Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Felgördült a függöny, kezdődhet a hardverszínház
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Esetleg te az MLC verziót vetted? Mert az tudvalevően nem gyors. Az is lehet, hogy SATA kezelési gondok vannak a konkrét gépben, a konkrét SSD-vel.
Nekem egy ilyen Transcend 32GB-os SSD-t, mely SLC verziós volt, már nyílott alkamam látni működés közben. 140-170MB/s olvasás mellett a merevlemezek 12-16ms késleltetésének kétszázad résével, 0,1ms hozzáférési idővel rendelkezik.
Vistán az ablakok úgy ugráltak elő, mintha csak a tálcára letett munkafolyamatokat nyitogatnám fel. Engem meggyőzött.HGyu
-
bteebi
veterán
Szerintem ez az SSD kifejezetten korrekt - elég gyors, és az ára is rendben van (legalábbis relatíve
). Egy ehhez hasonlóra szerintem fél éven belül beruházok - csak akkor már majd jobbat kapok olcsóbban
.
-
Loha
veterán
Pont a fogyasztással van itt egy komoly probléma, mert egy asztali gépben 5-10 W ide vagy oda sztem teljesen mindegy, viszont egy laptopban egyáltalán nem.
Ez az SSD meg semmivel sem rendelkezik jobb fogyasztási értékekkel mint egy 2,5"-os HDD, gyorsabb, de többször anyiba is kerül.Hitachi 5K500 fogyasztási értékei ősszehasonlításként (gyári adat):
Startup (W, peak, max.) 5.0
Seek (W, avg.) 2.3
Read / Write (W, avg.) 1.9
Performance idle (W, avg.) 1.8
Active idle (W, avg.) 0.95
Low power idle (W, avg.) 0.7
Standby (W, avg.) 0.2
Sleep (W) 0.1 -
04ahgy
nagyúr
Én egy 32GB-os MLC tulaja leszek ma, iPon jóvoltából. Már érdeklődve várom.
Elsőként laptopba lesz, mert keveset fogyaszt, könnyű és gyors. Ha beválik, akkor az asztaliba is megy egy, elégedett lesz vele a win. Mert akárhogy is nézem, gyorsabb, mint egy Raptor, nulla a hangja, és kisebb a fogyasztása. A seek-time-ról meg ne is beszéljünk.
HGyu
-
mephi666
nagyúr
egy raid rendszer fogyaszt ilyenből annyit, mint egy sima vinyó
ez a 2-3w szinte nevetségesen kicsi... és a sima vinyó is induláskor zabál nagyobbat, mert fel kell pörögnie, itt ilyenről sincs szó... laptopokba még ideálisabb lesz, mert kicsi, gyors és keveset eszik... csak terjedjen el jól és legyen megbízható/olcsó
-
shteer
titán
válasz
PeppErKorN #2 üzenetére
van aki már most is bevállalta és elégedetten használja
-
PeppErKorN
tag
Nagyon jönnek az SSD-k. Mág pár tucat mérnökévnyi fejlesztés, nagyságrenddel nagyobb eladások és mindent visznek. Csak már ott tartanánk.
-
Devid_81
félisten
Írás olvasás stimmel csak az ára nem
Pedig már várom azt amikor "megéri cserélni"
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó Solid State Drive kínálata egy 128 GB-os taggal bővült.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mini-ITX
- Felgördült a függöny, kezdődhet a hardverszínház
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- AKCIÓS - Újszerű 18TB Western Digital HC550, WD HC 550 szerver grade SATA HDD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest