- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple notebookok
- Újabb levélben ecseteli az Intel jövőjét a cég vezetője
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MSI MPG Carbon alaplapok Z890 és X870E vezérlőhidakkal
- Gyorsít az egyes Zen 5 dizájnokon a legfrisebb AMD AGESA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Objektívek topikja
Hirdetés
-
Xbox Game Pass [2024] - Az extra szeptemberi lista
gp Az elkövetkező időszakban többek között a Frostpunk 2-t kapjuk meg.
-
Gyorsít az egyes Zen 5 dizájnokon a legfrisebb AMD AGESA
ph Az 1.2.0.2-es mikrokód csökkenti a chipletek közötti késleltetést, illetve új fogyasztási paramétert kínál.
-
Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
ma Ha el tudunk tekinteni a külső hasonlóságoktól, egy jó Samsung fülhallgatót ismerhetünk meg a Buds3 Pro képében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGaIn
senior tag
Hát valami mértékegység nem ártott volna... CMR 3000 mi? krumpli? vagy ez megint ilyen marketing mértékegység lesz mint a pmpo? meg meg a hdr600 ? Veszek két HDR 600 as kijelzőt és egyik sem tudja a 600as fényerőt... vagy ha tudja akkor a fekete szűnik meg létezni abban a módban...
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
törölt tag
Ez egy arányszám: The VESA Certified ClearMR logo features multiple performance tiers—from ClearMR 3000 up to ClearMR 9000—where each represents a range of blur performance based on the ratio of clear pixels versus blurry pixels as a percentage.
Itt a press release.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Mértékegység tényleg kerülhetne mellé, lehessen valamilyen szinten értelmezni. Illetve én még valami viszonyítási alapot a g2g ms "átváltáshoz" is, hogy legyen valamilyen érzékelhető alapja ennek az egésznek.
Tudom, hogy nem ugyanaz, de valami olyasmi, mint az új energia fogyasztási táblázatnál.Viszont mindenképp üdvözlendő, hogy megpróbálják a félrevezető marketing húzásokat kizárni!
Szerk.: Tehát ez egy százalékos érték szerűség lenne. Na ez egy éppen átlag feletti felhasználónak továbbra sem fog sokat segíteni. :/
[ Szerkesztve ]
"Nekem pezsegsz kicsi Plussz?" ^.^
-
Locutus
veterán
A hozzáértést és a teszteket ez sem fogja helyettesíteni.
Főleg mikor sokan még az input laggal is keverik a pixel response timeot.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
SaGaIn
senior tag
Ja és ha százalékos érték akkor megint minért 2500-8000 nem 25-80? Mi az hogy 2500 % ? mihez képest?
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
törölt tag
-
SaGaIn
senior tag
Lehet én vagyok a marha de nekem nem világos mi az hogy 65-75 ször több éles pixel mint homályos vagy 65-75 ször élesebb a pixel mint homályos? De mi az, hogy valami 75ször élesebb valaminél? Miért van etalon homályos pixel?
-
törölt tag
-
ceia
őstag
Szerintem ez is egy maszatolás, nem nekünk kedvez, hanem a gyártóknak.
A legjobb még a fekete-fehér-fekete váltás megadása ms-ban. Adják meg kikapcsolt és bekapcsolt javítóáramkörrel.
Mi magunk is tesztelhetjük monitorunkat, ezen a klassz oldalon!it's more fun to compute
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! ASUS ROG Strix XG16AHPE hordozható monitor garanciával hibátlan működéssel
- 3db Acer Nitro 27col, 1440p, 180Hz, 1ms, XV272UV3bmiiprx, oázis gari
- 4 darab ÚJ LG 4K 27" 27UP850N IPS HDR monitor
- AOC 24G2SPAE/BK 23.8" 165 Hz IPS LED Gaming Monitor
- HP P24h G4,Ultra slim keretes monitor 24" Full HD,IPS,LED,HDMI,DP,VGA,USB,Hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen