- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Milyen egeret válasszak?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Házimozi haladó szinten
- Analóg fényképezés
- Egérpad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Igen. Az első évad után abban a hangnemben kelett volna folytatni, de már előre alláírták a karakterekkel a második évadra szóló szerződést, szal vissza kelett tenni őket. Más épeszű magyarázatot nem találok.
Legalább a nigger csávó meghalt békében. Ha már a feleségének a végén kiderült, hogy van még két mutáns ikertestvére aki úgy néz ki mint ő...
-
Dilikutya
félisten
Lehet én vagyok a hülye, de a Heroes-ban mi volt követhetetlen?

Igaz, csak egy évadot láttam, mert szünet volt a második előtt, aztán abba még belekezdtem, de valahogy az már nem tetszett. Vagy végignéztem? Az volt rövid évad? Az időutazós...
Az sem tetszett, hogy gyakorlatilag mindenki visszatért. Az első évad nagyon kerek volt, igen bénán folytatták, hogy az első végén az összecsapás két résztvevője is túlélte a robbanást.
-
kkf
aktív tag
király!!! hát gondolom szigorúan azt az 1 évadot, amit már megrendelt a csatorna

én mondjuk csinálnék egy FAQ-t a csatorna honlapján, ahol még a trivialitásokat is kifejtősen megmagyarázzák
tán akkor még kettőt is megélhet.
fellépsz és please select your nationality: American / Non-American
-
kkf
aktív tag
nekem már kiskoromban is az volt a véleményem az eredeti sorozatról, hogy az annyira szar, hogy muszáj néha nézni
a képregény után, ahol ugye egy fizikailag igen jó állapotban lévő figura aprította a csúnyarosszembereket, egy nagyapám alkatú 5FPS-sel mozgó fazon elég durva visszalépés volt. 
de ez a cápa spray, ez így még közel 30 év után is óriásit ütött.
a HEROES-t meg abbahagyták, mert az amcsik nem tudták követni. ilyen előélettel nem is csoda
-
Dilikutya
félisten
A sorozatot nem láttam, de az 1966-os film kegyetlen. Abban volt a cápariasztó spray, és nem az volt az egyetlen marhaság.

Tökéletesen passzol ezekhez a csetlő-botló LEGO játékokhoz a hangulata. Hát még ha a képregényes ütés/robbanás szövegbuborékos "hangokat" is átvennék...
Mondjuk akinek a Batmant a The Dark Knight jelenti, és mást nem tud róla, annak ez szentségtörés, de a 60-as években remekül működött. Meg nem rossz ez, csak nem kell komolyan venni, ahogyan a Dark Knight-ot sem kéne.
-
Steve1207
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Úgyszintén

-
kriszpontaz
veterán
Nekem hirtelen a Polgármester ugrott be
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vegitossj7
üzenetére
Klasszikus.

-
vegitossj7
addikt
Hmmm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Warhammer 40.000
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Filmgyűjtés
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ryzen esportpc(ryzen3 -4100/RX580-8gb/SSD/hdd)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- iPhone 15 Plus 128GB gyári független normál állapot
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2027.02.27. Apple jótállás
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC /i5-3470/8GB/240GB SSD/WIN10/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de inkább sírni kéne rajta...

)
a képregény után, ahol ugye egy fizikailag igen jó állapotban lévő figura aprította a csúnyarosszembereket, egy nagyapám alkatú 5FPS-sel mozgó fazon elég durva visszalépés volt.
.