Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Szóval akkor nincs többet Max-Q cserébe a GPU órajele fog magától skálázódni a hűtéstől függően?
Lesznek majd fasza difik laptop és laptop között. Meg csalódott vásárlók.
A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait
-
Picco
addikt
fo az atlathato es tenyszeru ugyfel-tajekoztatas.
Amit nem ertek: nem latom hogy az NV ezen hogy nyer, csak az OEMek lehetseges hasznat latom.
UJ / BONTATLAN Sabrent Rocket Q 2TB SSD NVMe PCIe M.2 2280 Dec 24-Jan2 https://bit.ly/37t0FUI Love doesn't show up on X-Ray...but it's there!
-
Tippre kisírták maguknak, hogy a max-q minősítésű GPU-kat beletehessék nem MaxQ hűtést és hangot nyújtó laposokba saját belátásuk szerint, Max-Q plecsni nélkül. Nekik ez jó lesz mert 3070 jól mutat majd a dobozon és az árcímkén csak nem kell mellé drága hűtés, mint a MaxQ lapsokba.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa
-
Qkackca
senior tag
Miért? Ha ez ilyen formában publikus, akkor teljesen rendben van szerintem, tudsz választani.
Picco: szerintem azt, hogy most már nem csak rá mutatnak az ujjak, hanem tovább tud mutatni az oem-ekre...
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Pont a MaxQ GPU-kat lehetett gyengébb hűtésű vékonyabb laposba tenni.
Alacsonyabb feszültséggel és alacsonyabb órajelen mentek a GPU-k, plusz volt még 1-2 energiahatékonyságot növelő technológia.
Ami plusz volt még azok a low-voltage GDDR6-ok.
Nem tudom hogy válogatott GPU-k voltak-e (szerintem nem) simán csak optimális feszültség/órajelre voltak belőve.A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait
-
GhostRider93
tag
Hozzászólok Aktív témák
ph A vállalat szerint pontosabb lett az új sorozatnál az adatok visszajelzése, kérdés persze, hogy a notebookgyártók ezzel törődni fognak-e.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- Laza koronavírus topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- [Re:] MSI RX 480 GamingX-8GB bányaszűz, egy játékostól játékosnak…
- Windows 10
- [Re:] Eladó TP-link TL-sg1016 16-port Unmanaged Gigabit Rack Switch
- Vivid - Let your money grow!
- Milyen videókártyát?
- nVidia kártyát mindenkinek!
- További aktív témák...
- új iPhone 11 kártyafüggetlen, üzletből, apple garanciával, mélyen ára alatt
- Üzletből, garanciával, Macbook Retina 12" 2017 Gray i5/8GB RAM/512GB SSD új állapot, új kijelző
- MacBook Pro Retina 15" Touch Bar 2018, Gray, FULL CTO magyar billentyűzet, i9/32RAM/1TBSSD/Radeo560X
- LEGJOBB ÁR! Eladó WINDOWS 10 PRO/HOME licenszek garanciával
- LEGJOBB ÁR! Eladó Microsoft Office 2013/2016/2019 Pro Plus licenszek garanciával
- 2X Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3200MHz CL16 Memory Kit GARIS
- MSI RX 480 GamingX-8GB bányaszűz, egy játékostól játékosnak…
- GTX 650 1GB GIGABYTE OC
- Macbook Pro 13 non Touch Bar 2017, Space Grey, UK, i5/8 Gb RAM/128 Gb SSD - kis (?) hibás
- 6db MSI RTX 3070 Bányász Rig | 380 mh/s | Garanciális Bányász Rig!
Állásajánlatok
Cég: Midori Global Consulting Kft.
Város: Budapest
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest