Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nyomtató topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Firefox Feedbro.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Aby_2014
aktív tag
válasz Meggyi001 #10 üzenetére
Igen, van arra is lehetőség, ha nem szeretnéd, hogy mindig látszódjon a tartalom.
Illetve a szélesség, betűtípus, szín, áttetszőség, megjelenített címke mennyiség , frissítési ciklus stb.... állítható.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
veterán
-
veterán
-
cinemazealot
addikt
Nagyon örülök a cikknek, az utolsó kérdésnek különösen. A fejem verem a falba, valahányszor egy olyan oldallal találkozom, ami a hírszolgáltatást/tájékoztatást tűzte ki céljául, de nem biztosít RSS csatornát.
Viszont csalódtam az RSS olvasókban, mert vagy csak egy gépen lehet őket használni, vagy regisztrálni kell ha több eszköz között akarok szinkronizálni. Ezért inkább fejlesztettem egyet, ami nemcsak nem kér regisztrációs adatokat, de több különböző eszközön is használható, sőt még az RSS csatorna nélküli oldalakban bekövetkező változásokról is képes tájékoztatni.
-
alcsa
senior tag
En Feedly-re valtottam amikor bebukott a Google Reader, s azota is azt hasznalom.
-
Fresh RSS-t használok, és nem is értem, hogy miért nincs minden oldalnak rss feedje. Nagyon kényelmes az, hogy nem kell 65468 weboldalra elmenni ahhoz, hogy tudjam frissültek, csak jönnek a hírek mindenféle reklám nélkül. Amit akarok elolvasok, amit akarok, nem.
-
Nem használok. A csíkon úszó információkat sem kedvelem.
Emlékszem kiskoromban kedveltem a reklámokat. De már azokat sem kedvelem. A tartós nézegetésük agy zsugorodást okoz. Érdemes elkerülni őket.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest