- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ukornel
aktív tag
-
Molyzsa
aktív tag
Alza ár:
[link]R3 1300X 42 390.-Ft.
R3 1200 36 390.-Ft.Ami érdekesebb az az, hogy előrendelhetőek az AM4-es APU-k
Meg arra kíváncsi lennék mit kezd egy AMD Athlon X4 950 a G4560-al szemben.
[ Szerkesztve ]
..o.O..
-
varmi2
nagyúr
Egy ilyen hűtőre én is benevezek majd, remélem reális áruk lesz.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
leviske
veterán
"hogy tegyék külön megvásárolhatóvá a Ryzen 7 1700X-hez és 1800X-hez csomagolt Wraith MAX hűtőt"
Dehát a Ryzen 7 1700X-hez és 1800X-hez nem is csomagolnak hűtőt, nem? Úgy tudtam a legdrágább, hűtővel együtt árult megoldásuk a Ryzen 7 1700 és ahhoz is csak Wraith Spire jár. Wraith Max csak FX processzorokhoz volt csomagolva, limitált ideig. Nem?
-
GODx
tag
Sem az Overwatch, sem a CS:GO nem szereti a gyenge CPU-kat, ráadásul mindkettőn elég erős akadozások vannak 200fps alatt, ebben viszont inkább az Overwatch az erős ludas (főleg hogy az FX 6300 / GTX 1050 kombó képes 50-60fps-re is leesni, eww). Ezért vártam a Ryzeneket, hogy akkor majd ezekhez veszek az FX 6300 helyére valamit, de akkor úgy látom intel oldalon kell gondolkodni.
[ Szerkesztve ]
MSI B350M BAZOOKA, Ryzen 5700x, Sapphire RX6650XT, Glorious Model O, Audio Technica ATH-M40x --- CsakANyersAim
-
VinoRosso
veterán
Ryzen alapú APU nem jön ? Ha ezeket megspékelnék egy rx 550 körüli vagy egy kicsit jobb GPU-val egész jók lennének.
-
Devas
őstag
válasz #65675776 #30 üzenetére
Processzorokat összemérni nincs sok értelme 720p-nél nagyobb felbontáson.
Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki milyen felbontáson játszik, hisz a proci 720p-ben ugyanannyit tud, mint 4K-ban, ha elég erős VGA-kat pakolsz a gépbe. (majd pár év múlva biztosan lesznek annyira erős VGA-k)Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
joysefke
veterán
Egyáltalán nem verik el, rossz grafikont nézel:
Itt vannak a Frame-timeok. Egyenként meg lehet nézni az összes játékot. 720p Frametime-ban, gyakorlatilag mindenhol a non-k i3 előtt van az R3.
SZERK:
A frame-time grafikonon a fogaskerékre kell kattintani...[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Szerintem nem nagyon népszerű manapság az i3, valaki vagy G4560-at vesz, vagy i5-öt. Ár-érték arányt nézve pedig a g4560 jobb, pláne, ha még majd megint esik az ára. Az tehát simán kijelenthető előre, hogy az i3 ellen győzni fog! 10 emberből 8 G4560-at / G4600-at vesz i3 helyett.
#35 Z10N : Nagyon remélem, hogy lesz, bár remélni nem merem!
[ Szerkesztve ]
-
GODx
tag
Kár hogy 720p-ben az i3-ak elverik, pedig annyira várós volt...
MSI B350M BAZOOKA, Ryzen 5700x, Sapphire RX6650XT, Glorious Model O, Audio Technica ATH-M40x --- CsakANyersAim
-
válasz Daywalker #13 üzenetére
Ha belefér az időtökbe dobjatok már be a tesztgépbe plíííz egy G4560-at arról úgy sem volt még hivatalos PH teszt és kíváncsi lennék (sejtem, hogy nem csak én) teljesítményben hogyan viszonyul az alacsonyabb órajelű 3 1200-hoz képest. Ahány oldal annyi félét írnak róla jó lenne tisztán látni a dolgokat.
Analóg vén majom egy digitális világban
-
joysefke
veterán
Ezek még nem voltak:
Linus:
https://www.youtube.com/watch?v=6ZifJ3DvumAHW Unboxed
https://www.youtube.com/watch?v=IoR0RDETGZIJ.
-
Bird
addikt
Intel bratyónak szorongatják a tökeit rendesen...
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
törölt tag
Doom-mal minek tesztelnek ha kb semmi értelme? RE7 detto. Mondjuk eleve nem értem, hogy miért nem olyan felbontásban tesztelnek, amilyenben játszanak az emberek. Bár elnézve a FHD és magasabb felbontású tesztjeiket, ott meg annyira mindegy milyen procid van.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Jó kis procik lesznek ezek, az i3-akat simán megeszik.
[ Szerkesztve ]
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Devas
őstag
Lesz Wraith Max?
Le a kalappal az AMD elott!
Remelem emberi aron, univerzalisabb kiszerelesben.Daywalker:
Remelem ikon fogja elkesziteni a tesztet, es lesznek 720p-s meresek is.[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
->Raizen<-
veterán
Hát gaming alatt árához képest képes mindent akadás mentesen futtatni. Persze igen sokat benne hagy a gtx 1080-as kariban néhol. De egy kb 36k-s procitól parádés. Viszont néhol a 2 magos g4560 megveri igaz kicsit. Aki csak játékra rakna össze gépet elgondolkozhat hogy pentium g4560-as vagy ryzen 1200-as konfigot szeretne. De a minimum fps néhol elég kevés azt is hozzá kell tennem. Összefoglalva: Jó hogy nem vártam meg ezt az am4-es platformot és be van biztosítva egy darabig a gondtalan gaming 4,7 ghz-es 6600k-val.
[ Szerkesztve ]
-
Lacc
aktív tag
Azt hittem olcsobb lesz, hogy a Pentium ellen is menjenek. En kivancsi leszek hogy itt PH-n mit hoztok ki belole (ha egyaltalan akartok-e majd Pentiumot ringbe kuldeni)
De a UserBenchmarkon mar lehet latni, hogy tenyleg nagyon jo core i3-as ellenfel lett, de a Pentium eseteben (ami egyben a core i3 ellenfele) annyira nem egy nagy dobas.
Igaz meg csak 2 teszt van fent, es csak a Desktop eredmenyek relevansak (a tesztelt szoftver ott egyezik meg, a gaming-nel kulonbozo). De a Pentium olcsobb plusz oda nem kell VGA. -
Raymond
félisten
válasz enginev3.0 #2 üzenetére
Nem egeszen:
" Ryzen 3 CPUs achieve a more modest goal: competitive performance against Intel's Core i3 family in productivity and gaming. Our tests show that whether one gets four threads from discrete cores or Hyper-Threading, the resulting performance in both work and play is about a wash. That's good news for AMD, but Ryzen 3 parts will still sell for as much as Core i3s—a fact that I find a bit hard to stomach."
"Sowohl in Spielen als auch Anwendungen sind die neuen AMD Ryzen 3 1200 und 1300X ihren jeweiligen Konkurrenten in Form des Intel Core i3-7100 und Core i3-7350K ebenbürtig. Im Durchschnitt erreichen die jeweiligen Modelle eine identische Leistung, in Einzeltests kann es jedoch je nach Unterstützung und Nutzung der Kerne teils deutliche Unterschiede geben. Der Ryzen 3 1200 liegt zwar etwas hinter dem Core i3-7100 zurück, in der Praxis ist dieser Unterschied jedoch zu vernachlässigen."
Az i3-ak ellen lottek be oket, a teljesitmeny es az ar is ezen a szinten van.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Janus27
tag
A Guru3D tesztjét futottam át, elég érdekes dolgokat láttam!!
mondjuk i3-at nem teszteltek csak i5-től fölfelé. Szintetikus progiknál a Ryzen3 1300X igen szépen lemarad a Core i5 6600k-tól, ahol mutatták az Ivy Bridges-es Core i5 3570k eredményét ott fej-fej mellett haladtak. Viszont játékteszteknél a Ryzen3 1300X szinte mindenhol jobb volt mint a Skylake i5-6600k (kivétel 3dmark), ami azért meglepett! -
hemaka
nagyúr
Kell rola egy teszt, hogy meglassuk mit tud, anelkul eleg zsakba macska a dolog. Az ara 110 dodo, tehat itthon szerintem olyan 36-38k korul fog menni az olcsobbik.
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
füles_
őstag
Számíthatunk mostanában Ryzen 3 tesztre?
Reméljük, hogy ez nem fog úgy elhúzódni, mint a Ryzen 5-ös teszt.Jó kis procik ezek, i3 nem igazán ellenfél nekik, ahogy a teszteket nézem.
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
Két CCX, darabonként 2 aktív maggal.
Kíváncsi leszek a magyar árazásra. Az 1300X-nek nem kéne 45k-nál drágábbnak lenni. Ugyanakkor részemről nem pálya, olcsóbb megoldást választottam (G4600), pedig szerettem volna egy Ryzent.
Ja és igen: TESZT mikor lesz, kedves Prohardver?
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
whiteman0524
aktív tag
válasz electrodoki #6 üzenetére
Semmi komoly, csak egy "a" betű véletlenül kimaradt. Ki is emeltem.
-
electrodoki
aktív tag
válasz whiteman0524 #5 üzenetére
Mi a gondod ezzel?
"A lét határozza meg a tudatot! Ha megiszom a lét, elszáll a tudat!" /Hofi Géza/
-
whiteman0524
aktív tag
A két Ryzen 3-as modell a legnépszerűbb Core i3-as processzoroknak akar kellemetlenséget okozni.
-
joysefke
veterán
Ezek egy vagy két CCX-ből épülnek fel?
J.
-
zzola
titán
Akkor várható bios frissítés az új modellek miatt...
-
Négy maggal ezek simán i5 ellen is mehetnek nem?
Mennyi lesz itthon az ára vajon?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tudi13
aktív tag
Csak tessék, csak tessék!
Már vártam őket. Kíváncsi leszek a hazai árakra.