Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV BOX-ot vegyek?
- Dell notebook topic
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Hozzászólok Aktív témák
-
vader108
tag
troll on:
Már azt hittem, hogy az NVIDIA pénzügyi évének és adatainak a hírezése jön (mivel ma adták ki) összehasonlítva az AMD-vel. de tévedtem :S
troll off: Kíváncsi leszek, tényleg kikerül-e
-
Gusztáv
addikt
A Shield tablet is most kapta meg a 6.0-át. Itt is belenyúlt az Nvidia a beállításokba, pl alkalmazás szinten lehet szabályozni hány magot, milyen frekvencián, mekkora felbontáson használjon az app.
Laci
-
Cassi
senior tag
Na és? Eddig felhős alkalmazások nem készültek a Shieldre, ezután majd vulkánosak nem fognak készülni. Nem nagy változás.
-
vicze1
nagyúr
Mi van?
Legalább tudnád miről beszélsz...
Cikk:
Kicsit felesleges volt 2hónapot csúsztatni a Vulkán miatt a frissítést. A SDkártya belső tarolokent való használatát jobban vártam, nem láttam értelmét csak ezért a 500-as verziónak.
Full OpenGL játékok eddig is voltak, amíg nem lesz android N-ben rendes támogatás addig úgyse sok haszna. -
solasola
csendes tag
Rendesen rákapcsoltak a Vulkan ügyében az Android-os gyártók, mostanra a Samsung is bejelentette/demózta az S7-en a Vulkan-t.
Mire a Google hivatalosan kihozza a Vulkan-t Android N-re, addigra már jónéhány Marshmellow-s terméken futni fog a cucc.
-
vicze1
nagyúr
"addigra már jónéhány Marshmellow-s terméken futni fog a cucc."
Mi fog futni és honnan?Hivatalos API-nélkül nem igazán tudsz hogyan fejleszteni, az hogy a driverben benne van a támogatás egy dolog. Persze gyártónként csinálhatsz 1-1 verziót, de annak nem sok értelme van, ezt jelenleg csak a Shield tudja eljátszani.
[ Szerkesztve ]
-
Gusztáv
addikt
És most Németországban 129€-ért megvehető a konzol, ez így elég erős ajánlat.
Laci
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Az NVIDIA Android TV platformra épülő eszköze egy fontos implementációval gazdagodott.
- Autószerelők, autószerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- [Re:] Eladó Lenovo Ideapad Miix 510-12ISK 2 in 1 Tablet PC, Windows 10, 4gb Ram, i3-6100U, 256gb SSD
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- [Re:] Xbox One X 2db kontrollerrel +Venom töltőállomás
- Android szakmai topik
- PlayStation 5
- [Re:] Ívelt Samsung 27" FullHD C27F591FDU
- [Re:] Huawei Nova 5T - álruhában
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Lenovo T440p ultrabook , notebook , laptop
- 2021.03.-IG GARIS ASUS R510VX-DM169D*KIS GAMER*15,6”/i5-6300HQ/8GB/256 GB/GeForce GTX 950M 2 GB/FHD
- Használt GAMER számítógép Intel i5-3470 Quad Core 3,60Ghz 8Gb DDR3 256Gb SSD +500G HDD AMD RX 570 4G
- Thinkpad X13 Gen 1, 13.3'' IPS matt érintő, i5-10310U, 16GB/256GB NVMe, IR kamera, WIFI 6, gyári gar
- Asus X99 Pro USB3.1 (i7 6800k 32Gb)
Állásajánlatok
Cég: T.A.Cs.
Város: Budapest
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr