Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Steam Deck
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lexter00
őstag
A Nirvanás videó valami zseniális.
-
krisz67
tag
Hátsz kész végem van xd ez rohadt jóó
Üdvözlettel: Rapi Krisztián
-
BlackPriest
őstag
mennyit fogyaszthat egy ilyen zenekar?
akik az extrém tuning miatt sírnak, itt mit csinálnak?
amúgy zseniális
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Olajka02
aktív tag
Nagyon frankó lett!
Igazán betegek akik, vagy aki ezt készítette, készítették. -
Angel1981
veterán
Ez hihetetlen!
Minden tisztelet a srácnak! -
Polllen
nagyúr
Elsőre be akartam írni, hogy mi ez a régészkedés, de látom, hogy a srác porolta le a témát.
Amúgy szerintem ő az igazi király.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
DjFlanker
aktív tag
-
scarbantia
aktív tag
Nekem EZ a kedvencem tőle. Jobb, mint az igazi. Az eredeti szám valami 90-es évekbeli "csoda" ( ), de pont ettől autentikus az FDD-ken, másrészt az asztalra téve nagyon menő a basszus.
Ilyen floppyról betöltött játékok jutnak eszembe, ahogy a speaker kb. hasonló szinten nyomja a zenéjüket.
-
Reggie0
félisten
Eleg jol sikerult, mondjuk a panelek kokanyok, de a vegeredmeny teljesen rendben van.
-
Polllen
nagyúr
-
Praston
tag
Ez nagyon jó!
i9-9900k , rtx 3090 , 32 gb
-
tecsu
addikt
Végülis bárki és bármiből kreálhat MIDI hangkészletet, amin azután bármely MIDI formátumú zenét lejátszhat.
Egy bicikli különböző hangjai vagy mondjuk állathangok is lehetnek a hangkészlet elemei, itt a lényeges az volt, hogy mindez élőben játszódott egy program által.https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
CMST2015
tag
király
-
TaylorPro
addikt
Wow!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
kromatika
veterán
Ez most komoly?Ez mitől hangszer?
-
pomorski
őstag
Érdekes! Hogy mik vannak?!
-
Polllen
nagyúr
válasz kromatika #17 üzenetére
A wikipédia szerint:
""Hangszer a legáltalánosabb értelemben minden olyan eszköz, amelyet abból a célból készítettünk, vagy arra használunk, hogy hangot állítsunk vele elő. Szorosabb értelemben a hangszer vagy zeneszerszám olyan tárgy vagy készülék, amelyet zene létrehozása szándékával használunk hang előállítására"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Krisszer
aktív tag
válasz scarbantia #8 üzenetére
Ez valami zseniális. Thenksz for sering!
- küldve az Atari Portfoliomról
-
Zsmester89
őstag
ez jó.
- Am. wikit csak óvatosan idézzük, mert szabad szerkesztése miatt bárki bármit írhat oda. Pl. csoda cikket, hogy a Föld lapos, ezt alátámasztó mindenféle jegyzettel...és tádám kész is a csoda cikk.A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
asvald
senior tag
Ez brutális! Elég betegnek kell lenni , hogy egy ilyet összedobjon valaki + elszántnak !
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
Krisszer
aktív tag
-
Hát ez hihetetlen szuper.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Lacok
őstag
Kinek a pap kinek a papné
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
Not bad.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM https://www.youtube.com/watch?v=AZ7oROlf5ys
-
Tigerclaw
nagyúr
Ezzel a tudással és idővel inkább robotokat kellene építenie.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
vndlczndr
tag
A Smells Like Teen Spirit tényleg elképesztően jó.
Nemrég felkerült amúgy a méltán híres Darude - Sandstorm is, és valami egészen zseniális.
G.ex AtomNyúl
-
BlackPriest
őstag
nagyon osk ilyen marha van. a múltkor elolvastam egy hosszú interjút egy angol képviselővel, aki amúgy ufó, lélekszerződést kötött idegenekkel, meg ilyenek (ok, anglia, az eu-ból is lépnek, ott ufó is lehet képviselő). ez még ok lett volna, de csomó komment volt a cikkhez, hogy köszi az infót, kiderül az igazság, stb. azt hittem normális emberek finoman trollkodnak, de nem, véresen komolyan gondolták. félelmetes.
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Krisszer
aktív tag
válasz BlackPriest #32 üzenetére
Facebookon Chemtrail Rajongói Klub/Chemtrail for Everyone néven van egy csoport, nézz körül, és szörnyülködj. (félreértés ne essék, mi vagyunk a "jófiúk")
Kéne egy ilyen topic ide PH-ra is
Kis étvágygerjesztő:[ Szerkesztve ]
- küldve az Atari Portfoliomról
-
ElEvEn11
senior tag
Na ha ez nem király, akkor semmi nem az! ...és anno – ha jól emlékszem – az egész azzal kezdődött a 80-as évek végén, hogy valaki egy karácsonyi kopipartin kitalálta; mi lenne, ha megcsinálná a Jingle Bells-t a floppymeghajtó fejének sűrű „kocoktatásával”, annak vezérlésével.
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
Krisszer
aktív tag
válasz BlackPriest #37 üzenetére
Mondom, hogy mi vagyunk a jófiúk. .
A mindmeghalunk.com FB-csoportja- küldve az Atari Portfoliomról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Direct One (műholdas és online TV)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra