- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- 3DMark Vantage eredmények
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
-
kromatika
veterán
Szívesen meghallgatnám.tetszik.
-
StLui
veterán
válasz hypno skate #16 üzenetére
Pont ezért nincs szükség több fülre
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
hypno skate
senior tag
A térhangzást az agyad rakja össze a két füledbe érkező hangokból.
...és ha a hangmérnök (nem véletlenül külön szakma) tisztességes munkát végez, akkor egy sztereo hangképnek gyönyörű mélysége is van, nem csak jobb meg bal oldala.
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
macilaci78
nagyúr
És ha a kívánt eszközöm a mobilom, vagy egy Mp4 lejátszó, esetleg hifi, vagy TV?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Lacok
őstag
"elméletben képes visszaadni az objektumalapú térhatású hangzást"
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
SunMount3r
nagyúr
És azt a fejes Dolby Atmos technológiát milyen játékok támogatják már? (A kérdés szinte költői... ) Mert gondolom anélkül egy fabatkát sem ér...
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz hypno skate #8 üzenetére
Akkor te amúgy sem hallod a hangok irányát az életben? (ettől még lehet, hogy rosszak ezek a fülesek, sosem hallgattam ilyeneket.)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
fuvi
senior tag
válasz FollowTheORI #2 üzenetére
+1 a sztereo fejesre
próbáltam Roccat Kave 5.1-et ill. Razer Tiamat 7.1-et, Xonar U7es hangkártyával.
ugyanúgy meghallom az ellenfelet a térben egy jó sztereo fejessel (HyperX Cloud 1), és jobb a minősége sokkal -
nagyúr
válasz hypno skate #8 üzenetére
Így van... minek ide térhangzás, mikor ugyis csak két irányba hallasz nem?
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
F e Z o
veterán
Nagyon vadul néz ki.
H2O über alles!
-
atike
nagyúr
Ennyi pénzért nem tűnik drágának. Arra kíváncsi lennék, hogy mennyire és hogyan tudja visszaadni az Atmos hangjait...
-
mongoose123
aktív tag
Kár a fix mikrofon miatt.
-
Chrys_
addikt
válasz szilasz007 #3 üzenetére
Vagy nem próbáltál még erre a célra tervezett jó fejhallgatót, vagy az utóbbi
Logitech-nek van egy beépített tesztje is hozzá, jól működik a 7.1. És jól is jön pl. Battlefield sorozatban, vagy filmeknél (bár az utóbbiakat ritkán nézem gépen, inkább a TV-n megy erősítőn keresztül). -
szilasz007
aktív tag
Szerintem parasztvakitas az egesz, ugy, mint az virtualis 5/7.1-es fulesek. Vagy csak en vagyok suket :p
-
nagyúr
Nem tűnik rossznak... szívesen kipróbálnám.
Bárcsak a Sennheiser csinálna már végre egy jó vezetéknélküli gamer fülest...
(#1) Chrys_
Nem igazán érnek sokat ezek a térhangzású dolgok... legyen jó sztereo füles és kész.
Tudom mert próbáltam már párat... meg most a G933-on se ér fabatkát se igazán (úgy általában), ki is van kapcsolva. De az a pár játék sem, ami direktbe támogat surround füleseket sem feltétlen feltűnő.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Chrys_
addikt
Az a 24h-s működési idő durva, ha igaz. A Logitech G933 is csak 13-t tud max.
A sokpont1 mellett van másodlagos csatornája (sztereó elég chat programoknak)? Az összeköttetés egy USB-adapterrel megy?
Ezt a Dolby Atmos hangzást a Logitech is belerakhatná a cuccaiba, ha csak egy sw-frissités az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós kamerák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Dolce Gusto
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!