Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • edward2

  addikt

  válasz maross #38 üzenetére

  Q2-vel szerintem pont rossz példát hoztál fel. Felteszem FullHDba szebb lesz mint a far cry 3 negyed akkorában. Hogy pontosak legyünk 1920*1080 vs 480*270 szerinted szebb lesz. Nem tudom te pontosan mit értesz szépség alatt nekem pl a vonalak recétlensége sokkal fontosabb mint az, hogy mi csillan meg per pillanat a muksó homlokán, de maradjunk annyiban hogy elsősorban a felbontás javít. Most belemehetnénk abba a vitába is hogy AA vs resolution, de nálam sokkal okosabb és nagyobb siteok kihozták már hogy AA pumpálás helyett érdemesebb felbontást lépni felfelé.

  (#39) Hennet: Britney Spears is döntögeti a toplistákat. :)

  (#41) Dark Archon: Ebben igazad van 4x annyiba kerül és pont 20x annyi dologra tudom használni mint az Ouya-t. Ebben az hogy konzolként is működik csak egy ráadás. Ha amúgy is van telefonom akkor nem 4x annyiba kerül hanem 100$t spóroltam. Attól függ honnan nézzük.

  (#42) ddekany: igen ebben igazad van. Amúgy én kickstarter megjelenéskor konkrétan ezért nem rendeltem elő, mert senki nem tudott nekem egyenes választ adni hivatalos play store támogatásról. Azóta kiderült nincs, így kuka.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés