- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elérhető az Intel kisebbik B-szériás Arc VGA-ja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Alapból gyorsabb egy 1080 Ti mint egy Rx Vega 64 olyan 40%-kal.
Az AMD csúcs kártyákra azért tesznek HBM-et, mert az alapból magas fogyasztást 40-50W-tal lejjebb tudják vinni HBM-mel mintha valami GDDR VRAM-ot tennének a kártyára AMD esetén. Nvidiánál mivel a GPU-k alapból alacsony energia igénnyel rendelkeznek így mehetnek rá a HBM-hez képest többet fogyasztó GDDR VRAM-ok.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
törölt tag
A 12.-ik memória ic is felkerülhetne úgy lenne teljes...
-
deja vu
addikt
Az Nvidiának rekord éve lesz, de ez azért köszönhető a béna AMD-nek is.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
kolopele
nagyúr
Egyértelmű. Nem igazán hiszem hogy össze tudom majd hasonlítani a saját alapváltozatomat ezzel, viszont 1060 esetében már sikerült az eredeti és a mostani gyorsabb memóriásat, és jelentem semmi észrevehető különbséget nem lehetett észrevenni szemmel működés közben. Az emberek zöme vevő a marketingre, és ezt jól tudják a gyártók is.
-
fRooStzzZ
senior tag
Ezt szeretem.. El kell telnie egy évnek, hogy kiadjanak úgy egy kártyát, ahogy az elején kéne. Addig 26x lehúzzák a bőrt az emberről, már akiről le lehet..
Én még a jó kis bevált gt710-et nyúzom, mivel az 5450-em megdöglött, ás háromszori szerviz után mondtam, hogy adják vissza a pénzt, majd vettem a vizeseknél egyet, mert a zöld pontosokkal tele lett a csatlakozóm.. -
kolopele
nagyúr
Nem hiszem hogy ennyi különbség miatt megéri lecserélni az alapváltozatot, bár ha valaki most vesz lehet érdemesebb ezt venni, de szerintem nem fog sok pluszt hozzátenni az előzőhöz.