Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Genius SW 5.1 Home Theater
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg2033
tag
A válaszodban azt írtad le, amit én mókusvakítás jelzővel illettem. Nekem pl sosem volt hotmail.com-os címem, már 6-7 éve is, mikor regisztráltam, Freemail-es címet használtam a Live ID-hoz.
A cikkben viszont ezt írják:
"nemcsak a Hotmail-, hanem a Gmail- vagy a Yahoo Mail fiókkal rendelkezők is szerkeszthetik ezeket"
Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy az adott embernek nem kell rendelkeznie Live ID-val, elég ha Gmail-es, Yahoo-s azonosítója van, mert azokat is elfogadja a rendszer.
-
sekli
addikt
-
moonman
titán
válasz
julius666
üzenetére
nincsenek sehol reklámok, sem a levél alján, sem a live.com-ra végződő lapokon sehol,
10 GB-ot csatolhatsz egy levélhez, a mailbox teljes mérete 500 GB,
nem jár le az account, ha nem lépsz be három hónapig,
korábban a POP/SMTP elérés is ehhez volt kötve, de az már publikus.ja, az éves díja $19,95.
-
bobsys
veterán
válasz
julius666
üzenetére
Csak annyi, hogy magyar kartyaval nemtudsz fizetni, usabelivel meg igen. Volt egy par napjuk amikor eppen lehetett magyar kartyaval is fizetni, arrol en lemaradtam de ha jol emlekszem Morden24nek sikerult. En is amerikai kartyaval fizettem ki kesobb.
A fizetosben nincsenek reklamok nem jar le az account es van 10 giga tarhely. -
moonman
titán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
felteheted a doksi mellé.

-
moonman
titán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
webesben nem lehet. de ha feltöltesz egy sorkizártra formázott doksit, belejavítasz, rámentesz, letöltöd, megőrzi a sorkizárást.
-
< CyberBob >
őstag
A sorkizárást mint funkciót hogyan lehet előcsalni (csak jobbra, balra és középre van)?
-
moonman
titán
á, az már nem trendi. most a gtalk a trendi. ja, már az sem, most épp Facebook chat van soron. nemtom... én nem vagyok trendi.
a felgyült kérdésekre pár válasz:
szerintem egyáltalán nem számít jogellenesnek, ha lakóhelynek USA-t jelölök be. mivel itt ingyenes szolgáltatásokról van szó, semmilyen kárt nem okozok azzal, hogy nem a valódi régióm szerinti beállításokkal használom, legfeljebb több funkciót érek el. (nekem egyébként fizetős accountom van, amerikai bankkártyával, szóval nálam még ebbe se lehet belekötni
)a Live ID-t úgy lehet ámerikaira állítani, hogy a https://account.live.com/ alatt a "Country/region" beállításainál USA-t választunk. egy kis időnek el kell szerintem telnie, mire érvényesül a dolog. nekem egyébként vesszőparipám, hogy minden lehetséges dolgot angol nyelven, USA lokalizációs beállításokkal használok. (Windowsban a location USA, a regional maradhat magyar)
egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy külsős e-mail címmel regisztrál valaki, a Live ID egy email és egy jelszó párosa, az emailnek nem kötelező Hotmail-esnek lennie, az csak a kezdetekben volt így. persze ha a Live ID egyben Hotmail fiók is, annak csak előnye van, de nem muszáj kihasználni.
a SkyDrive-ra csak te és a mappába jogosultként felvett userek tudnak feltölteni. a userek természetesen Live ID-vel tudnak bejelentkezni.
a Live sebességénél nem a fel- és letöltések sebességére gondoltam, hanem a lapok betöltődésére. néha eléggé be tud lomhulni (hmm, ez egy érdekes szó).
a Firefox egy ideje hivatalosan is támogatott, mert elérte a kritikus piaci részesedést. azért néha jó nagynak lenni, nem?

-
gambler
tag
Nekem még mindig azt mondja, hogy "Not available in your region". Budapest van beállítva régiónak, és kb 6 éve regisztráltam.
-
Nekem is megy már egy jó ideje, holott semmi trükk nincs a Live ID-ben. (Szerk.: Hacsak nem az, hogy több mint 8 éve regisztráltam
)Dicséretes hogy Firefox alól is hibátlanul működik

-
Shad0w
senior tag
Semmi...

-
Oltás
csendes tag
Hamár ofisz akkor open, és hamár onlány ofisz akkor gúgl doksz

-
petymeg2033
tag
És az vajon hogy működik, hogy Yahoo! vagy GMail acc-ot is elfogad, mert én eddig csak Live ID-s bejelentkezést találtam, akárhogy kutakodtam.
Azt ne mondja senki, hogy ez csak azt jelenti, hogy saját email-címmel is tudok Live ID-t regelni, mert akkor ez is csak mókusvakítás.
-
RepeatSector
senior tag
-
ArchElf
addikt
Mert olyan szolgáltatást használsz, amire nem vagy jogosult (bár technológiailag meg tudod oldani, hogy működjön - pont mint virágbolti W7-et futtatni a regisztráció kikerülésével, vagy MSDNAA-s XP-t upgrade-elni normál W7-re, upgrade liszenszel).
Amúgy azért működik az USA-ban, mert az MS egy amerikai cég, fizet az államnak egy rakat adót / megegyezett a kormányzattal, hogy az állampolgárainak szabadon biztosítja a hozzáférést a termékekhez. Ez pont ugyanolyan, mint a youtube: "this content is not available in your country" - ergo a magyar állam nem fizeti ki a liszendíjat a szolgáltatónak (értsd: egyezik meg a jogtulajdonosokkal) a tartalom szolgáltatásához.
Ha átvered a szolgáltatót, és másnak adod ki magad, akkor jogosulatlanul férsz hozzá. Ennyi.
AE
-
RepeatSector
senior tag
Én már régebb óta használom a skydrive-ot és szerintem nagyon korrekt cucc, a weboffice-t eddig 2-3 alkalommal használtam de az is elég használható.
-
-
moonman
titán
ja hát lehet, hogy bétáztál, egy csomó embernek ment, de most megnyílt a nagyközönségnek is. egyébként annyi a trükk, hogy Live ID beállításoknál USA-t kell megadni lakhelynek és kész. egy rakás szolgáltatásban elérhető lesz egy csomó plusz funkció. vagy éppen maga a szolgáltatás.

-
moonman
titán
már nem is emlékszem mióta használom. egyszerűen amerikai Live ID kell hozzá.
-
rblzs
csendes tag
Nekem még mindig az az oldal jön be, ahol azt írják hogy látogassak később vissza, hogy megtudjam mikor lesz elérhető ebben az országban.
-
floatr
veterán
_o\ \o/ /o_
-
Inv1sus
addikt
Éééés a vitát ezennel megnyitom

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó 2db Pixel 7
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)

(És akkor még lehet sokat mondtam ezzel a számmal...)
én arra mondtam, hogy így hamarabb hozzájutsz csomó mindenhez és elérhetsz itthon nem működő szolgáltatásokat (Zune, korábban Xbox Live).
(kb. én sem emlékszem már rá mióta