Hirdetés
- Profildömpinget hozott az új GeForce driver
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
régen lógó nyelvvel vártam az új thinkpad modelleket, most meg végig sem olvastam a cikket.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
X270-be belefért már végre egy második DIMM foglalat?
Ez a TP13 az Edge gépek leszármazottja? Csak mert szimpatikus jószág..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
ronroli
tag
Remélem maradt a pár évvel ezelőtt bejáratott színvonal, már annak is örülni kell, ha nem romlott.
Magam részéről a T470 már esélyes a 440 váltására, megszoktam a fekete kockát, nem kell nekem csicsa.
Csak az a Windows Android (Win10) ne lenne... Az még egyszer rávesz arra, hogy almát vegyekKíváncsi leszek, hogy mi lesz az L-sorozat alja, abból mindig kijön valami nagyon olcsósított darab. Megvenni nem fogom, pedig nem rossz vételek, csak kivágtak belőlük néhány funkciót.
-
Wombath
HÁZIGAZDA
Sajnos nem úgy tűnik, az opciók 4,8 illetve 16 GB DDR4 RAM lesznek, ami eléggé arra utal, hogy egy modulnyi helyre számíthatunk (ami valószínűleg forrasztott is).
A ThinkPad 13 pedig nem az Edge helyett van, hanem mellett. Ez inkább a hordozhatóságra van kihegyezve, de nyilván az árhatárok betartásával
-
félisten
Közben találtam NBC tesztet: szerencsére 2 DIMM slot van, és kérhető 1080p-s IPS kijelzővel is, viszont háttértárnak csak 1db M.2 port található benne, és az üzemidőtől sem vagyok elájulva. i5 helyett szívesen látnék benne egy N-es, 4 magos Pentium-ot, azzal biztos tovább ketyegne, és elfutna talán passzívan is.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Blindmouse
senior tag
Nem esett le nekik, hogy a TP vásárló olyan mint a porsche vásárló.
Amikor új 911-et kérnek, akkor egy olyan 911-et kérnek mint a régi, csak most jön ki a gyárból.
Komolyan, rakjanak bele egy X220 vagy egy T500 házába egy új lapot, meg procit, és ennyi.3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
Ez biztos jó így a cikkben? "A következő hasznos fejlesztés az USB-C és különösen a Thunderbolt 3 megjelenése, amivel a T470 és 470s, illetve a T450 és 450s modelleken találkozhatunk."
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Dr. Akula
félisten
OMG, még mindig nem tudnak továbblépni a hátracsúszós kijelzőn... Legalább a RAM foglalat is maradt kemény 1 db? És remélem a "dokkoló" is csak egy USB-s rádugható doboz lesz csak. Csak hogy ez is jó szar sorozat lehessen. RIP Thinkpad.
[ Szerkesztve ]
-
adorjant
őstag
Az ezüst T470p nálam leverte a biztosítékot
-
pampika
őstag
válasz Blindmouse #8 üzenetére
óriási nagy +1
-
vicze
félisten
TP13 = 1 év gari = nem Thinkpad.
@Dr. Akula: Mindenre van opció pont olyat vehetsz amilyet akarsz...
@adorjant: Csak a T470s-nél opció az ezüst a többinél nem.
A TB3 nagyon kellett már elég sok problémát megold. Az Ocante opcióra eléggé kíváncsi leszek ha elérhetővé válik.
-
Picco
addikt
válasz Dr. Akula #15 üzenetére
egyedul talan a HPhoz business mezonyben mert allitolag az ujabb dellekkel biza baj van, nem keves.
en a gumis boritas megszuntetesenek nem orultem de nagyon, meg az u-s intel procik sem rendes TPbe valok.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
félisten
A HP x360 azert eleg komoly gep lett a maga nemeben. (Top-end consumer kategoria, tehat kb. MBP-vel versenyzik.) http://arstechnica.com/gadgets/2016/10/hps-new-spectre-x360-is-probably-the-best-pc-laptop-around/
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
válasz Dr. Akula #20 üzenetére
A mekbuk az összes gondja ellenére azért tud egy csomó olyasmit, amit a többiek nem. Ha az MSI-vel sorolod egy kategóriába, akkor súlyos gondok vannak a realitaserzekkel. (Vajon melyik a legnépszerűbb fejlesztői gép per pillanat a világon?)
De remélem, hogy a Lenovo most összeszedi magát; a régi motorosok muhisztije ellenére a Lenovo jó úton jár az 50-es széria óta.
while (!sleep) sheep++;
-
gergejly
aktív tag
jól láttam a képen, hogy a t470 kapott numerikus billenytyűket?
-
Apollyon
Korrektor
Szóval idén is a P70 lesz az egyetlen ThinkPad-nek nevezhető gép.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
félisten
A sok siras ellenere egy X260 nem kevesbe massziv, mint egy X201, mondjuk. A melypont a 30-as es 40-es sorozat volt; a 30-as a megepitesben, a 40-es a beviteli eszkozoben.
Arrol is erdemes beszelni, hogy mondjuk mostmar lehet Lenovo szubnotit venni ugy, hogy a fejedet 2 centivel oldalra mozgatva meg mindig olvashato a kijelzo (szemben a hiresen fos TN panelekkel, amikkel a regi szeriakat szereltek), esatobbi. Szoval az IBM-es idokben sem volt minden kerites kolbaszbol.
while (!sleep) sheep++;
-
törölt tag
Ide az IBM kéne újra, hogy visszavigyék a gödörből a Thinkpad szériát. A mai napig nyúzok egy X201Tab-ot, az még össze van rakva, és normális HW van benne, normális dokkolóval. A másik gép ami itthon van a T420, már mutat minőségi visszacsúszást a T400-tól, a többit már csak megnéztem, és ignoráltam. Pedig időszerű cserélni mindkét gépet, és elég tanácstalan vagyok, mert jelen állás szerint most sem lesz Thinkpad, és a többi Buissness Class osztályban sincs olyan, amire jó szívvel tudnék nézni, mint tartósan nyúzható eszköz.
-
Tin
veterán
nézd, régen az ember, ha egy megbízható, jó szervizháttérrel rendelkező, igazi business class notit akart venni, akkor megvette a thinkpadet. drága volt, nem fancy, de megbíztál benne, és ha gond volt, megcsinálták rendesen. de nem volt gond.
van egy t540p-m, összesen kb 15 töltési ciklussal és nettó 1 hónapot használtam. az akkuja szerintem cellazárlatos (kb 70%-os), a borítását cserélték, mert megrepedt, a kijelzőjét cserélték, mert foltosra égett a háttérvilágítása, az alaplapját cserélték, mert elszállt a LAN port. a gép úgy néz ki, mintha tök új lenne, és hát gyakorlatilag az is. most járt le róla a gari. nem használom, mert nem bízom benne. egyébként nem vettem, hanem csereként kaptam egy 4x javított t530 után, amikor az asztalra csaptam. (és ez csak egy példa, dolgozom/tam multiknál, ahogy többezer thinkpad van használatban, és látom, milyenek)
leszarom a TN panelt, még a PWM-et is, max fényerőn se annyira durvák még ezek, de hogy ilyen mocsadék ipari hulladékot gyártsanak business class néven, hogy ennyire selejt alkatrészekkel szereljenek össze gépet, nem beszélve arról, hogy garanciában IS selejtet építenek be cserealkatrészként, az számomra elfogadhatatlan.
a gépen dolgozni akarok, nem attól parázni, hogy mikor száll el, és aztán hogyan aláz meg a lenovo azzal, hogy nekem kell harcolnom azért, hogy javítsák meg.
és egyébként a rendes kijelző, meg hasonló dolgok egyszerűen fejlődéssel járó dolgok. persze, hogy legyen benne egy minőségi ips kijelző, billentyűzet háttérvilágítás, meg hasonló dolgok, de ha a thinkpad még mindig ibm lenne, akkor ezekből is minőségi kerülne bele, nem pedig a legalja hulladék. és meg lenne építve, üzleti célra. lehet, hogy még a mostaninál is drágább lenne, de kit érdekel, ha mellé az ember megkapja azt, amire szüksége van. a thinkpaddel már 5 éve nem kapja meg. tudod mit vettem tartalék gépnek? egy asus-t! vágod? egy szaros asus ultrabookot, mert még az is minőségibb, mint egy thinkpad. azt sem használom, mert ügyfélgépen dolgozom, de ha hirtelen kellene, abban legalább megbízom. és feleannyi volt, mint a TP, árban és súlyban is, miközben valós teljesítményben meg nem sokkal van mögötte. vicc...
[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
"de ha a thinkpad még mindig ibm lenne, akkor ezekből is minőségi kerülne bele"
Ebben tévedsz szerintem. Talán nem ilyen hirtelen lett volna a váltás, de az IBM pont ugyanígy leamortizálta volna a minőséget ahogy történt. Ahogy a konkurenciánál is látható, jelenleg senki nem érzi fontosnak hogy a business gépek magasabb áráért cserébe az megbízhatóságot nyújtson.
Maga az eladás is azt mutatja szerintem, hogy maga az IBM is lesz@rta már a korábban felépített presztizst és beáldozta egy kis gyors profitért.
Aki hülye, haljon meg!
-
vicze
félisten
A Tx4x messze a legrosszabb Thinkpad sorozat. A 5 és a 6-os sokkal jobb lett, mondjuk nem megbírhatóságban csak használhatóságban, de "it's something".
A megbízhatóság egyik gyártónál se lesz olyan, amilyen mert az ipar túl gyors tempót vett fel, hogy egy végletekig kitesztelt és jó képet rakja le. Ehhez jön a vékonyítási mánia.
Gondolj bele, ha a CPU megjelenése után 3hónappal jön az új generáció egy olyan technológiával ami még consumer piacon el se érhető, akkor azon mennyi tesztelés volt? Csak az fél év mire a BIOS értelmesen működik. Futószalag gépek, jobb garival és kb. ennyi. (Mondjuk egy cégnek ennyi pont elég.)És sajnos igenis a userek többsége a kisebb sújt és vékonyabb laptopot akarja mint a megbízhatóságot, ami rétegigény lett, az már max. egy Precision szinten van még vagy már ott se.
-
Tin
veterán
az ibm nem kína, és jobban ismerik, mire van szüksége az üzletnek. én tartom, hogy ha ibm maradt volna, akkor ugyan lett volna egy konzumer-biznisz vonal, de megtartották volna a "jól bevált" receptet is. a lenovot sem értem, miért dobta ki a megbízható, jó garis thinkpad vonalat.
vicze1: t500 után lett t530. az szar volt. az t540 is. az egyik ügyfélnél látok t450-eket beégett kijelzővel, meg t460-akat is. jobbak? hangyányival talán, ahogy mondod, de ugyanúgy fos belül.
de sokszor nem ez a gond, hanem az építési minőség. ha kell konzumer vonal, akkor legalább húzzanak fölé egy business-t is, akár "pro" néven, ahol tényleg kiemelt, seggkinyalós gari van, magas építési minőség, és normálisan összeválogatott beltartalom. az üzletnek pont nem a fancy dolgokra, hanem a megbízhatóságra van szüksége. nem mindenkinek fontos a mínusz 2 deka egy rosszabb hűtésért cserébe, vagy a 4K kijelző, ami tele van pixelhibával. a megbízhatóságért meg fizetne árat. de nem úgy, hogy nem lehet biztos abban, hogy 3 év múlva is ugyanazt a garanciális kiszolgálást kapja, mint amikor megvette a gépet. és a lenovo ezt játszotta el, de nagyon rútul: a bizalmat.
a végéhez pedig: szerinted miért vettem ultrabookot? ugyanúgy "gagyi", mint a thinkpad, de ugyanazt is tudja, cserébe nem kell 2x akkora súlyt cipelnem. szívesen vennék én "pro" thinkpadet drágán, és cserélném 3 évente, ha bíznék benne. de pontosan annyira bízom benne, mint egy acer-ben.
[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
Az IBM annyira tudja mi kell az üzletnek, hogy ő maga is Lenovo laptopokat használ. Ha vásárlóként megfelel nekik a Lenovo "minőség". Hidd el, eladásra is megfelelt volna.
Más üzletágakban is nagyon jól látható, hogy mennyi kompromisszumot kész bevállalni az IBM az általa nyújtott szolgáltatások minőségének rovására, csak hogy a költségeket lejjebb vigyék. Pont a szigorú költégcsökkentés/nyereségmaximalizálás irányelvnek köszönhetően váltak meg minden hardver gyártó üzletáguktól. Ha nem adták volna el, akkor is szigorú költségcsökkentési lépéseket vezettek volna be amelyek a minőség rovására mentek volna. Hogy ugyanolyan mértékben romlott volna-e a minőség, mint ahogy történt azt persze nem tudom megjósolni, de hogy az sem lett volna fenékig tejfel az egészen biztos.Aki hülye, haljon meg!
-
Tin
veterán
mindegy, mit használnak, kb. mind egykutya, ergo ha kell valami, legalább a thinkpadre van okuk.
egy "erős" (pro) modell kifejlesztése és gyártása talán nem lenne feltétlenül gazdaságos, de a márka hírnevét öregbítené. vagy annyiba kerülne, hogy megérje nekik, teljesen mindegy, marketingre elköltenek ennél sokkal többet.
a laptoppiac megváltozott, persze. régen kiváltság volt egy "drága" laptop, ma viszont csak annak nincs, aki nem akar. a "sebesség" már nem tényező, kb egy mobilon elvégezhető egy átlag dolgozó munkája, és mivel a piac szűkül, és jövőre is el kell adni valamit, nyilván silányra tervezik a gépeket, hogy legyen jövőjük.
de ettől még van egy réteg, ugyanúgy, mint minden létező más eszközben a mosógéptől a tévén át az autóig, aki minőséget akar venni, és hajlandó érte felárat fizetni. meséld el, kihez lehet fordulni ezügyben?
-
vicze
félisten
Amúgy a garival mi a baj? Azonkívül, hogyha nincs alkatrész készleten másnapra jönnek, hacsak nincs ennél jobb szerződésed velük mint cég.
Manapság egy üzleti laptop pont attól üzleti, hogy van rendes gari rá és kb. kérdés nélkül cserélnek mindent, még egyetlen egyszer szívóztak egyből csere volt mindig.
Mint írtam a használhatóság javult, de se az anyagminőség se megbízhatóságot nem kapsz, agyagminőség a súlycsökkentés miatt nem lesz, megbízhatóság meg azért nem mert olcsóbb cserélni, mint a megbízhatót ki kísérletezni.
Thinkpadnak van egy olyan előnye még, hogy 10év múlva is lesz hozzá alkatrész, persze ez kevéseket érint.
-
hallador
addikt
Az vicc lenne, mert én éppen egy 820-ast taposok közel 1,5 éve, és ja semmi baja, sőt igen jó. A lenovo na az egy vicc ez igaz.
(#21) emvy
Már melyik ötvenes szériára gondolsz? Mert nem egyértelmű. a Lenovo TP P50 igen az jó, de a T sorozat konkrétan műanyag, amire nem mondanám, hogy jó úton jár. Arról nem beszélve, hogy a külseje kopik mint a fene, meg elszineződik, ha igazán használod. Ez sokminden de nem jó út.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
Mondjuk hülyeségeket nem kellene írni. A Lenovo 2004 decemberében vette meg az IBM PC üzletágát, ugyan mond már meg akkor miben volt nagyfelbontású IPS panel? Mert semelyik notebook akkoriban nagy szériában nem rendelkezett ilyennel.
A 450/550 T és az utána következők annyival voltak jobbak, hogy megjelent bennük az IPS panel. De minden másban mi sem változott. Ha minőségről van szó, a Lenovo Thinkpad kb 2010 óta nem az ami volt, sokkal lejjebb mentek mint a konkurencia.
3 évet ki fog húzni ez igaz, de abban nem fogadnék, hogy további 3 évet is kihúz majd, mint a tégi IBM gépek. Ellentétben a HP, Dell azonos modelljei nagyobb eséllyel ki fognak húzni 5 - 6 évet.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
BoB
veterán
2017, de az 1366x768 pixeles TN képernyő még mindig tart
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Tin
veterán
nekem cseréltek kijelzőt a T500-ban úgy, hogy konkrétan selejtet raktak bele (csillogott, szerintem megfagyott tároláskor, és kikristályosodott). alig tudtam rávenni őket, hogy inkább tegyék vissza a régit, az legalább használható. leveleztél már a lenovo-val? leszarnak. ismerek céget, aki megunta a szívózásukat, és feladták csomagban nekik az összes hibás notit kínába (tudták, hogy úgyse lesz belőle semmi).
lehet, hogy ez változott már az utóbbi 1 évben, de ha jársz lenovo szervizben, kérdezd meg, mi az ügyfelek véleménye a gariztatásról. mondom, lehet, hogy ez már változott.thinkpadnek semmi előnye nincs. a lenovo-hp-dell hármasból az utolsó kettőt előbb vállalnám be, pedig a hp elég szar volt 5 éve, és azelőtt meg volt olyan dell-em, amin a windows 2 hetente fagyott csonttá (driver).
arra lenne igény, hogy építsenek egy rendes hűtéssel rendelkező, megbízható komponensekből álló gépet 3 kiló alatt, ami nem megy tönkre, nem ég be a kijelzője, nem pukkan el az alaplapja, jó a billentyűzete, és van rajta elég port, meg cserélhető aksis és billentyűzetes. aztán évente nincs más dolguk, minthogy upgrade-elik benne az alaplap-proci-memória hármast. üzleti célra még a vga is tökmindegy, elég ami a prociban van.
ezt szerinted annyira nehéz meglépni? a T61-nél adott volt hozzá MINDEN, mégis képesek voltak egy hulladékot csinálni 3 ciklus alatt a thinkpadből.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
??? Nem értem, hogy jön ide, a x360 ról volt szó.
A ElitBook az üzleti pont annyira, mint a ThinkPad, ugyan úgy ki lett herélve mint a xx70 után mint a ThinkPad 1:1-ben ugyan az a kiszerelés."T sorozat konkrétan műanyag"
Sz hogy mit hiszel egy dolog, nem tudom hányat szedtél ripityára, de épp mostanában jó párat és mindegyik T fém vázas, az hogy a külsőre tartósság miatt műanyag van rakva egy dolog alatta ugyan úgy fém vagy szénszál van."leveleztél már a lenovo-val?"
Igen. Azért késtem le 1x a másnapi szervizt mert basszák nézni az inbox-ot... Inkább felhívom az indiai ügyfélszolgálatot, akkor általában történik is valami. Mikor kijöttek nem volt gond.Én tényleg csak annyit mondom, hogy mindegyik üzleti egy nagy rakat*** tényleg tök egyforma, csak egyéni igények miatt lehet egyik vagy másikat választani.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
A ElitBook az üzleti pont annyira, mint a ThinkPad, ugyan úgy ki lett herélve mint a xx70 után mint a ThinkPad 1:1-ben ugyan az a kiszerelés.
Én erre reagáltam nem tudom Te mire:
HP-tól max. a Z Book értékelhető, de az más kategória, a többi vicc.
Ezt írtad, akkor most mi is van?
Sz hogy mit hiszel egy dolog, nem tudom hányat szedtél ripityára, de épp mostanában jó párat és mindegyik T fém vázas, az hogy a külsőre tartósság miatt műanyag van rakva egy dolog alatta ugyan úgy fém vagy szénszál van.
A p széria fém, a szénszál meg nagyon szép, de a nem fém igaz?
"leveleztél már a lenovo-val?"
Én nem írtam ilyet szóval ezt nem nekem kellett volna írni sztem... Én még az IBM-el leveleztem a Lenovo-val szerencsére már nem....
Én tényleg csak annyit mondom, hogy mindegyik üzleti egy nagy rakat*** tényleg tök egyforma, csak egyéni igények miatt lehet egyik vagy másikat választani.
Igen abban egyetértek veled, hogy minden gyártónak csökkent a minősége, de a HP, Dell tartja magát, a Lenovo meg nem.
(#43) emvy
Minden szerződés kérdése, bármelyik gyártói szerviz kimegy és megcsinálja, ha van olyan support szerződés. Ebben a Dell az első, mert ők azt alapban adják, a többieknél ez komoly zseton.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Igen az EliteBook sorozat pontosan ugyan olyan mint a T-s ThinkPad, égegyadta világon semmi különbség.
Ha az egyik szar akkor a másik is és oda vissza."nem fém igaz?"
Igen jobb, mert a fém (ami valami ultra könnyített magnézium ötvözet) szépen ripityára törik, a szén szál valamennyire rugalmas és elnyeli. De mivel csak a lid szénszálas így az mindegy is.
Ha 100x leírom, hogy a T fém, gondolom akkor se hiszed el...(#46) Tin: Most írtam le, hogy mind a 3 egyforma. Volt 8évig Dell-em(4 generáció) és most is megfordul a kezemben, barátnőm 6évig HP-t használt(4 generáció), most épp Lenovok vannak(3 generáció) az adott cégnél. Ég egy adta világon semmi különbséget nem látok, se minőségre se megbízhatóságra. A vékonyítás és súly csökkentés hatására egyre szarabb lesz mindegyik.
-
Dr. Akula
félisten
"A mekbuk az összes gondja ellenére azért tud egy csomó olyasmit, amit a többiek nem."
Kigyulladó tápcsati? Csatlakozóaljzatok szinte teljes hiánya? Bővíthetetlen aksi? Dokkolás teljes hiánya? Hál istennek ezt egyik másik "konkurrencia" (csak idézőjelben, mert épp a Mac nem játszik azonos ligában) se tudja."Ha az MSI-vel sorolod egy kategóriába, akkor súlyos gondok vannak a realitaserzekkel."
Ezt magyarra lefordítva: jól látom a dolgokat."(Vajon melyik a legnépszerűbb fejlesztői gép per pillanat a világon?"
Thinkpad? Latitude?. Nehéz eldönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Profildömpinget hozott az új GeForce driver
- Külpolitika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Sorozatok
- OTP Bank topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Lenovo E580 i5-7.gen (kishibás) akku jó /Bontás/
- Asus VivoBook S14 S432FA - 14"FHD - i5-8265U - 8GB - 256GB SSD - Win10 - Magyar
- Apple MacBook Pro 15"4 - Touch Bar 2016 - i7 - 16GB - 256GB SSD - Magyar - A1707 EMC 3072
- ASUS ROG Strix G713QM - 5900HX / 32GB / 1.5 TB / RTX 3060 / 17,3" 144Hz
- Dell E5570 i5-6300u Hiányos-hibás (bontás)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest