Hirdetés

2019. augusztus 25., vasárnap

Hozzászólások

(#1) Balika911


Balika911
(nagyúr)

"A fenti előrelépéssel várható változás mellett a Shield Experience 8.0 újítása a Match Content Color Space funkció"

Erre kíváncsi leszek, hogy szemmel veszek-e észre változást.

[ Szerkesztve ]

JBL Studio 220 hangdoboz eladó

(#2) Zoltn válasza Balika911 (#1) üzenetére


Zoltn
(aktív tag)

Jeleznéd itt ha van? :D :R

"Music is your only friend. Until the end!"

(#3) AnonyX


AnonyX
(tag)

Érdemes lenne venni még Shield TV-t? Jelenleg Xiaomi Mi Box S-t használok Android TV gyanánt teljes megelégedettséggel.

(#4) vicze1 válasza Balika911 (#1) üzenetére


vicze1
(nagyúr)

Eddig is váltott a színterek között, nem tudom, hogy mi pontosan az újítás ebben.
Az ok, hogy elvileg nem minden appban csinálta és most elvileg automatikusan vált ha kell. Talán stream játékok esetében lehet hasznos.
Felraktam mind a kettőre, egyelőre a fehér hátterű hangerő szabályzó, mocsok idegesítő. :( Remélem sírnak majd miatta elég sokat hogy cseréljék, mint 8.0-ban az az idétlen első hátteret.

Részletesebb változás lista.

Ami sehol nincs megemlítve, hogy megkapta az LDAC codecet a BT.

Egész mellesleg 4. főverzió frissítés. :)

(#5) gyugyo79 válasza AnonyX (#3) üzenetére


gyugyo79
(őstag)

Akkor nem. Nekem volt Mi Box -om amit elajándékoztam és az helyett vettem a Shield TV -t. Amúgy ég és föld a 2 közti különbség, beállíthatóságban, stabilitásban. A Mi Box topikjában is leírtam, hogy igazából azért az árkülönbségért még lehet bele is férhetnek azok az apróságok amik engem zavartak, néha az őrületbe kergettek amik amúgy másokat lehet nem is zavarnak.
Viszont utólag azt kell mondjam minden fillért megért és jól döntöttem, hogy váltottam mert ezzel semmi bajom nincs míg azzal nekem voltak problémáim azért. Az S-el igazából akkor lenne jelenleg problémád ha vennél esetleg egy AVR -t és szembesülnél, hogy a HD hangokat pld.: nem adja át passtrough. Mint itt a téma indítója pld. (Aztán ha végig olvasod láthatod a Xiaomi milyen elegánsan orvosolta a problémát :) )

Amúgy negatívnak eddig én is csak a hangerő szabályzót találtam, de szerencsére nálam amikor az AVR be van kapcsolva az nincs használva :)
Persze csak este miután lefrissült nyomkodtam végig gyorsan amiket használok néha. (Elsőre fel sem tűnt hogy ez már 9 -es ....)
Nálam a frissítő képernyőre nem írta ki a változás listát csak egy fekete ablak jött be mind a frissítés előtt amikor rányomtam, hogy mutassa mind miután végzett.

[ Szerkesztve ]

(#6) arn


arn
(nagyúr)

Mikor jon uj shield?

RETRO HW-t veszek (VLB, Pentium, Tseng, GUS, Roland, etc)

(#7) Balika911 válasza Zoltn (#2) üzenetére


Balika911
(nagyúr)

Igen, más lett. Ugyanazokat a szép élénk színeket adja most végre SDR-ben is (nem mintha sok SDR-t néznék rajta :) ), mint azonos képmódban a tévé belső lejátszója.

[ Szerkesztve ]

JBL Studio 220 hangdoboz eladó

(#8) b. válasza AnonyX (#3) üzenetére


b.
(nagyúr)

Shield Tv azon kevés android playerek közé tartozik, amik valódi támogatást kapnak Googletől kifejezetten rá szabott optimalizációkkal oda vissza. Nem egy kategória a kínai webshopokban kapható mediaplayerekkel.A legjobb befektetés volt számomra anno mikor vettem, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig kap támogatást és frissítést. nagyon pártfogolja Nvidia ezt a cuccot szerencsére és szuper a szupport mögötte.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#9) Gusztáv válasza b. (#8) üzenetére


Gusztáv
(addikt)

Nekem is nagy kedvencem, és a support tényleg példa értékű. Plusz a Tegra SOC sem volt egy rossz termék, négy év után még mindig elég szépen muzsikál. Minden Android TV-be ilyen hardver kéne, és akkor nem lenne ennyire rossz a megítélése. Nekem még mindig az egyik kedvenc funkcióm a Shield-en, hogy tud Plex szerverént működni, nálam 90%-ban erre van használva (pedig van hozzá 2 kontroller is, és a Trine 2 valami gyönyörűen néz ki rajta).

Laci

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.