Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Vicces is lenne, ha az lenne a különbség, hogy kicsit máshogy néz ki, meg más formátumot használ. A nagy költői kérdés az, hogy kinek kell ez valóban. Ha csak annyian használnák, akinek tényleg ez kell szvsz lényegesen kisebb lenne a piaca
Nálunk a legtöbb gond a kajarendelős xls-el szokott lenni
néha gondolkoztam rajta h egyik este írok valami kis retket, amivel ezt is meg lehet oldani, de nekem annyira nem fontos, mert én nem rendelek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
floatr
veterán
Nem rossz. Mondjuk egy formátumkonverzió miatt én sem perkálni ki egy vagyont, még céges szinten sem.
(#7) szabozsee nem telepíted fel, oszt nem kell megszokni. De a kedvencem, hogy a formátum miatt megveszem az új verziót, aztán a felület kényszerű váltása miatt megveszek hozzá egy classic menüt is... megéééérte
(#9) pzstm ezt nekik mondd, nehogy csak ezért meg kényszerüljenek venni az új csomagot

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Autós topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Fogyjunk le!
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Nintendo Switch utazó, puha, kemény tokok gyári, Mario, Splatoon, Hori, Spigen
- P1 Gen4i 16" 4K UHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen4 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
néha gondolkoztam rajta h egyik este írok valami kis retket, amivel ezt is meg lehet oldani, de nekem annyira nem fontos, mert én nem rendelek ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)