Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• leximester

tag

Én két hete használok egy ilyen gépet, eddig nagyon meg vagyok elégedve vele. Bécsben vettem 880€ volt,+ 4500Ft volt az út, 64gigásat vettem számomra elég ez a hely(Office, Visual Studio, Photoshop van telepítve). Ami a súlyt illeti egyáltalán nem nehéz, persze nem játszok rajta "döntögetős" játékot egésznap, de pl egy Minion Rush kényelmesen játszható rajta ölben. Hasznos a támaszték rajta. Most vettem hozzá 17-ért Touch covert itt az aprón. Szóval 300 alatt vagyok. Előtte egy Nexus 7-m volt, és azt kell hogy mondjam hogy egy ágyban filmezős programnál a Surface kényelmesebb illetve sokoldalúbb választás a súly ellenére is. Egyetemista vagyok, laptop/ultrabook helyett vettem, sokat használom a OneNote-t jegyzetelesre ahol jól használható a toll. Számomra ebben a kategóriában nincs jobb választás. Akár anyagminősegben akár teljesítményben köze nincs az említett atomos tabokhoz.Ami az üzemidőt illeti, nálam egy napot kibír( netezés, jegyzetelés,programozás, filmezés). Az meg számomra mindegy hogy nap végére 20%-n(atom esetében) vagy 5%-n van az akksi, mert úgyis megy töltőre.

Új hozzászólás Aktív témák