Hirdetés
- Raspberry Pi
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
Hozzászólok Aktív témák
-
Hát nemtom, nekem a nagydíjas kép nem különösebben üt... OK, nagy dolog lekapni egy baglyot, gondolom sötét is volt, és nagyon éles, szép a kép, de különben annyira nem fogja meg az embert.
A rodeós, vagy a Blurry Lives szerintem sokkal jobb. Bár ez személyes vélemény.
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
Sir Riccio
őstag
A korábbi évek győztesei szerintem is sokkal de sokkal jobbak. Egy kicsit reménykedtem, hogy a Fankadelit ábrázoló képem bejut legalább a döntőbe, de hát tévedni emberi dolog. Grat a győzteseknek, tutira olvassák a fototrend.hu-t!
Deutsch Richárd Fotográfia - http://riccio.hu/
-
sztyui2
őstag
válasz
Sir Riccio #2 üzenetére
Nekem ez a cápás nagyon odabasz! Az tetszik a legjobban az összes közül!
Baglyos sztem se nagy szám. -
FoxiestFox
félisten
Nem rossz képek, de szerintem annyira nem is jók hogy egyből arra asszociáljak láttukon, hogy "hm, ez egy versenyen díjazott kép".
Kövesd a sünöm! https://www.instagram.com/samshedgielife/
Hozzászólok Aktív témák
ph A fiataloknak indított pályázat nyertes képei megtekinthetőek a verseny hivatalos oldalán.
- Eladó Gainward RTX 3070 Phantom 8gb
- Dell WD15 dokkoló WD15 dock 130W AC adapterrel 5FDDV 05FDDV F74NK 0F74NK WD-15
- Dell Business Thunderbolt Dock TB16 240W Adapter Dell TB16 Thunderbolt 240W dokkoló állomás
- Seagate Enterprise Capacity 2.5 2TB 7200rpm 128MB SAS ST2000NX0433 FVX7C, 0FVX7C
- Asus Rog Strix 3060ti - /27% ÁFÁS/ AZONNAL VIHETŐ/GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest
Cég: DSR Partner Kft.
Város: Budapest