Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Piftuka

  veterán

  Köszönjük a tesztet! ;)

  Mindenképpen hasznos látni a tapasztalatokat ebben a "belépő" szintű kategóriában. Az látszik, hogy az AMD remek kis processzort alkotott. :K

  A cimborám éppen 2 hónapja cserélte le az édesanyja sok-sok éves, elavult, "Spectre/Meltdown"-tól sebzett masináját egy "AMD Athlon 200GE" alapú rendszerre.

  "GIGABYTE B450M DS3H" alaplapba került, 2x4 GB, 2666 Mhz-es "Patriot" RAM kíséretében, és bizony remek kis otthoni "dolgozós, internetezős, youtube videós, filmnézős" gép lett belőle, anélkül, hogy egy vagyont rá kellett volna költeni.

  Ilyen feladatokra remek választás lehet bárki számára.

  Ha szabad javasolnom, én is jó dolgnak tartanám akár egy "megateszt" formájában ezeket a CPU-kat a Core i3, és Ryzen3 aktuális darabjaival összemérni.

  Mivel ezek már jó alapjai egy a szó klasszikus értelmében vett "gamer" konfigurációnak is, ám még mindig viszonylag kedvező áron lehet megvásárolni őket, a teszt hasznos lehet mindazok számára, akik nem tartoznak az ún. "hard core gamerek" közé.

  Legyetek mindig tudatos fogyasztók! Hasznos olvasnivaló a témában: www.tudatosfogyaszto.hu / www.fogyasztoklapja.hu / www.magyarefk.hu / http://fogyasztovedelem.kormany.hu / http://www.gvh.hu/fogyasztoknak / http://homar.blog.hu /

Hozzászólok Aktív témák