Hirdetés
- Felújítja grafikus vezérlőpultját az Intel
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- CPU léghűtés kibeszélő
- Monitor hiba topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- DDR5 CUDIMM memóriákat villantott a Corsair
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxi88
őstag
Tabletre 3DMark?! Érdekes ötlet...
-
nagyúr
Szerintem minden aktuális 3DMark előtt kijelentették eddig, hogy minden idők legjobb 3DMarkja készül...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
törölt tag
És mitől lesz ez legjobb? Ez nem motorolaj, hogy a szintetikus legyen a jobb.
-
gyiku
nagyúr
kell is ez, jo is hogy jon, milka legnagyobb oromere.
hüllő
-
Meridian
senior tag
Inkább az lesz a kérdés, hogy kinek lesz szüksége windows 8-ra, annak nem éppen mindenki számára tetsző újításai miatt?
Főként, hogy a win7 szinte tökéletes - ahhoz képest meg kezelési szempontból visszalépés a win8.Figyelembe véve azt is, hogy a winXP-hez is milyen sokáig ragaszkodtak a userek, szvsz a win8 a jelenlegi formájában legfeljebb tabletekig jut majd. Azon jó lesz, de egy asztali gépre nem tabletes kezelőfelület az elvárás.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért ez nagyon nagy falat lesz
Egy "csúcs" gép 8000 pontján és egy tablet 120 pontján mit hasonlítunk össze?
-
MZperX75
addikt
Telón fug futni?
[ Szerkesztve ]
-
Croissant
aktív tag
válasz #16939776 #10 üzenetére
Hát azt, hogy továbbra sem fogok találni emberi áron olyan laptopot, ami hozná az asztali gépem minden számomra fontos képességét.
Persze ez nem igaz, mert szintetikus tesztben lehet, hogy akármelyik mai 100k-s laptop több pontot szerez, ugyanakkor megnézném, hogy melyiken fut vígan fullhdben az új cod, miközben a skyrim tálcán van
So, azok között semmit, és szerintem tableteket eddig is össze tudta hasonlítani, aki akarta
-
rumkola
veterán
optimalizáljáááák? D
-
macilaci78
nagyúr
válasz #16939776 #10 üzenetére
Tableteket egymás közt. De igazad van abban az aspektusban, hogy a tabletek mezőnye koránt sem lesz annyira árnyalt, mint a PC-ké. De Bacsis legalább nem csak az intuíciói alapján húzhatja a karórájának órajelét is.
MZperX75: Nekem is ez jutott eszembe. Legalább platformfüggetlen lesz?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Psych0
őstag
Mi ezen az újdonság? Már a kvarcórámon is fut a 06
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
mrhitoshi
veterán
Legalább ennyi értelme lesz az ARM-os Win 8-nak.
PS4
-
ledgeri
nagyúr
a 3-ast, meg a mark-ot láttam, és megnéztem milyen canon jön...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
(ÉN)közPONT
őstag
Mint vmi mosópor reklám.....xy mosópor márka....az új xy folyékony gél 110% többet mos + 124% nagyobb a folteltávolító képessége....a cég minden idők legjobb terméke !!! Amíg nem jelenik meg a következő terméke
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
attila9988
őstag
Minden idők legjobb 3DMarkja készül?
Persze... ahányszor készül egy új változat, az elvileg mindig jobb mint az előző...
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
sampe
aktív tag
vajon az 5770-el mennyit fogok elérni? szegény már a vantage-val is küzködött
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
fgordon
senior tag
Én azt a bejelentést várom: A következő 3DMark, a 2013-as a létező minden szempontból rosszabb lesz, mint az előző, de legalább drágább lesz és nem lesz ingyenes változata.
Kérjük csak a tehetősebbek frissítsenek erre, a többiek használják az ingyenes előző változatokat! A marketingeseink szabadságon vannak már 1 éve (nem jöttek vissza az afrikai szafaris nyaralásból... ), nem tudtunk valami jól hangzó dumát kitalálni sajnos...[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
Atom_Anti
senior tag
Itt van valami info az új 3DMarkról, de ez alapján nem tűnik valami DirectX 11.1 compatibilisnek vagy ARM-snek. Lehet több verzió is lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro Max 512Gb, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, +3tok, üvegfólia
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 7700 XT 12Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Inakustik AC-1502 Referenz High End Schuko tápkábel - Új, bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest