- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #21 üzenetére
PC-s játékok között két FIFA van. Ha a BfMEII-re gondolsz, azt csak x360-on kapcsolják le.
Úgy elnézve az évente frissülő sportjátékok azok, amik leginkább lapátra kerülnek.
-
JSaN
addikt
Amilyen sorozat gyartas van az EA-nal, minden evben az osszes jatekbol uj evszamozott verzio.
Nemcsoda ha naluk mar az 1-2 eves jatek reginek szamit. -
Fortissimus
őstag
1-2 eves jatek miota szamit reginek?
-
DeFranco
nagyúr
Meg nem mondom, hogy hol volt róla szó, de nem az én ötletem.
Azt hiszem mégis beugrott: ha jól emlékszem az Ubi-nál emlegették az AC2 nethez kötöttsége kapcsán, hogy ha leállnak/átállnak a szükséges szerverek, akkor patch, és lehet offline tolni. Most már más a kotta ott is, de az ötlet már felmerült.
-
wednesday
őstag
Én most játszom a Fifa11-el, eléggé bejön. De az igazság az, hogy az előző Fifa az a 05 volt előtte meg a fifa 99.
És már így tényleg érzek előrelépést, hogy 5-6 évente nézek csak rá a sorozatra. Sűrűbben nem is kell.
-
edward2
addikt
Ezek a sport játékok amik évente jönnek - mert 3 poligonnal több krisztiánóronáldó feje - meg is érdemlik a támogatás eltörlését.
Mellesleg ez a világ legnagyobb lehúzása. Elég lenne 2-3 évente kijönni egy újjal... értem változik a csapatok felállása húha... :S
-
Jaffafa
aktív tag
Nevetséges, hogy megveszel egy játékot és 2 év múlva dobhatod ki, mert addigra nyilván már soxor végigtoltad a single-t, de már multizni sem tudsz, hisz megszünt a támogatás.
-
Gude
senior tag
Battlefield 2
-
GegeWarrior
senior tag
Mindegy, csak Fifa 11 maradjon
-
Fo_AMD_Fun
csendes tag
Mindegy, csak az F1 Challenge maradjon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Főleg a sportjátékokat érinti ez a változás, de akad közöttük pár nagyobb cím is.
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest