Új hozzászólás Aktív témák
-
Bull1
aktív tag
válasz
DIESELPOWER #1098 üzenetére
Tudjuk...egyre több a tenger.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
DIESELPOWER #1098 üzenetére
Nem, itt most nincs turpisság. Persze nagy, de olyan dolgokra megy el az erőforrás, amit tényleg látsz is.
-
DIESELPOWER
aktív tag
Mesterségesen kreált a Crysis 3 óriási gépigénye is.
-
Trebron09
őstag
UP!
Kíváncsi leszek a harmadik részre, hogy abban mit "ügyeskedtek", mit számol feleslegesen a vga
-
menyus89
csendes tag
A crysis 2-nek tök mindegy milyen gép igénye van mert teljesen játszhatatlan a játék unalmas és vontatott , ez a történet alkatrassz pffffffffff, nekem vicces, egyébként ati kártyám van egy 5770 1gb de nem vagyok a geforce ellen sem az öcsémnek gtx460 van és nagyon jól muzsikál az is.
-
Baryka007
addikt
válasz
Skateout #1092 üzenetére
Arra gondoltam én is de akkor miért van csak "úgy" a levegőben?!?!?!? jó lehet hogy a talajt nem látom ott arra felé de ezen a mapon megnéztem arra nem lejt semmi.... hegyek vannak az meg alacsonyan van vhogy nincs összefüggésben a kettő dolog... meg ha jól megnézed lehet látni a talajt is 1-2 fánál és a fél fa meg föld alatt van még a lombja is.... ez biztos hogy csak úgy oda van nyomva h terhelje a vidi karidat ...
-
Skateout
csendes tag
De azért még szeretjük a PC-t és bővítjük ha lehet, nemde?
-
Baryka007
addikt
válasz
Skateout #1083 üzenetére
Te teljesen hülye vagy!
az én aranyosom HD4850 39.54 Average FPS-t ment Crysis közben minden highon 2x simítás és objektumok minősége very high @ 1680x1050 akkor most miről is beszélünk? azóta már van 5xxx meg 6xxx is... persze van benne egy ilyen tuning egy faszantos házi hűtővel
55 fok fölé nem ment cry közbe 625 / 1004 alap órajelek nekem meg 780/1135
-
Skateout
csendes tag
Hát persze hogy így van, ahogy mondod
-
jockas
senior tag
válasz
Skateout #1083 üzenetére
Emlékszem én a GF képminőségére, amikor majd el hánytam magam tőle, miután megláttam a Radeon képe után...
Azóta fejlődött ugyan, de a minőséget hagyd ki, ha a Radeonok ellen szólsz.
Teljesítmény...már jó ideje csak akkor van teljesítménybeli fölénye a GF-oknak, ha ilyen Crysis-féle nv "optimizált" játékoknál nézik...Én meg még nem láttam ATI-t, amikor eldobta volna magát bármi miatt is...pedig már jó ideje Radeon kártyákat használok!
Nem flame-et akarok, csak éppen annak az igazságtartalma részemről 0, amit te itt leírtál...
-
Skateout
csendes tag
A teljesítmény és a minőség miatt maradok NV-nél.
Nem elfogultság.
Nem tudok mindent, sőt, keveset, de láttam ATI-t mikor eldobta magát egy kis élsimítás miatt.
Na most ez egy példa,de nyílván van több is.
És tudom, NV sem 100%-os. De kinek mi tetszik... -
Skateout
csendes tag
Ezen most meglepődtem.
De nem, nem fogok AMD-t vagy ATI-t venni (ki hogy hívja)
Maradok NV nél.
De ez akkor is dúrva húzás.
Mintha diktatúra lenne komolyan. -
HollyBoni
veterán
Fogjunk össze együtt,menjünk be az nVidia-hoz baseball ütőkkel,és fenyegessük meg őket,hogy ne csináljanak még egyszer ilyet.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az IT Cafe nem az én reszortom. Csak hébe-hóba helyettesítek ott, ha kell, de a PH-n publikálok, és mással nem foglalkozom. Ezért van csapat, hogy mindenki a saját dolgát végezze.
A cikk címe egyszerű. A Mercury negyedéves jelentése világosan mutatja, hogy 4,6%-kal estek a globális VGA-eladások, azaz visszaesőben a VGA-piac. Majd ha nőnek a globális eladások, akkor más lesz a cím.
-
Egon
nagyúr
Rákerestem az nVidia szóra az IT Cafe-n is, a legutolsó cikk májusi keltezésű. A linkelt cikkedre nem emlékeztem, pedig olvastam; ott valóban megtalálhatóak ezek az adatok.
Persze az még mindig érdekes, hogy a cikkek címét tekintve milyen gyakorlatot használtok, de mivel úgyis falra hányt borsó, inkább nem forszírozom.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A pénzügyi negyedéveket már milliószor átbeszéltük. A PH-n ilyenről nem írunk. Senkiéről, már vagy másfél éve az IT Cafe foglalkozik vele.
[link] - A VGA-piaci eredményekről majdnem két héttel korábban beszámoltam. Minden adat benne van, amit a Mercury közölt. Itt az a részlet, amit keresel: ... Ez a mobil termékek részesedésén is látszik, ugyanis az NVIDIA az előző negyedéves 41,7%-os részesedésről 50,6%-ra ugrott, míg az AMD 58,3%-os részesedése 49,4%-ra esett vissza.
Arról nem tehetek, hogy máshol most került ki a jelentés.
Egyéb probléma? -
Viktor77
titán
-
Abu85
HÁZIGAZDA
[link] - Megírta a The Tech Report is. Nagyon jók benne a képek. Számos felületen nincs is displacement map, de a geometria fel van bontva. Na ez az aminek nulla értelme van a lassításon kívül.
-
Silenzio
addikt
válasz
kredenc000 #1050 üzenetére
Nem lesz olyan gép, amin max grafikán mindenhol jól fut. Ez van. Most toltam végig full dx11-ben, textúra pakkal és egy mezei, igaz, jócskán tuningolt, 5850-nel. 720p-re vettem le, a monitoromon egyáltalán nem látszik a felbontások közti különbség. A helyzet az, hogy az engine csalásai miatti nyavalygás nem teljesen jogos. Az esetek túlnyomó többségében a játék 40 fps fölött futott, de az esetek felében 60 és és 140 fps közti értékeket kaptam! Viszont 2-3 pályán, ahol túlsúlyban volt a tesszeláció, mint amilyen az utolsó vagy az utolsó pálya vagy a katedrális pályája, siralmas volt az eredmény.
Az utolsó pályán a legalja 22 fps volt, de a katedrálisoson a 20-as években felhúzott, vörös téglás bérházak közt bolyongva a többezer tégla tesszelálása miatt volt ahol 15 fps-t kaptam. Full HD-ban szerintem minden vga-n felejtős, esetleg egy kétchipes, szigorúan nvidia megoldás képes vele megbirkózni. Viszont ha belegondolunk, mi a helyzet az Amd-vel... Ha Eyefinity-re veszel Crossfire-t, a több kártyás rendszer miatt a tesszelációs képesség még gyengébb lesz, ráadásul a 3x-osára növelt szélesség miatt sebességben sem nyersz semmit. Full HD-ra meg nincs az az elmebeteg, aki csak a Crysis 2 miatt Crossfire-t épít.
Nvidia vonalon nem tudom, mennyivel fut jobban, de kétlem, hogy minden mindenütt klappolna. Ez részben a tesszeláció jelen állapotának a hibája (a dx11-ben el van cseszve), részben meg a motorba épített, szándékos bugokból ered. Egy dolgot tudok könnyedén elképzelni, hogy egy gtx 590-nel a játék minden pontján megvan a stabil 30 fps Full HD-ban. Szóval olyan 350.000. Nagy prociigénye nincs, ramból sem kell 8 giga, hiába írja a Crytek. Az SSD viszont nem árt, mert a pályák betöltése után 5-10 másodpercig mindenféle képpen swappelni fog. Utána már nem lesz gond.
A Crysis vs. Crysis 2 vitára reagálva: a Crysis 2 gépigénye még így is kisebb, mint az első részé. A játék jelenleg fél éves (sincs). Most vettem az 5850-em kőkemény 30-ért. Ennyiért 2008-ban esélyed sem volt a Crysist high-nál magasabba tenni, pláne élsimítással. A Crysis 2 viszont 80-90%-ban még maximum grafikán is igen jól fut egy ilyen vga-n. A Crysis gépigénye a mai napig csillapíthatatlan. Két hete toltam végig újból, a 3600-ra piszkált 4 magosommal és 4 giga rammal esélyem nem volt dx10 very high beállításokkal, sem AA-val, sem anélkül. Ha hiszitek, ha nem, az utolsó pályán teljesen beállt a játék, állandóan kifutott a vramból. Pedig a Crytek szerint az 1.2-es patch kijavította a memory leaket. Igen ám, de a dx10 mód bugjait nem tudta...
Az eredmény 3-ból 3 indításnál negyed órás swappelés lett és mindig összeomlott a játék. A dx10 mód egyszerűen bugos, nincs olyan cucc, ami elviselné. Persze a népek sosem az utolsó pályán mérnek. Az elsőn én is 50-60 fps-t kaptam, még élsimítással is. Na, ez a Crysis nagy hazugsága. A Benchmark szerint igen jól fut, csak épp az utolsó pálya sebessége, mintha a Toy Story 3-at egyedül renderelné a géped... Szánalmas. A Warheadből viszont kiirtották a bugok többségét. DX9-ben, moddolt cfg-vel (ami mocskosul megdobja a látványt, simán veri a 2-t) és 2 gigás textúrapakkal még az utolsó pályán is eldöcögött 4x-es élsimítással. Viszont gyakrabban szaggatott be a durva harcoknál, mint a Crysis 2 dx11-ben, ezért még mindig a folytatásra voksolok. Lehet összedobok egy összehasonlító cikket, jelezzétek, ha van rá igény. -
H.Ezredes
őstag
válasz
determinator #1015 üzenetére
Igen a magyar szinkron nem volt rossz
-
gYaLo
őstag
válasz
Dark KillerX #1062 üzenetére
Én arra gondoltam h mondjuk olyan gépigény lenne h minimum gtx 480, i7 es proci, 6 gb ram stb
-
kredenc000
csendes tag
gtx260-nal tesztelgetem 1600x1200 harcore max de ha 2x4x8x élsimi otvan azt megérzi
-
Dark KillerX
addikt
De azt tudod,hogy a Crysis2-hőz a DX11-es patch formályában jött,csak az tudta kipróbálni aki megvette,ja és a Dx11-es teljesítményről még szó sem esett,szal a vásárlok még azt sem tudták,hogy lesz-e Dx11-es,és ha lesz milyen teljesítményű,végül is pedig ez egy pacht amit amúgy sem kötelező felrakni,ha nem bírja a gép,szal sztem a vásárlást ez nem befolyásolná!
-
gYaLo
őstag
válasz
Dark KillerX #1060 üzenetére
Csak akkor senki nem vette volna meg a játékukat
-
gYaLo
őstag
válasz
Dark KillerX #1058 üzenetére
szerintem a kártyák közti különbségre gondolt, hogy a csúcskategóriával (3870x2, 8800ultra) is csak döcögött a játék, míg a crysis 2 esetében a mostani csúcs (gtx590, hd6990) bőven elég neki
-
Loresz
tag
Oks, de azt is vegyük figyelembe, hogy a jelen kor csúcshardverei hatványosan jobb teljesítménnyel bírnak mint az akkori hardverek!
-
Dark KillerX
addikt
válasz
kredenc000 #1055 üzenetére
Ha úgy vesszük akkor a Crysis2-nek nincs akkora gépigénye,mint elődjének,ugyanis míg a Crysis kinőtte megjelenése korábban a hardvereket(8800Ultra,3870X2) persze későbbi hardverek már jobban futott,fut;addig a Crysis2 Dx11-el is jól fut a jelenkor csúcshardverein!
-
kredenc000
csendes tag
a crisysnak nagyobb a motor igénye mint a 2-nek sokkal szebben fut a 2, 9800gtx+ -al mint az 1
-
gYaLo
őstag
válasz
Dark KillerX #1044 üzenetére
460tól ne is várjunk sokat
-
Loresz
tag
Amúgy meg szntem nem éppen, laptopon nyomom a warheadet és max felbontáson (ezesetben: 1366 x 768 ) játékos opcióval simán játszható! Ezesetben highon 800*600 ban kell tólnom cryzísz 2őt, hogy játszható sebességet érjek el....nos tudom a laptopom nem egy csúcsgép ( i3-350@2.26Ghz, 3 Gb DDR3 1333, HD 5470 ) De elmehet a p*csába a crytek, hogy nem engedi már azért sem a low profilet, nehogy a paraszt élvezze a gémet!.....profithajhász banda....
-
rumkola
nagyúr
válasz
kredenc000 #1049 üzenetére
DX9 elég? az 80K se sztem
-
Loresz
tag
Kb Olyan 200 Kb-l......de még így is necces
-
kredenc000
csendes tag
és milyen vga-val persze
-
kredenc000
csendes tag
szerintetek mennyiből lehet kihozni egy gépet amin a crysis2 csúcson fut?
-
Loresz
tag
Jahhh....nehogy már a csóri paraszt is élvezhető kinézettel és gyorsasággal tudja tólni a trágya krájtek végtermékét......rohadjanak meg!
-
Loresz
tag
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mi az a kib*szás, hogy low grafikus profil nem érhető el ebben a kryzíszban az 1.9es patch feltelepítése után! Vagy létezik egyáltalán olyan patch aminél meglehet ezt oldani, hogy mondjuk nagyobb felbontással (gondolok itt egy 1366*768-ra) lowon lehessen tólni, mert csak high -al engedi! Előre is Danke!
-
Dark KillerX
addikt
1 hete vettem új moncsit,és kiváncsíságból kipróbáltam a Crysis2-őt HD-ban Dx11+Textura Packkal egy 768MB-os GTX460-al!Ha minden Ultran van akkor meghal,ez egyértelmű,de kikapcsoltam a motion blurt és az objectot és a post procest levettem ultráról ,akkor már tűrhetően megy és bőven játszható!
-
mpierre
veterán
válasz
XIII Ramses #1041 üzenetére
Majd valami ügyes kezű, elégedetlen modder megcsinálja...
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
XIII Ramses #1039 üzenetére
Nincs is ügy
-
Ribi
nagyúr
válasz
XIII Ramses #1039 üzenetére
Nincs és soha nem is lesz valszeg. Ez nem driverből megoldható dolog.
-
XIII Ramses
aktív tag
Van már valami fejlemény az ügyben? Lépett már az amd? Driver vagy hasonló okosság?
-
Mozsa
tag
válasz
freestailo #1031 üzenetére
Igen, ez engem is érdekelne. Azóta sem hallani róla sehol.
-
eight
senior tag
válasz
freestailo #1031 üzenetére
Nincs és nem is volt semmiféle ügy! Az Nvidia megrendelt valami technikai dolgot a Crytek-től, és rendben meg is kapták. Minden nagyon jó, minden nagyon szép, mindenki elégedett
-
freestailo
őstag
Most akkor mi van? Lesz ennek az egész ügynek valami következménye?
-
Silenzio
addikt
A szépség, meg a "durvaság", ahogy fogalmaztál, szubjektív kategória, a grafikai minőség viszont nem, mert egzakt paraméterek mentén programozzák le. Én egymás után játszom a kettőt. Meg talán valamicskét konyítok is hozzá, ha már a vizuális kultúrával foglalkozom, és igen háklis vagyok a grafikai minőségre. A Crysis 2-nek még a textúra pakkal megtámogatott DX11-es módjának is elmosódottabbak a textúrái. A talaj nagyjából az első rész 70%-át hozhatja, a tesszelált kövek helyenként azért elismerő csettintésre méltóak, máshol viszont az első rész (dx9) parallax occlusion mappingje is látványosabb, mint az itt-ott tesszelált, borzalmasan szegényes 2. rész.
Meglátván a keréknyomokat, ki-be lépkedtem a menüben, aztán youtube videókat néztem, hogy tényleg be van-e kapcsolva a dx11. Hát, be volt. Örök vesszőparipám, a növényzet: mindent maxra tolva az első részben a legkisebb cserjék ágai is interakcióba hozhatóak lettek, megzizzentek a lövésekre, vagy ha gránátot dobtál át rajtuk, elhajlottak, ha átmentél rajtuk. Mégpedig áganként. Ezzel szemben a 2. rész 4 vagy 5 síkot különböztet meg, erre ágcsoportokat pakol, hogy minden oldalról térbelinek tűnjön a cucc, és még ezt sem tudja rendesen kezelni, animálni... Ha átmész egy bokron, Parkinson-kóros stoptrükk animációként rezeg az egész, a mozgás nem hogy nem folyamatos, mint az 1-ben, de 7-8 fázisból áll az egész, mintha "szaggatna" a fa, de más nem. Ha egy fa kidől, az engine pár másodperc múlva "kikapcsolja", onnantól kezdve semmit nem lehet csinálni vele, max átgyalogolni rajta, mert fizikai kiterjedése sincs. Akkor melyik jobb technológiára?
Tudod, fasza látni, hogy a 2. rész dx9-ben 3-4 éves vga-kon is hasít, max grafikán, alacsonyabb felbontásokban (720p), de nehogy azt hidd, hogy ezek a nyomik megtanultak programozni. Ha szerinted durvább az elsőnél csak pár dögös effekt meg a High Quality HDR post processing - mi is az egyáltalán, mitől HQ?- miatt, akkor tényleg igazuk volt: ki kell szúrni pár alibieffekttel a szemüket, oszt' kajálni fognak. Csak sajna ezekkel az 1 legfőbb vonzereje is odaveszett, a kérlelhetetlenül pontos szimuláció és interaktív környezet.
-
Silenzio
addikt
Hát, srácok, óriási Crysis fan vagyok, magam sem értem, pedig nem bírom a militarista játékokat. De ez a grafika, a szimuláció és a szabadság olyan elegyét kínálja, ami letaglózott. Most vettem egy 5850-et circa 30-ért, nem sok ez azért a teljesítményért. Ugyanakkor majdnem 2 éves vga, szóval csodát sem lehet várni. Mikor a Crysis kijött, 8600 GT-m volt. Aztán toltam 2900 pro-val, 8800 GT-vel, 4850-nel, GTX 460-nal, és valahogy sosem akart kifogástalanul futni, hiába nőtt a gépem teljesítménye kb. 4X-esére. A 4., kikötős, és az utolsó 2-3 pálya leginkább diavetítésre hasonlított. Igazából most is hasonló a helyzet, hiába van 4 Ghz-re tuningolt 4 magos a gépben, max grafikán 18 fps-sel is megörvendeztetett a cirkáló felrobbantásánál. Nem swappel, nem tölt, hanem permanens szaggat a kikötő felé állva, jó 10-15 percig. Persze swappelni is tud, ha felrakom a nagyfelbontású textúra pack-ot. Próbáltam grafikai modokat, meg csináltam cfg file-t, de mindegyik elcseszi a shaderek egyensúlyát, bebugzik tőlük a játék, vibrálnak az árnyékok, széttöredeznek a karaktereken stb.
A második rész fele annyira sem jött be, a grafika is romlott, még az Ultra mód ellenére sem olyan jók a karaktermodellek vagy a textúrák. A Crysis meg a dx9 ellenére is látványosabb kavicsokat rajzolt ki, mint a Crysis 2 tesszelációja. Viszont az nVidiának főhet a feje, ugyanis hiába cseszték el a motort, az egymást követő 3 pályán, amit eddig próbáltam, mindenhol 35-50 fps-sel futott, sehol egy mikrolag vagy egy durva swappelés 1440*900-as natív felbontásban. Ha a full HD-re nem is volna elég, így is jobban fut, mint az első rész. Bár nem is éri el azt a színvonalat. Mindegy, ha hihetünk ennek a cikknek, a jövőben végre elfelejthetjük a DirectX-nek nevezett inkvizíció intézményét. Alig várom. A hardveres gyorsításra épülő API-k miatt tart itt a PC, és nem a warez miatt.
Abu85: Hát mi adja el? a csodás grafikája vagy a fantasztikus története? Még az sem: a neve. Meg hogy a sok kocabakában felzúdul a vadászösztön. De ha egy kis realizmust is a fenekük alá tolnak, már megijednek.
-
_Atesz
addikt
Én javaslok egy nemes bosszút. Ha látunk NVidiás standot, akkor a csinos hostess lányok fenekét jól megpaskoljuk! Ez ám a bosszú!!
-
Jazz
veterán
válasz
rumkola #1023 üzenetére
És ez így is van rendjén...(?)
Majd jön egy újabb arcon csapás, és az igazságérzet fájdalmában néhányan akkor is a megmondó embernek fognak esni, amíg meg nem győzik magukat.
És még csak ne is beszéljünk róla.A bűnösök meg karosszékből figyelik ahogy a megosztott nép egymást marja. Hisz az emberekkel bármit meglehet tenni. Gz.
-
törölt tag
Jó lenne, ha ezt a topic-ot végre valaki zárná, és ezzel befejeződne a szájtépés.
-
echterion
nagyúr
Na, végre kezd kifulladni a topik.
-
siriq
őstag
Mivel idom nincsen(tobb tab van megnyitva az FF-ben mint idom), nem gorcsolok egesz nap a gep elott. Meg fogja ezt tenni mas helyettem(meg nem olvastam a hsz-t de gondolom mar megtettek). Amit te le irsz az nekem nem jelenti automatikusan, hogy igaz. Sokan masok elhiszik de en azert elszoktam olvasni mas oldalakat is. Azt, hogy mas hogyan reagalja le az nem az en problemam(mindenkinek meg van a sajat velemenye). Van itteni hir, meg van ottani hir.
Eleve sok helyen, a kommunikacioval rendesen lehet ferditeni. -
jockas
senior tag
válasz
determinator #1015 üzenetére
Az az egyik, meg a Warhead nem szállt el egy pályánál sem, a Crysis meg képes rá...főleg az utolsó pályán. Gép is, Win is ua....elsőre végig tudtam vinni az utolsó pályát is, másodszorra meg nem, mert annyira szaggatott.
-
zseko
veterán
válasz
Monochrome #1013 üzenetére
Az elsőt ismertem a másodikat nem. Fullra állítva akadozott
Az az érdekes, hogy a fraps 40fps-t mutatott, mégis akadozva ment a kép.
-
Monochrome
csendes tag
válasz
Monochrome #1012 üzenetére
[link]
Ezt is érdemes megnézni, mi fér 180kbyte-ba -
Monochrome
csendes tag
válasz
Monochrome #1011 üzenetére
[link]
Itt található
-3D geometria, generált textúra, hangok
-minimális fizika
-árnyékok, fény effektek, bump mapping
-minimál AI100kbyteban
-
Monochrome
csendes tag
Szó volt itt az optimalizációról és a mostani erős PC-k erőforrásainak elpazarolásáról...emlékszik még valaki arra a kisméretű (100 kbyte alatt ha jól emlékszem) fps játékra (techdemó), ami ekkora méretben már tartalmazta a (gondolom legenerált) textúrákat, hangokat? Mi a játék neve? Keresem még, de ha valaki tudja hol lelhető segítsen
szerk: kkrieger a neve -
lizRRR
őstag
-
zseko
veterán
Igen, a Crysis2 már inkább hasonlít bármiféle COD-ra, mint az első részére. Az első része még jó volt, ez már, mint írtam, egy lett a tucat fps-ből.
Dark Archon azért úgy véleményt formálni bármiről, hogy sem ki nem próbálja, sem ki sem tudja próbálni az ember mert nincs meg hozzá sem a szoftver, sem a hardver rész.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Dark Archon #1003 üzenetére
A Crysis 1 teljesen más játék volt. A Crysis 2 egy COD/Halo klón vegyítés. Manapság ezeket szokás másolni, mert a sok túlfizetett producer azt hiszi, hogy a COD-ot a játékmenete adja el.
Miért rajzolna egy monitorozó program olyan dolgot meg, ami nincs benne a játékban? Ez nem dolga egy elemzőszoftvernek sem. Pont az a dolga, hogy kiderítse, mely részek nem szükségesek a jelenetben, és a fejlesztő azokat el tudja tüntetni. Az eredmény, ugyanaz a kép, gyorsabb feldolgozással. Erre való a PerfStudio, plusz a programmal a fejlesztő fel tudja térképezni, hogy hol vannak az úgynevezett performance bottleneck-ek. Ezek keresése szintén fontos, mert javításukkal sok sebességet lehet nyerni.
-
Hát, ennek több akadálya is van. Egyrészt meg sincs a Crysis 2, mert az első se nagyon jött be - tehát nem a mundér becsületét védem - másrészt vajmi kevés DX11 effektet látnék a GTX 260-amon. Egy AMD-sek által fejlesztett program meg egyébként sem mérvadó, az sincs kizárva, hogy a tesztprogram hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A program ugyanolyan grafikai minőség mellett sokkal gyorsabban is futhatna.
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fali konzol lapos tévékhez
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Black & Decker töltőt keresek
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest