintért...
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Laci.M
senior tag
válasz Alchemist #16 üzenetére
Nem hallottál még pár minőségi autót szólni. Nem csak hangnyomásra megy rá mindenki...
Nekem viszont csak egy mélynyomó van a kocsiban a gyári hangszórókon kívül, de így is tökéletes nekem! (közöm sincs az audifilséghez) Viszont most fogok majd fejegységet venni, mert sajna USB nincs rajta, így maradt a 3,5-es jack AUX bemenet telefonról... elég macerás, pendrive, vagy microSD kellAláírás
-
passatgt
aktív tag
Egész pontosan:
http://www.dealextreme.com/p/kawau-world-s-smallest-microsd-transflash-tf-sd-sdhc-usb-2-0-card-reader-keychain-25558
és
http://www.dealextreme.com/p/oem-sdhc-class-4-microsd-tf-flash-memory-card-8gb-19040kereken 20,02$ szállítással együtt, azaz 3800 Ft
-
passatgt
aktív tag
Lehet venni ugyanekkora microsd-s kártyaolvasót is, aminél a kártyát magába az usb dugó részébe kell kelerakni, az talán még kisebb mint ez, és olcsóbban kijön vele az ember
-
Malachi
addikt
ez nagyon jó, remek ötlet. kötelező minden előlapi USB aljzatos autórádióhoz.
-
Alchemist
addikt
Méghogy audiofil cucc az autóban... netán akusztikusan hangolt utastérrel..? hát ez LOL...
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Kroni1
veterán
ÁÁáááh! Na ez nagyon jó cucc, kell egy ilyen!
-
Srodney
senior tag
betojás....hamar elveszteném az tuti...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ez marhajól mutat így. csak túl apró és ezáltal hamar elveszlik.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
-
rainmen
aktív tag
Öcsémnek vettünk karácsonyra egy fejegységet, ami USB és SD-kártya olvasós. Neki is eléggé kilóg a pendrive, de még nem akadt el benne semmi. Viszont ez a mini pendrive nem annyira nagy eresztés, egyik kollégámnak volt egy kb. hüvelykujj-köröm méretű lapkája. Na az tényleg mini volt.
-
Jofi81
őstag
Ez tök jó! Ha nem memóriakártyát használnék, biztos vennék egy ilyet. Attól nem kéne tartani, hogy elveszik, sosem szoktam kivenni.
-
MaUser
addikt
Normálisabb cuccoknál a rádió hátulján van egy mini/micro usb csatlakozó, ahová a rádióhoz adott usb hosszabbítót kötheted. Ezt aztán a rádio hátuljától elvezeted ahová akarod: kesztyűtartó mögé, anyósülés lábánál a középkonzolhoz, stb. Rögzítés után nem zörög, nem lötyög és mégis viszonylag könnyen hozzáférhető és lehet motoros előlapod, vagy sima levehetőnél nem kell a pendrive-val külön vacakolni, ha leveszed az előlapot.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
Daywalker
addikt
Nagyon kevés autórádió van, ami képes a WAV-on kívül valami normális losslesst megenni.
V.Dave: Ez attól függ. Sok esetben (főleg fix előlapos fejegységeknél) inkább csak a pendrive törik el a csatlakozónál, a rádiónak nem lesz baja. Hosszabbítóval legalább nem törik a pendrive, illetve ha netán a kulcscsomón van a pendrive, akkor nem kell levenni, hanem csak ledobod a sebességváltó előtti tartóba és ráa hosszabbító...tehát a hosszabbítónak van értelme
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
doggie
aktív tag
Okos, méretes és nem is drága. Jó ez így, kell ilyen a piacra.
"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
Blindmouse
senior tag
Vevő lennék egy ilyenre, tudnám, miért kerül 3x annyiba, mint egy normál pendrive. Szerintem az anyagköltsége nem indokolja. Elmagyarázza nekem valaki aki tudja?
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
V.Dave
senior tag
az usb hosszabbítós dolgot nem igazán értem, azt is csak be kell valahová dugni és megint ugyanott vagyunk a sérüléses dologgal
amúgy jó kis cucc és az ára sem vészes
Xiaomi mi 8 6/128
-
törölt tag
Az audiofill-es indok marhaság: mikor tudtál egy kocsi-szekrénybe beülni középre, és egy pohár borral a kezedben "élvezkedni"
Olyan könnyen el lehet veszíteni... integrálhattak volna bele valamilyenen csipogót ami jelzi a pontos helyzetét az őskáoszban
-
D.Orion
veterán
Egyébként az USB-n az Audiofil-ek tárolhatnak lossless-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Új SanDisk ultra 64GB - 128GB MicroSDXC kártyák . Árak a hirdetésben .
- BONTATLAN/Samsung Portable SSD T9 1TB
- kiváló állapotú 750GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemez .
- SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap