Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
főleg mivel a j2me-s alkalmazások olyan vígan futkosnak az asztali jvm-en.
lehet egyébként erről szól a dolog, a jő öreg "buta" telefonok a j2me programokkal szépen elindultak a süllyesztőbe, WP7 silverlight, WebOS webes, iPhone Objective C, Symbian lassan már sehol se lesz, többiek elenyészőek [még?]. ahelyett hogy szépen összefognának a Google-lel [vagy bevásárolnák magukat] az utolsó valamennyire is java-s mobilplatformba, inkább "beleperelni akarják magukat", Google amúgy is tele van suskával.nem tudom, hogy lehetne igazságosan megoldani, de ezeknek a hatalmas cégeknek nem szabadna hagyni, hogy ugyanúgy évekig monopol kezükben maradjanak a szabadalmak, mint a start-up-oknak, mert szabályosan gátolják a technikai fejlődést. (értem én, hogy valahogy biztosítani kell, hogy a fejlesztésük, kutatásuk megtérüljön, különben szinte teljesen leáll a fejlesztés/kutatás, de a mostani helyzet sztem már borzasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest