Hirdetés

 • qad

  senior tag

  Hát igen, mondja az aki nem hisz a teszteknek. Ezek szerint tök mind1 hogy milyen processzor van a gépedben, mind ugyanazt nyújtja teljesítményben. Jaaa, "Lefogadom veled, hogy i7-920-al alapon jobb eredmenyeket kapok Mafia3 meg Witcher3-ban egy 1080ti-vel mint te a 4790K+ 2060-al. Szarabb a 920 joval? Igen. Nemhajccsaki a VGA-t? (kit erdekel)Na és......."
  Erről beszéltem, a boltban kifizetsz egy 2060-at, de hazaérve csak egy 1660 TI teljesítményét kapod mert nem hajtja ki a proci. Buksz nem kevés pénzt és teljesítmény.

  Na és erről se beszéljünk "Megegyszer mondom, sehol a budos eletben nem lesz olyan erdemi kulonbseg egy R1700 es I9-9900K kozott ( azonos VGA, RAM stb, grafikai beallitasok mellett) ami befolyasolna a jatekelmenyt. " Ezzel már nem tudok vitába szállni. :R Minden elismerésem a tiéd, hogy ennyi pc-d van. Ezelőtti processzorom i7-920 volt.

  (#138) Ferke77
  Ár-érték arányról még mindig nem volt szó, az a 20% teljesítmény különbség meg amin vigyorogsz az meg annyi hogy pont az eggyel drágább videokártyát kell kifizetned hogy az elvárt teljesítményt kapod. Videokártyát sűrűbben cserél az ember mint procit. "Drága hobbi az Intel!" Ezzel egyetértek, én sem vennék ennyire drága intel procit, már tűkön ülve várom az AMD bemutatóját.