- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Na végre van mivel lecserélnem az ABIT uGuru Clock-ot.
[link]
Az elmút évek során mindkét változatához hozzászoktam és használtam, de ma már nincs mire rácsatlakoztatni mert csak uGuru-s ABIT alaplapokhoz jó.Elég vacak dolog úgy tuningolni hogy közben nem látom a paramétereket egy kis kijelzőn. Erre a mini Samsung monitorra simán ki lehet rakni egy rendszermonitorozó programot ami folyamatosan fut és látom a rendszerparamétereket akármilyen teljesképernyős alkalmazás is fut a főmonitoron.
-
duplaa
tag
Nem igazán értem, ez most miért olyan nagy hír a Samutól, mert... már volt ilyen/ilyesmi.
Bár kicsit drága, de azért vagány.
-
fabicska
tag
Ilyeneket használnak az Asus EEE PC-kbe is. A legkissebbe pontosan ilyet, a nagyobbakba meg értelemszerűen a 8,9" colost.
-
kozyadam
tag
nemrég az origón vagy indexen láttam 1 írást, 3 nagyképű monitort mutattak be. az egyik tesztalanyhoz gyárilag adtak 1 ilyen kicsi kijelzőt, amit fel lehetett rögzíteni jobbra/balra/felülre a monitor köré. ebben az írásban pl a messengert tették a monitorra, de természetesen bármi másra is lehet használni
esetleg vmi kis progi (mint Vista oldalsávjára) ami mutatja az alkatrészek terheltségét/hőmérsékletét a gépben vagy esetleg időjárás előrejelzés ilyesmi. netalán mondjuk thunderbird ezen lenne és ha jön új levél azt azonnal lehet olvasni
(netbookot is erre találták ki, és azok is ilyen monitorral kezdték
-
and64dns
csendes tag
Kicsit furcsa az már biztos, főleg, ha azt is tudjuk, hogy Sam. digitális képkeretei is működnek mini-monitorként pl. SPF-75H (7"), SPF-85H (8"), SPF-105H (10"). Egyébként ezek a dkk olcsók. Pl. SONY 10.4" képkeret 800x600, csak jpeg-et tud (Sony DPF-D100) 75eFt!
-
nyunyu
félisten
Draga a kicsi panel.
Pont azert szoktunk le a 12" erintokepernyos terminalok forgalmazasarol, mert nem lehet megmagyarazni az ugyfeleknek, hogy miert kerul tobbe, mint a 15" tesoja, pedig azon +1kg alu burkolat is van pluszban...
Ha rendelek alkatresznek, akkor valami 50$-ral tobbe kerul a 12" panel, mint a 15"
800x480 meg ritka hulye felbontas 7"-hoz, boven lehet kapni 800x600-as 8" paneleket is.
Biztos tul sok netbook kijelzojuk maradt raktaron, amiota megjelentek a joval hasznalhatobb 9-10"-es modelllek, aztan valahogy el kell sozni a 7" panelt... -
NagyVillany
tag
29.9 ropi volt jódarabig a 20 colos 1680 asus edigitnél... vett jópár ismerös .. perpill ezressel dragabb az arfolyam miatt kb.
ja lehetne olcsobb... 10-15 között kéne lennie ennek a picinek hogy elgondolkodjak rajta
énis beüzemeltem másodlagosnak egy 14 col hasznalt TFT-t, 13 ezer vót 2 éve.. leromboltam rola a vastag kávát, aztan csak a nyers panel figyel itten azótais
-
Male
nagyúr
Ha 140 dollár az agresszív árazás, akkor a többiek mennyiért adják ezeket???
(...én inkább bekötöttem egy plusz monitort... még VGA-val együtt is olcsóbb volt, mint ez, és legalább 17-es...igaz, hogy használt, szóval nem lenne szabad így összehasonlítani.)
-
Ribi
nagyúr
30 ropiért már lehet kapni normális 15-17-es tft-t. Ennek nemtom mi értelme. Esetleg a mostani subnotikhoz, kiegészítőnek.
-
mephi666
nagyúr
előre látom, hogy a pimp my ride-ban a karosszériát is ilyennel rakják körbe legközelebb már
viszont kocsiba a gps-t kitenni rá, nem lenne hülyeség... ott az a 30ms se lenne olyan feltűnő és kényelmesebb nagyobb kijelzőn nézni... (sógorom csinálta, hogy a laptop kijelzőjére tette ki a gps-t és az anyosülésre dobta... nem kell hozzá nagyító
)
-
-
gyiku
nagyúr
ez mire jo? game kozben kirakni ra msn-t?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 7 hüvelykes társmonitor SyncMaster U70 néven érkezik.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- SAMSUNG ( LS27D600UAUXEN) 100HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- BenQ MOBIUZ EX240N Gamer Monitor!24"/FHD/165hz/1ms/
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest