Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Robi BALBOA #5 üzenetére
Nem rossz ötlet. Viszont elég húzós ára van alapból és még venni kell mellé normális kábelt.
-
Robi BALBOA
őstag
Szét fogok szedni már egy ilyen kábelt, hogy hogyan van abban kondi.
#3 MMIX: Köszi, annyira nem kedvelt a CWT mint egy Seasonic, de ha HX szériába tették annyira rossz nem lehet.(Ha jól rémlik az RM1000i-ben is CWT van és semmi gondom nem volt még vele.)
#4 Találtgyerek: Ne is mond, engem a sírba visznek ezek a merev kábelek, de valamikor rászánom a pénzt és gyártatok egyedi hosszúságú, minőségi, puha kábelt.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Robi BALBOA #1 üzenetére
Nekem is kábelekkel volt a gondom a HX1000i-nél. Nehéz volt szépen elvezetni, ha szűkös helyen kellett.
-
MMIX
addikt
válasz
Robi BALBOA #1 üzenetére
CWT gyártotta a Corsairnek.
Corsair HX1500i PSU (Platinum) 2022 Review -
Ixion77
addikt
válasz
Robi BALBOA #1 üzenetére
Az úgy tudom, hogy a kábelbe épített kondik miatt van. Legalábbis anno a Tomshardware ezt írta:
Some enthusiasts would rather do without the in-cable filtering caps that Corsair uses in its Type 4 cables, since they aren't as flexible. Thanks to those capacitors, though, the HX1000 achieves outstanding ripple suppression, matching the performance of Super Flower's Leadex platform. -
Robi BALBOA
őstag
Ezek már tápok. Nekem AX1500i van, zseniális! Persze van egy RM1000-es is, az is tökéletes.
Nagyon nem néztem utána, hogy ki tervezte a belét a tápoknak, de biztosan nem gagyi.
Mondjuk azokat a fekete merev kábeleket lecserélhetnék már, azok tényleg nem méltóak ezekhez a tápokhoz, max egy belépőszinthez ok.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 1 és 1,5 kilowattos, évtizedes jótállással értékesített, platinumos újoncok légkavaróinak görbéit akár mi is megrajzolhatjuk.
- Ukrajnai háború
- Tudományos Pandémia Klub
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DJI topic
- Autós topik
- Opel topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...