Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
félisten
a procsesszormaggal biztos nem
miközben zajkeltésük 22, valamint 24 dB(A) körül van
gondolom a 3 együtt ennyi (?)
..szerintem jónak tűnik
-
Szlopa
tag
Szerintem bitang jól néz ki! Tudom, hogy nem ennek kellene lennie az elsődleges szempontnak, de ha plexis házam lenne, tuti valami ilyesmit vennék bele
-
coolpet
senior tag
Azert a 20k-s ar egy kicsit borsos erte nem? 1db venti sztem a 24DB, 3db 12-es azert mar kavar valami zajt :/.
Mivel jobb a hutesfoka ennek, mint a tobbi 100 masiknak? Legalabb formara nem hasonlo, de kivancsi lennek a 3 venti nem e dolgozik egymas ellen, illetve ha egymast segitik, akkor micsoda szelzaj lehet a lamellak kozott
-
waterman_
aktív tag
3 db nem cserélhető ventilátor. lol. sehogy nem éri meg 20k-t adni nem cserélhető ventilátoros cuccért.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe..
-
Jofi81
őstag
Nekem tetszik.
Végre kicsit más, mint az egyforma sablonhűtők.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csinos.
(#1) shteer: Zalmannál ezt nem lehet tudni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
D.Orion
veterán
Az a 24dBA az Zalman mérték szerint van.
A valóságban az van 35dBA is... A három venti közül kettő biztos egy irányba tereli a levegőt, de a harmadik szinte 100%, hogy velük ellentétesen. Magyarul pl a ram és a középső a ház hátulja fele tolja a levegőt, de a hátsó meg pont befele... Ahogy a Zalman tervezőitől ez ki is tellik.
Ez az ellenállás meg ebben a formában hülyeség... 100rpm már nem oszt nem szoroz, akkor inkább lenne 200-700 és 700-1200. Egy darab ellenállással így is meg lehetett volna oldani.
-
Gyufaaa
veterán
Tetszetős.
-
csucsbicep
nagyúr
Szép darab.
-
pottAIR
csendes tag
Szép, szép de másra nem igazán jó, meghal egyik venti dobhatod ki az egészet. Viszont a hőcsövek kialakításáért piros pont.
Ám szerintem 2 egy irányba 1 ellentétes irányba forog. Nézzétek meg ezen a képen a venti lapátok hogy állnak [Kép].
Mondjuk sok értelmét nem látom, nem szívják így egymás elől a levegőt?[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Nézd csak meg a képeket a két külső venti egymásnak fujja a szelet. A középső meg segít az egyiknek.
Ez tényleg nagy hiba. Legalább mind a három egyirányba állna."mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
coolpet
senior tag
Es lenyleg a haz cooler feloli venti ellentetesen forog a tobbivel:
As shown in the diagram below, the cooler's Reverse Fan (distinguished by Comb Shape
Blades) should face the case's exhaust rear fan so that air flows from the cooler toward
the case's exhaust rear fan to be released.Honlapjukon user manual 3. oldal meg kep is van.
Nemertem ezt a strategiat, bar a repcsihajtomuvekben is igy oldjak meg, hogy magas fordulatszamon 2 egymasnak ellentetesen forgo ventit alkalmaznak, es igy alakitjak ki a legnyomast. Lehet hogy itt is valami hasonlo a cel, de az minden csak nem halk
Vagypedig a 2 szelso venti azert dolgozik egymasnak ellen, hogy a kozepsot(ami tenylegesen a hutoventi) lehutsek
Na befejeztem
-
MegalodonS
őstag
Mi ez hajszarito??En inkabb a viznek megyek
Szerintem egy vizes hutes sokkal jobb ,olcsobb valasztas!
-
X Factor
addikt
Hűtsőn is faszán, és talán beruházok rá
Make things work
-
dabadab
titán
Ha mar egyszer megnezed a manualt, ahol le is van rajzolva, hogy mindegyik azonos iranyba
forogfuj, akkor minek irsz ilyeneket?...Ott a manualban az van leirva, hogy mivel az egyik oldalon beszivja, a masikon oldalon meg kifujja a levegot, ezert celszero ugy beszerelni, hogy osszhangban legyen a haz szelloztetesevel, vagyis elorol szivja be a levegot es hatra fujja ki.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Devid_81
nagyúr
Csak épp hőleadó felület nem maradt, de így már 3 venti kell
...
-
lexandro
tag
Teszteeeeeeeeeeeeeet
Robi
-
mghltm
addikt
az asszimetrikus elrendezesnek mi az ertelme vagy a celja?
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
ttt1
őstag
Én is maradok a CM Z600-nál. Nem "halad" át túl gyorsan a bordák között a levegő ha mind3 egy irányba tolja?
-
FRENK1988
veterán
Ennyirt inkabb H50
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
(ÉN)közPONT
senior tag
Nemtudom ti ,hogy vagytok vele ,de szerintem legyen csak 1 db jóminőségű halk folyadékcsapágyas venti és sok anyag a magához a hűtőhöz mint 26 venti ami villog mint vmi olcsó diszkó és zajt is kelt ahogy nem kéne ,de csak "8" lamella ami ugyan kacinfántosan megvan tervezve és vmi mérnök bizton állítja ,hogy ezen olyan gyorsan távozik a fölös hőmennyiség ,hogy mérni is alíg lehet
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Prison85
senior tag
Nekem tetszik. Végre nem egy újabb tucatmodell, amire már a negyedik gyártó rakja rá a saját plecsnijét.
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
Lacika112
aktív tag
Igaz nem procihűtő de a nv9600gt volt hasonló a ventillátort körbe ölelő lamellasor
A HAJAM KITÉPTEM A HANGJÁTÓLnem vagyok low fülü meg stb de amikor 1X pucoltam kifele belőle a port véletlenül meghajtottam 1 lamellát (kb2-3mm) és az olyan sikító hangot adott amit amíg élek nem felejtek el
"miközben zajkeltésük 22, valamint 24 dB(A) körül van"
ezt ugye nem gondolták komolyan?
verjen halálra valaki ezzel a procihűtővel ha ez igaz az a 24 szerintem ventinként értendő
abból a 20E forintból vesz az ember 1 normálisabbat és még csokira is futjaha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
-
Milka 78
nagyúr
Rég láttam már ilyen szép hűtőt.Talán az Asus Silent Knight 2-ese fogott meg így utoljára.Kíváncsian várom a teszteket,hogy mit is tud valójában.Az már más kérdés,hogy lesz vagy 22 ropi mire ideér...
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
addikt
Nagyon jól néz ki a hűtő,a teljesítményére is kíváncsi lennék.
Remélem ha piacon lesz sokan eladják majd a CNPS10X-üket.06-3o/9759I39
-
Killer01
őstag
válasz
Találtgyerek #37 üzenetére
Egy tesztet megnéznék
Az árazás meg tipikus Zalman, megkérik a "nagy" nevük árát.... -
Találtgyerek
addikt
válasz
(ÉN)közPONT #39 üzenetére
A CNPS10X-eseknek már elég jó áruk van.Legalábbis én a Performa-val szemezgetek.
06-3o/9759I39
-
(ÉN)közPONT
senior tag
válasz
Találtgyerek #40 üzenetére
Nekem más márka van...Dark R pro..abban van anyag
és hűvösen tartja a procimat is
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Georg17
tag
Az oldalnézetet nézzétek! És azt, hogy a lapátokhoz képest hol van a forgórész (motor), ill. hogyan állnak a lapátok. Tisztán látszik, hogy egy irányba halad a levegő. Másként nem is lenne értelme. A 3. venti valóban másabb, mint az első kettő, de ettől még egyirányba szállítja a levegőt, nem dolgozik ellen. Az oldalnézeten tökéletesen látszik.
Biztos van róla légáramlási teszt is, de elképzelve sem nehéz belátni, hogy így a levegő áramlása is kedvezőbb, mint ha mindhárom ventilátor egy irányba forogna. Ráadásul a motor felfogatás miatt is egyszerűbb így kivitelezni a dolgot. Szóval jó ez. A Zalman-nál azért csak tudják, mit csinálnak.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lényegében annyi, hogy a 3. venti az szívóként dolgozik, valószínűleg...
Véleményem szubjektív...
-
PCrevRM
tag
Úgy, bizony! Van róla videó is, ott is látszik.
Mellesleg messze a legszebb hűtő évek óta.Lacika112: látszik, nem volt még zalman hűtőd. Nekem igen. Elárulom: nem hangos. Kicsit sem.
[ Szerkesztve ]
We are Outcast Consensus 1
-
Lacika112
aktív tag
De volt mint említettem is nem procra vgara volt elhiszem én hogy ilyen űber jó meg olyan űber jó csak nekem más a tapasztalatom
mint említettem a lamella hajlott mint a papír és a rajta futó levegő égtelenül sípolt 1 lamella meghajlása után
a zalman gyári ventije ment kb 3 hónapot utána eldobta 1 lapátját a semmitől menet közben ami ide-oda pattogot a gépházba és nem kicsit rámhozta a frászt
de mondom biztos hiper-szuper de én 2 forintot nem adnék érte persze ez az ÉN véleményem
(amit belinkeltél procihűtőt hasonló volt vgamon csak keskenyebb az 1ik oldala)
ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Akkor nem használtad 12V-n.. Azért max fordulaton volt ennek hangja eléggé.. Nekem volt 7000 és 7700CU-m egyaránt, azért max fordulaton volt hangjuk... Utána mondjuk a 7700CU-ban ventit cseréltem, mert a gyári beadta az unalmast.
A lényeg, állandó használatban, a csendet kedvelőknek szinte biztos, hogy hangos volt...
(#45) Lacika112: Nekem volt VF700-am, és VF900-am, azokkal nem volt komolyabb gond hang terén, mondom úgy, hogy elviselhetőek voltak.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Recon666
Közösségépítő
Jol nez ki, de eleg draga.
-
banhammer
veterán
Van értelme ennyi ventilátornak?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Tomcat
őstag
Szemre jól néz ki, remélem hogy jól is hűt. Jó lenne egy teszet is látni a teljesítményéröl. Jó régóta nem vettem már Zalman hűtőt, pedig régen nagyon kedveltem a márkát. Ha jól emlékszem a 9500-9700 voltak az utolsók amiket tőlük beszereztem. Ezek után valahogy elveszítették a fonalat és sorban lehagyták a konkurensek így én is azokból válogattam magamnak. Remélem ezzel a hűtővel ismét az élvonalba kerülnek. (Vagy ha nem ezzel a kkor egy újabbal.)
Tomcat
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kereken egy kilogrammos hűtő hővezető csövei közvetlenül érintkeznek a processzormaggal.
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest