Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Epson nyomtatók
- Kvázi kidobja az OpenGL ES-t az Androidból a Google
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
- Lebukott a Samsung plus size modellje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
-
kurta9999
tag
Végre behozták ezt a tuning dolgot is, AMD-nek már lehet van vagy öt éve, ha nem több.
-
Qkackca
őstag
válasz
Dr. Akula #10 üzenetére
Ha egyszer kattintasz a driver feliratra akkor jön az 'alapértelmezett' - dch verziót ajánló oldal, de ha mégegyszer ráböksz a driver feliratra akor már felajánlja az 'All driver' opciót is, akkor lehet a régi, hagyományos verziót kiválasztani a legördülő menüből.
Amúgy én pl alapból azt az oldalt használom évek óta, mert az angol verzióban van a magyar nyelv is.
-
Végre egy frissítés amiben van mit részletezni és még a Horizon-hoz is hozzányúl.
Azért a control panel beállításokat érdemes screenshotolni mert tartok tőle megint szétcsesz nekem mindent.
-
gytaka11
csendes tag
válasz
Lunarianark #4 üzenetére
20H2-vel nekem is csak a 460.15-ös működik megfelelően. Nincs GPU RPM megjelenítés ugyan, de a ventiket rendesen szabályozza. Az előző driverekkel csak a gondom volt (amióta a 2004-re frissítette magát a kíndóz).
Sosem fogom megérteni sem a microsoft, sem pedig az nvidia "mérnökeit".
-
Lunarianark
friss újonc
Én a 460.15 Gameready dch driver-t használom
-
Dr. Akula
félisten
Jól látom hogy a nem DCH driver megint csak a letöltendő file nevéből a "-dch" kitörlésével elérhető, menüből nem?
-
egyedülülő
őstag
Azt olvastam valahol, hogy ez az alkalmazás minden rtx kártyán működik, nem csak amperán.
-
Busterftw
nagyúr
Mar csak a kartyaknak kell megjonniuk a boltokba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A WHQL minősítésű, 456.38-as meghajtóval a vállalat kivégezte az SLI-t az új generációra vonatkozóan.
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7 32 QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! Asus B360M i3 9100F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest