- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
válasz
AllTheBest #2431 üzenetére
Qrvaélet hogy az egyikben a GPU a másikban a proci jobb, olyan BEST BUY teló nincs esetleg amiben minden meg van egy helyen? No, ezért nem lesz nekem telóm, pedig már nagyon vennék valamit így 2 hónap után. Most meg a Meizu M2 vel szemezek az SD bővítés miatt, bár az nem derült ki számomra hogy az m1 hez képest a kamerája mennyivel gyengébb?! Chigontól rendelném, bár nem tudom hogy a Meizu-nál milyen a hibásodási arány egy kezdő készletnél mert ugye Janaman példájából okulva Chigonék nem a gariztatásról híresek. Bár édsapámnak rendeltem egy Xiaomi Redmi 2 advanced 2/16-ot Chigonktól - gond nélkül ideért - qrvajó kis készülék - cserélhatő akksi, dual sim, SD foglalat - bár nincs benne bitang akku, de úgy ahogyan ő használja, BT, WIFI, mobilnet BE, sok telefonálás, így !!3!! napot bír nála egy töltéssel. Játszani nem játszik- mondjuk én sem - , kijelzőt keveset használja. Lehet a Redmi nekem is elég lenne, csak a külseje nem tetszik annyira. Az a gond hogy kínai telók közül Xiaomiból van viszonyítási alapom, Meizu még nem volt a kezemben. A XI. kerülteben nincs véletlenül Meizu tulaj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest