Hirdetés
- Elkészült a Cerebras gigantikus lapkájának második verziója
- Extrém teljesítmény fölé viszi új csúcs-Radeonját a Sapphire
- Nem működik az Intel processzoros Macekkel a Touch ID-s Magic Keyboard
- Drágulást vár a memóriapiacon a TrendForce
- Egy 10 gigabites LAN port is helyet kapott a TerraMaster új nyolclemezesén
Hozzászólok Aktív témák
-
Z_A_P
őstag
DX12 az alapoktol, vagy DX11 alap?
OK
-
Explicit API-kra vált. Ha a Frostbite 3 a DX11-ből kihozta kb a maximumot, akkor szerintem elég egyértelmű, hogy az utód már új API-ra fog épülni.
8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra kijárási korlátozás
-
Szaby59
veterán
A Titanfall 2-nél is ?
Steam/Origin: szaby59
-
Igen. Énis úgy láttam hogy a TF2 ugyanazon a motoron maradt mint az első rész, nagyon hasonlít minden benne az elsőre.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF V Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Syz
senior tag
Remélem az NHL is megkapja az új motort és lesz már PC-re is.. Egyelőre még csak álom..
-
fuze
őstag
"A közhiedelemmel ellentétben az EA Sports divízió ezt nem szándékosan csinálta, csupán annyira szűkös időkeretet jelent minden évben, majdnem minden fontosabb sportra egy új játékkal előállni, hogy muszáj bizonyos kompromisszumokat megkötni a fejlesztésnél."
Bocs, de asszem beszartam a röhögéstől. Még hogy ÚJ játékkal...
[ Szerkesztve ]
adamsimon.hu | Webdesigner, UI Designer, 3D Artist
-
Habugi
addikt
Tekintve azon gödör mélységét aminek momentán az alján vagyunk, a magam szerény módján, amellett hogy bő 10éve semmilyen sportjátékot nem játszottam már azzal is elégedett vagyok, hogy nem hány@dék agyrák dubstep szólt a videó alatt..
Tekintve az elmúlt évek tendeciáját.., ez számomra már egy olyan forradalmi "újítás" aminek nagyon örülök!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Az EA Sports divízió is inkább a váltás mellett döntött, mivel az Ignite fejlesztése nem tudja tartani a lépést a Frostbite Team munkájával.
- Apple notebookok
- [Re:] Xiaomi Redmi Note 8T
- [Re:] Razer Phone 2 8GB/64GB single SIM gamer mobiltelefon
- [Re:] Fatális balesetet szenvedett egy állítólag Autopilotot használó Tesla
- Politika
- [Re:] Redmagic 5G 12/256 + kiegészítők
- Milyen TV-t vegyek?
- [Re:] Xiaomi Redmi Note 7 4/128Gb Fekete (Global)Eladó!
- Xbox Series X|S
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC - 1660ti/Ryzen 7 2700x/B450M Plus/16GB RAM/3TB HDD/250GB SSD - Alkatrészenként is eladó!
- Tyű-ha Bontatlan Zsír Új Lenovo Érintős Thinkpad T14 14” -40% i5-10210U 16GB 256GB SSD FHD 3Év Gari!
- Új HP EliteBook 1030 G4 Érintős Hajtogatós Ultrabook Tab 13,3” -50% i7-8565U 16GB 1TB SSD FHD +Toll
- Latitude E7270 - i7 - 8GB - 256GB - FHD
- Astro A50 Gen 4 ( 2019) + bőr mod kit
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Debrecen
Cég: United Call Centers Kft.
Város: Miskolc