- Milyen processzort vegyek?
- Pendrive probléma
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
Erre kivancsi leszek...
-
Diocles
aktív tag
Ha jól sejtem az ennek a nemhivatalosságnak az oka, hogy központi árcsökkentés esetén a kereskedők számára valamiféle visszatérítést vállal a gyártó. Tehát ha van egy rakat kártya raktáron, és bejelentik az árcsökkentést, akkor a kereskedő a már beraktározott készletet is a csökkentett árral számolhatja el a gyártó felé is. Itt viszont teljes mértékben a kereskedőnek kell állnia a csökkentést.
-
Lacok
őstag
Várható volt.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
smkb
őstag
"Az árcsökkentés engedélyezése egy érdekes lépés az AMD-től, hiszen továbbra is az eredeti áron szállítják a Hawaii cGPU-kat a partnereknek, és valószínűleg ezért sem kötelező élni a lehetőséggel"
Ez igen mókásan hangzik Nyilván, ha beragadt náluk a 290/290X, és árcsökkentenek, hogy pucolják a felesleget, amikoris ugrik a profit jórésze, akkor még direkt vesznek is teljes áron gput, hogy marhára nyomott áron adják Életszerű...
-
BiP
nagyúr
Kíváncsi vagyok, ez forintálisan mennyi csökkenést hoz(hat), ill. nálunk alkalmazzák-e a kereskedők.
Bár én leginkább a megfizethető nvidia 960-ast várom inkább, kíváncsi leszek, mit tud majd, hova fog teljesítmény alapján kerülni, melyik amd kártyák közé ékelődik majd be, és akkor kiderül, hogy azt érdemes-e venni vagy valami Radeont.
-
GIJoe
addikt
véget ért a bányászkorszak, és meglepődtek hogy csoda mód halmozódnak a készletek...
-
félisten
Így is gci drágák
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Televan74
nagyúr
Na nem mostanában fogom eladni a 290 -s vapor-x kártyámat.A mostani aprós árak mellett, kihúzom vele a következő szériáig.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
babkukta
senior tag
szvsz egyértelmű, h a GTX 970 miatt csökkentik az árakat. Egy 100as árral hamarabb választja ezt a vevő, mint 110ért a GTX 970et, főleg h jobb is. Lehet h többet eszik, de sztem akinek fontos a teljesítmény, nem foglalkozik havi 500 Ft-al. A 980 meg bőven e felé van lőve, az nem veszélyezteti. + mivel készlethiány van szinte mindenhol az új GTX-ekből... még több ok, h ezt vegyék
Üdvözlettel, Tibi
-
BlackPriest
őstag
troll mód on: miért ragadna be? új néven még el lehet adni párszor troll off
amúgy a bányász kártyák ára még jobban esni fog, ha az újaka is alaposan leárazva adják
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Ruuwa
tag
960 miatti R9 280-as árcsökkenést látnék már szívesen.
Valami tréfás, humoros, mégis mélyenszántó gondolatokat magában hordozó, rövid, velős mondat, mely egyéniségem rendkívüli sokszínűségéről tesz tanúbizonyságot.
-
Zolee11
senior tag
Jól sejted. Ez pontosan így van, ezért "nem hivatalos". A lapka ára egy dolog, a kártya ára meg egy másik. Így is szépen kaszálnak rajta, van miből lejjebb adni, ha nem akarják, hogy rajtuk maradjon.
Kíváncsi leszek mely osztályokig megy lefele az árcsökkenési hullám.no brain, no problem
-
malnafanta
csendes tag
No offense, de akármilyen tesztet nézek a GTX970 sok helyen az R9 290X-et is veri nem hogy a sima 290-et. Milyen játékokban jobb a teljesítménye az AMD-nek? Például itt
-
nyunyu
félisten
Ez ebben a konstrukcioban nagyon ugy hangzik, hogy mas f...val verik a csalant, nem a sajatjukkal.
Konnyu a masik profitjabol engedni.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Televan74
nagyúr
válasz malnafanta #21 üzenetére
1 éves kártya vs új kártya.
Azon lepődtem volna meg ha a 970/980 -n nem picsázza el a 290(X) -t.Ez mindig is így lesz.
Az AMD -nek nem maradt már választása, mint az árcsökkentés.A 970 -n jó odapakolt nekik.[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
7time
senior tag
Nézd meg majd az R9-390X kártyát HBM memóriával.
-
veterán
-
babkukta
senior tag
Pl. BF 4, Batman Arkham Origins, Company of heroes 2, + rengeteg játéknál megveri a 290Xet a 970 FHD-ban, azonban QHD-ban erősen veszít az erejéből, és a 290x erősebb. Sőt, szintén több helyen még a 980at is megelőzi QHD-ban
Üdvözlettel, Tibi
-
szacsee
nagyúr
Mielőtt újabb AMD vs Nvidia szájkaratéba menne a topik és habzó szájjal ugranátok egymásnak tekintsétek meg hozzászólásotok írása előtt ezt a remek kis videót.
[Gazdaságelemzés/ON] Karácsony jön, nem lesz itt semmi olcsóbb... EU parlamentbe büfög valaki a HUF meg marad az egekbe.. [Gazdaságelemzés/OFF]
-
warcat
veterán
Nem szeretem ezt a "de ez a kártya már x idős", "bezzeg majd az xy modell" - dumát. Senkinek nem kell magyarázgatnia a bizonyítványát,hogy miért vett azt amit mégis kényszeresen megteszitek.
Az egyetlen normális szemlélet a friss vásárló nézőpontja,most ha bemegyek a boltba mit érdemes venni.És erre reagált az AMD is az árvágással.
Utolsó hír szerint idén már nem lesz új AMD kártya.Ez alsó hangon is 3 hónap.Miért érdekelne,hogy akkor mi lesz?
De bezzeg a Pascal majd 2016-ban,az már áramot fog termelni neked miközben a Crysis 1-4 et futtatja egyszerre 4k felbontásban.Így aztán sose vennél semmit és sajnos? van is aki ezt csinálja.
Talán ismerős a 2.vh-s veteránok sztorija,akik a háború után inkább mindennap a tegnapi maradék kenyeret ették a friss helyett,csak hogy biztos legyen másnap is...EA: It's in the crate!
-
"The good just got better! Great deals for everyone! PowerColor 290 models can be found from 259€ in Europe today!"
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
aktív tag
Az áresés mértéke a következő:
290x-124$
290-87$
280x-37$
270x-7$
270-7$ -
Atom_Anti
senior tag
Nem meglepő az árcsökketés, de $399 -et is bőven soknak találom, mikor a felét fogyasztó 970-es geforce gyorsabb és még 70 dolcsival olcsóbb. Bolond aki ilyen kártyát vesz...
-
aktív tag
Ezekre a csökkentésekre még az ÁFA rájön
-
Bandi79
aktív tag
Ez az ! Dúljon csak az árháború AMD és Nvidia között, ezen mi vásárlók csak nyerhetünk !
Még megvárom a 370-380X-et illetve Nvidia (ár)reakcióját , aztán nyugdíjazom az old faithful HD5850-et - hogy pirosra vagy zöldre cserélem, az kizárólag ár/teljesítmény függvénye. (vagy egy kék Vapor-X-re )
[ Szerkesztve ]
-
huszar90
aktív tag
Nagyon szükség volt már erre
-
pakriksz
őstag
válasz Atom_Anti #36 üzenetére
Érdekes hogy te mondod hogy bolond aki ilyet vesz, miközben azt a hülyeséget benyalod hogy a 970-es feleannyit fogyaszt mert a TDP-je feleannyi... (nem nem fogyaszt feleannyi, 20% körül van a különbség, esetleg 30% átlagfogyasztásban).
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Malibutomi
nagyúr
Nekem a lightningról pl. a fogyasztáson kívül más előnye nem lenne a 970 váltàsnak. Összenéztem TPU-n a lightning és a 970 SC ACX teszteket, és 1-2 fps eltéréssel ugyanazt tudják. Mindakettőn lehet húzni 200 mhz-et, szóval ott sincs különbség.
Újban persze a 970 jó ára nagy előny, de mivel ez már megvan ez nem szempont. -
Dr. Akula
félisten
Van hova csökkenteni.
-
Kékes525
félisten
Magyarországon nem biztos hogy csökkenni fog az ára, mert ugye a forint az elég gyenge és sajnos még romolhat is.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Atom_Anti
senior tag
Nem, valós fogyasztást néztem, ahol csak a kártyát mérik és 173W vs. 328W inkább 100% különbség mint 20%. Ráadásul ez egy tuningos Geforce ami többet kajál a referenciánál...
-
Sage83
aktív tag
Az itthoni raktárkészletet biztos,h teli árban fogják eladni a nagyk. Nem hiszem h bukóval akarnak kiszállni a 290-és szériàból! Max az új készletet kapják meg ők is olcsóbban! De ne így legyen!!!
-
Sage83
aktív tag
Majd meglàtjuk,a lényeg h olcsóbb legyen...az h ezt hogyan oldják meg az nem a mi gondunk!
Juve600: remélem holnap megjön a új karim!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest