Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Versus
senior tag
Annyira de annyira jó lenne ha a billentyűzeteknél odaírnátok melyikből létezik lokalizált verzió ?!
Premium Vintage
-
george11
senior tag
Van egy aprócska elírás a Microsoft billentyűzetes résznél .
"A szett ára 25 700 Ft, de a billentyűzet önállóan – igaz, vezetékesen – 12 0000 forintért, az egér pedig 14 200 forintért vásárolható meg."
Ennyirért sok lenne"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
raszputyin
senior tag
Tud esetleg valaki tippet adni, hogy hol érdemes (normális ár, bőséges kínálat szempontjából) notebook táskát nézni Bp-en?
-
gorlin
őstag
Rudi!
Azért elég erős dolog 150e-ért egy celeronos gépet ajánlani.Vagy nem néztél utána rendesen vagy nem is tudom elképzelni miért érné meg ennyiért gépet venni(ilyet)
Helyette:Toshiba SATELLITE L40-12X laptop(150e)
vagy MSI VR601X ajándék laptop táskával 149e
Esetleg Toshiba Windows Vista Home basic-el 120e forint(ez is celeronos de jóval olcsóbb,és Toshiba nem Acer)Csak azért írtam mert nagyon ajánlom mindenkinek hogy 2x-is gondolja meg hogy celeronos gépet vegyen!!Nincs SpeedStep és folyamatosan 100%on megy nem lehet lejebb venni a feszültséget.Ez azért fontos mert ha internetezik valaki akkor nem fog annyira pörögni a ventillátor ha kisebb teljesítményen van a gép(ergo halkabb + jóval magasabb üzemidő)
De még egyszer mondom,Celeronos gépet ne,de legfőbképpen 150e-ért.MOD:Illetve ha már Acer akkor elég sok helyen lehet venni Aspire 5315-öt 99e-ért.Ebbe +Home basic vista (20e) ez is celeron
[ Szerkesztve ]
'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő
-
Felhasznalo9
tag
Mikor jon el az az ido amikor a 100 rongyos notebookokba is lesz wifi es bluetooth
De a felsobb kategoriakban sincs mindegyikben, legalabbis az utobbi. Mert szerintem szukseg lenne ra. -
gorlin
őstag
válasz
Felhasznalo9 #6 üzenetére
wifi már a 100e ben is van nagy többségben BT tényleg nincs
'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő
-
rudi
nagyúr
Sose nézek utána, mindig csak hasraütésszerűen írok valamit
Egyébként VR601 tényleg nagyon jó ár/értékben csak pillanatok alatt le fog kopni a színe és az MSI garikezelés olyan amilyen. A 120e-s Toshibát hol láttad 120e-ért? Ez érdekelne.Nekem HRP-ből csak egy 150k-s no OS-es (XP-vel szívós) és egy 160k-s Vistás verzió volt meg, igaz mind a kettő kétmagossal.
Jól benéztem az M500-as celeronokat, valamiért azt hittem, hogy már van bennük speedstep, de tényleg nincs, így csak az órajelet veszik vissza. Ezen a részen csiszolok egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Mackósajt
senior tag
válasz
raszputyin #3 üzenetére
Ez engem is fölöttébb érdekel. Szeretnék Karácsonyra egy jó kis táskát venni ajándékba.
A csak nootebook hordozására alkalmas hátizsákok nem tűnnek túl praktikusnak nekem. Csak akkor van értelmük, ha az ember egyszál laptoppal mászkál. Mondjuk ismerek ilyet.
-
gorlin
őstag
Nem akartalak megsérteni,nagyon szeretem a hazai pályát .
Csak pont most vettem egy laptopot 99e-ért Acer 5315 Ebben is 530-as celeron van 80G hdd.
És még így is hogy ennyi volt nem kicsit bánom amiatt hogy celeron.Mivel nemhogy nem Speedstep-es de ráadásul az órejelet sem veszi visszaEzért 10mp venti 10 mp csend és így tovább...Tehát mindíg 1730Mhz-en fut.És internetezésnél ez teljesen felesleges.A toshiba itt van :[link]
De legjobban szerintem a 150e-es éri meg.
Ha az ember 150-et ad laptopra akkor minimum legyen DualCore-os.nem baj ha a leggyengébb,de biztosan jobb választás mint a celeron.A v7-es táska nagyon jó ötlet.Megkérdezhetem hol van rá esély hogy kapható ?kerestem a google-ben de sehol sem találtam.Az ingram micro weboldalán pedig nem találtam meg kik a partnerei.
Köszönettel:Gorlin
[ Szerkesztve ]
-
Mackósajt
senior tag
-
Mazsika
őstag
szerintetek érdemes most ramot venni? a gépboltba elég olcson 5000ft környékén vannak gigás ramok? megy ez még lejebb???
Dáccsika
-
Eskimoka
tag
Hello!
Tudtok ajánlani valami címet ahol meg tudom nézni a kapható mobil gpu-k "erősorrendjét" és tudását?
(mielőtt elkezdenétel osztani, hogy használjam a keresőt, már próbáltam és lehet hogy én vagyok kevés , de nem találtam)
Előre is kösziAz eszkimók alapszabálya: kunyhó mellől sárga hóból ne egyél!
-
Lipton
őstag
Celeron M szerintem se tudja visszavenni az órajelét, tulajdonképpen emiatt, és az 1 mega cache miatt Celeron M és nem Pentium M.
Nekünk egy Asus notebook van Celeron M procival, az nem veszi vissza semmit. Tesóméknak van egy Lenovo, szeritnem az se vesz vissza.---
Viszont azt nem tudom, hogy egy teljes órajelen járó Celeron M többet fogyaszt e mint egy kétmagos, ami vissza tudja venni a feszt és az órajelet. Hiába veszi vissza, a két mag csak két mag marad.
-
rudi
nagyúr
Szerintem kevesebbet fogyaszt a kétmagos mert valójában nem is annyira az órajel, hanem a feszültség határozza meg a fogyasztást, a speedstepes cuccok meg alaposan visszavesznek. Utánanézek ennek a Celeron M-es órajeles dolognak, de csak pár nap múlva kerülök a noti közelébe.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
gorlin
őstag
Lehet hogy nem árt odaírni ,de mivel brutto volt ennyi ezért nem írom oda
(elektropont)
netto 83e ha így jobb neked
Amúgy elég combos a celeron TDP-je 30W körül ,és ennyi mondjuk egy t7xxx nek is (pontosan 35W) és nagyon vissza tudja magát venniMod:Ja igen vettem bele 9ezer forintért 2*1giga ramot úgyhogy most azért zépen muzsikál
[ Szerkesztve ]
-
Mazsika
őstag
kingmax vagy kingston memória a jobb??? amúgy a lenovo visszaveszi az szorzót, az fsb-t nem vagy ez nem tudom hogy működik... mert alapjáraton nem megy csak 800mhz ha beindul meg 1700mhz! és a cpu-zben a szorzót látom hogy állítja!
Dáccsika
-
gorlin
őstag
és érzed hogy hat valamit hogy visszaveszi az órajelet?
Amúgy szerintem a kingmax tökéletes,nem érdemes kingstonozni.
Vegyél az Aquaban ramot én is ezt tettem és nagyon meg vagyok elégedve vele.Most dualban megy'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő
-
gorlin
őstag
válasz
spirit007 #31 üzenetére
Amit én vettem brutto
100-ért az 6 cellás kb 2 óráig bírja.A ventillátor zúgás tényleg nagyon zavaró
abban reménykedek megy bele valamilyen DC-s proci,csak azt mondják a 960gl-es chipset nem szereti a DualCore-os procit.Viszont az MSI egyik Dualcoros laptopja is 960gl-es úgyhogy a remény hal meg utoljára.Már átpasztáztam,de nem hatott
-
gorlin
őstag
Én szerintem válaszd a kingmaxot.Mondom,nekem tökéletesen működik dualban.Bontatlan dobozosokat kaptam.De te tudod.Én szerintem kingmax,mivel ezt próbáltam.
Mod:Úgy értettem hogy észreveszed hogy mennyire gyakran pörgeti fel a ventit ha nem dolgozol?azaz csak áll a gép vagy internetezel[ Szerkesztve ]
-
Mazsika
őstag
hát pl most csak netezek meg megy tv-n film a gépről szóval érted... ja meg torrent msn és így csak néha kapcsol be! 5-10 percenként 10-15másodpercre...! ennyi!
ja nem tudom melyiket vegyek majd még meglátom... ;)de azért köszi!
[ Szerkesztve ]
Dáccsika
-
sanyixXx
senior tag
a Natural Ergonomic Desktop 7000 egere kéne nekem. hol jutok vajon hozzá?
Rudi, gondolom ti nem elbattyogtok a boltba, de ahonnan kapjátok, onnan csak eljut vhogy az end júzerhezsegítsen vki ilyen egeret találni!
ps: dreamcomp-ban van, de sztem kapni ezt kicsit olcsóbban is
I like my women how i like my whiskey. 12 years old and mixed up with coke.
-
Dr. Akula
nagyúr
A kingmax a kingston "olcsitott" verziója, kb. mint az asrock / asus, de nem annyira szar. Nekem is kingmax van, igaz nem tuningolok, ezért sose fog kiderülni hogy bir-e annyit mint egy márkásabb cucc, de általában a tuningramokat is kingmax néven dogják piacra, a kingston inkább a megbizhatóságra hajt.
a kingston 100forintal drágább és hogy akkor melyiket vegyem?
Ez már nagyon LOL.[ Szerkesztve ]
-
simonzé
addikt
Kiaós kis cikk, elég jó lett a notikörkép, bár én azért nem írnám le annyira a 100k alatti notikat. Anyámék ilyet kaptak pár hete (Asus 3055), és az agyam eldobom milyen király kis gép. Az asztali gépemet teljesítményben éppen hogy nem veri, és kellett bele +1giga ram 5k-ért, meg egy külső HDDház szintén 5-ért, de így már komplett a cucc.
A kis méret + a beépített wlan mindent visz, januárban nekem is ilyenem lesz.I don't fit in. I fit out.
-
Bici
nagyúr
Ajánljatok lécci nekem olyan állást, ahol annyit keresek, hogy karácsonyra notit tudjak venni!
The Needs of the Many Outweigh the Needs of the Few.
Hozzászólok Aktív témák
ph Pendrive-ok, memóriakártyák, Microsoft hardverek, notebookok és -táskák garmadáról szól az év utolsó Hazai pályája.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj és szűrő topik
- Synology NAS
- [Re:] Javíthatósági értékelést kaptak az Apple-termékek
- [Re:] Sony Gold Wireless Headset
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- [Re:] Intel 775 gyári hűtő
- [Re:] Sony Ps 4 wireless gold headset.
- Milyen autót vegyek?
- [Re:] [Mr. Y:] Segítség, megloptak!
- További aktív témák...
- Intel-AMD huto lefogato keret/atalakito pasztaval!
- Megfizethető áron eladó 8.generációs Dell Inspiron 3583/i5/8Gb/256Ssd/Radeon 520/Fhd/Garancia
- Szuper áron eladó 8 generációs gyártói garanciás Lenovo Thinkpad x390 Yoga!!!
- Lenovo Thinkpad T430, 14" HD+, i5-3320M (3.3GHz), 8GB RAM, 256GB SSD, DVD író, új akku, 6 hónap gar.
- Thinkpad X390, 13.3'' IPS érintő, i5-8365U, 16GB DDR4, 256GB NVMe, ujjolv., IR kamera, gar 2025-ig
Állásajánlatok
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest