- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bezárta a Microsoft az ingyenes Windows 10-re ugrás kiskapuját
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már nagyon közel van a Raspberry Pi 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGaIn
senior tag
Hát valami mértékegység nem ártott volna... CMR 3000 mi? krumpli? vagy ez megint ilyen marketing mértékegység lesz mint a pmpo? meg meg a hdr600 ? Veszek két HDR 600 as kijelzőt és egyik sem tudja a 600as fényerőt... vagy ha tudja akkor a fekete szűnik meg létezni abban a módban...
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
törölt tag
Ez egy arányszám: The VESA Certified ClearMR logo features multiple performance tiers—from ClearMR 3000 up to ClearMR 9000—where each represents a range of blur performance based on the ratio of clear pixels versus blurry pixels as a percentage.
Itt a press release.
[ Szerkesztve ]
-
Mértékegység tényleg kerülhetne mellé, lehessen valamilyen szinten értelmezni. Illetve én még valami viszonyítási alapot a g2g ms "átváltáshoz" is, hogy legyen valamilyen érzékelhető alapja ennek az egésznek.
Tudom, hogy nem ugyanaz, de valami olyasmi, mint az új energia fogyasztási táblázatnál.Viszont mindenképp üdvözlendő, hogy megpróbálják a félrevezető marketing húzásokat kizárni!
Szerk.: Tehát ez egy százalékos érték szerűség lenne. Na ez egy éppen átlag feletti felhasználónak továbbra sem fog sokat segíteni. :/
[ Szerkesztve ]
"Nekem pezsegsz kicsi Plussz?" ^.^
-
Locutus
veterán
A hozzáértést és a teszteket ez sem fogja helyettesíteni.
Főleg mikor sokan még az input laggal is keverik a pixel response timeot. -
SaGaIn
senior tag
Ja és ha százalékos érték akkor megint minért 2500-8000 nem 25-80? Mi az hogy 2500 % ? mihez képest?
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
törölt tag
-
SaGaIn
senior tag
Lehet én vagyok a marha de nekem nem világos mi az hogy 65-75 ször több éles pixel mint homályos vagy 65-75 ször élesebb a pixel mint homályos? De mi az, hogy valami 75ször élesebb valaminél? Miért van etalon homályos pixel?
-
törölt tag
-
ceia
őstag
Szerintem ez is egy maszatolás, nem nekünk kedvez, hanem a gyártóknak.
A legjobb még a fekete-fehér-fekete váltás megadása ms-ban. Adják meg kikapcsolt és bekapcsolt javítóáramkörrel.
Mi magunk is tesztelhetjük monitorunkat, ezen a klassz oldalon!it's more fun to compute
Új hozzászólás Aktív témák
ph A ClearMR hitelesítés vágna rendet a gyártók által megadott, sokszor összehasonlíthatatlan adatok között.
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bezárta a Microsoft az ingyenes Windows 10-re ugrás kiskapuját
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kés topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.