- Így építsd a billentyűzeted!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- [Re:] Az AMD válogatja a GPU-t a PowerColor új VGA-jára
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Synology NAS
- Gaming notebook topik
- Hővezető paszták
Hozzászólok Aktív témák
-
Dvix
senior tag
Nem védem én az üzletpolitikájukat! De mindenki az csinál az általa birtokolt IP-vel amit akar!
Szóval neked is az a bajod mint másoknak, hogy van egy "bérelt" laptopod, amire de jó lenne full pompájában játékot stremelni egy szolgáltatással.
Azt csinálsz amit akarsz nyílván, és lehet h én vagyok az első aki ezt elmondja neked de: Egyszerűen nem bírod ki még hazaérsz és tudsz játszani a normális gépeden?Olyan vagy mint a Nintendo Switch-esek, azok is azért veszik azt a fos tabletet, hogy a budin tudjanak játszani, mert függők b*zzeg!
Persze ami az ember keze alatt van azzal akar nyomulni, de nem a felnőtt ember logikája úgy diktálja, hogy nap végén amikor nem dolgozom akkor szórakozom és nem kell hozzá 300k Forint, nem az én hibám, hogy nem értetek/tudtok gazdaságosan PC-t építeni.
Ha nagyon nem értesz hozzá még mindig ott a konzol, csak szólok![ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
ph Az NVIDIA eddig is próbált heti pár címet biztosítani, de mostantól konkrétabb dátumokhoz kötik a frissítéseket.
- [Re:] Eladó.Himedia q5 pro
- Így építsd a billentyűzeted!
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- War Thunder — MMO Combat Game
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Xbox One
- [Re:] [doc:] Játékfejlesztés Unity 3D-vel
- [Re:] HIBÁS - Asus ROG STRIX GTX 1060 6GB GAMING OC
- [Re:] Lg Led Tv
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Philips 499P9H (49", 5120x1440, VA panel, 70Hz, Ívelt, FreeSync, HDR) ÚJ! AKCIÓ! 224.900.-
- Samsung Galaxy S9 DUAL sim 64GB Midnight Black
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - AMD QuadCore/8GB/192 GB SSD/15,6" FHD/AMD 2GB VGA/ HDMI / Webkam / Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5 - 3.Gen / 8 GB / 120 GB SSD / 12,5" / Webkam / Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5. -6.Gen / 8GB/ 256GB SSD/12,5" (FHD is)/ HDMI/ Webkam/ Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ACTERRA International Kft.
Város: Budapest
Cég: ProDSP Technologies Zrt.
Város: Budapest